Μετά το live του Σαββάτου ειπώθηκε ότι την προηγούμενη μέρα οι πορτιέρηδες έβαζαν μέσα κόσμο χωρίς εισητήριο με 10 ευρώ το άτομο. Ισχύει κάτι τέτοιο? Άκουσε κανείς τίποτα?
+1…:p:p
Δεν ντράπηκες να το γράψεις αυτό ? 8O8O:p
1000 φορές να το γράψει παρά να γίνει ένας από αυτούς που το παίζουν ψαγμένοι ενώ δεν ξέρουν την τύφλα τους!!! Εύγε παλικάρι για το θάρρος σου!:p:lol:
Και μεις που ήμασταν από νωρίς στο πρινσιπαλ ακούσαμε πεντακάθαρα ride into obsession στο soundcheck απ’ έξω. Είχαμε κολλήσει τις φάτσες μας με μία φίλη στο τζάμι, ο Χάνσι μας είδε ενώ τραγουδούσε και μας χαιρέτησε όλος χαρά! Μετά από αυτό χοροπηδούσαμε σαν τα κατσίκια!:lol::lol::lol:
πλάκα του έκανα προφανώς , αλλά καλό είναι και για εκείνον να ψάξει εκείνα τα κομμάτια καλύτερα, αξίζουν πολύ 
Πάντως ήταν απίστευτη έκπληξη η επιστροφή του war of wrath!!!

Αυτό δείχνει ότι μπορεί να το επαναφέρουν σαν εισαγωγικό μετά το at the edge of time tour!!! Μακάρι γιατί η εμφάνιση των βάρδων στη σκηνή χωρίς το άκουσμα των σπαθιών στη μάχη είναι λειψή!
κοντρα μου πας???ΜΟΝΟ ΕΓΩ!!!ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ…ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ… :lightsabre::lightsabre::lightsabre::lightsabre:
πλακα κανω εννοειται… :p:p:p:p
Και γω το έβλεπα γιατί ήταν γυαλί και φαίνονταν (και ακούγονταν) ΟΛΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!!!:har::har::har:
[SPOILER]Άντε ρε Παύλο στείλε μου επιτέλους τις φωτογραφίες και έχω λυσσάξει να τις δω!!! Σε mail εεεεε θέλω ΑΑΑ ποιότητα!!![/SPOILER]
Δείχτε κι εδώ καμιά ωραία φωτό να χαρούμε!
Είναι φωτογραφίες με εμάς. Στη διάρκεια των λαιβ σαφώς και δεν τραβήξαμε τπτ. Προτιμάμε να το ζούμε!!! Η μόνη που έχω χωρίς τις φάτσες μας είναι αυτή:

Enjoy!
Traveler in time από τη συναυλία του Σαββάτου (όχι κ τέλειο ήχο το βίντεο όμως ε?). Άντε και πάντα τέτοια.
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
μαριαααααα…ο ιδιος ο Andre ειπε πως μονο εγω το ακουσα!!!ρωτα τον… :har::har:
δεν θελω αντιρησεις… :lightsabre::lightsabre::lightsabre:
Καλά ναι, κι εγώ δεν τράβηξα τπτ σ’αυτό το live. Μόνο απόλαυση8)
Ωωωω! Να και οι υπογραφές! Ωραία φωτο.
στο traveller in time πρέπει να έχασα 2-3 σπόνδυλους.
Ναι πραγματικα ηταν ηδονη.Ημουνα εκτος ελενχου εκεινη την ωρα:metal:

Ναι αυτό στο είπε το Σάββατο… αν όμως… λέω ΑΝ… κάποιοι δεν μπεκρόπιναν μετά τη συναυλία και κατάφερναν να είναι νωρίς Θεσσαλονίκη τότε ίσως καταλάβαιναν ότι δεν ήταν οι μόνοι προνομιούχοι του ride into obsession…:lol::lol::twisted::twisted::twisted:
+1. Ειχα ξενερωσει πολυ που απ’οτι λεγανε δε θα ξεκιναγανε με war of wrath + into the storm. Τον ειχα πρηξει τον ellanor στη γκρινια :lol:
Μολις ακουσα τα σπαθια κωλοχαρηκα 
ΔΕΝ υπαρχει αλλη εισαγωγη για τις συναυλιες τους. Απλα.
ψψψψψψψ
και για να σου κανω κινηση ματ δεν μου το ειπε το σαββατο αλλα την κυριακη την ωρα που εσυ ειχες σχεδον λυποθημησει με τον κυριο χανσι να σου υπογραφει και εγω μιλουσα με αντρε και φρεντερικ…:p:p:p:p
sorry…
-άσχετο- paul είσαι ένας ξανθός μακρυμάλλης με (νομίζω) κρίκο στο αυτί;