Blind Guardian [6-7/5/2011] @Fuzz Club, Αθήνα - [8/5/2011] @Principal, Θεσσαλονίκη

τόσο κοντά δεν νομίζω. βασικά λέω στον Hansi χτες “μόλις τελειώσει το tour περιμένουμε απιτέλους το ορχηστρικό για το LotR” και απαντάει “ναι και μεις αυτό θέλουμε”.

Οπότε αν ασχοληθούν μ’αυτό δύσκολο να τους δούμε πριν το 13

γαμησαν και μετανοιωσα που δεν πηγα και τις 2 μερες…επισης κοροιδια/ξεφτιλικι
μπυρα 5?/ νερο 1?/ κολα 4?..

Εκμετάλευση! Άντε με τα χίλια ζόρια να δεχθείς τη μπύρα 5, αλλά 1 ευρώ το νεράκι…!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εαν τα έχω καταλάβει σωστά ( δεν είμαι και καλός στο youtube )

http://www.youtube.com/user/RingsofSaturn#p/c/214F43CBE406C9EA

εδώ έχω ανεβάσει μερικά video, σταδιακά θα ανεβάζω και μερικα ακόμα που τράβηξα το διήμερο

που τα βρίσκεις μωρή μούμια αυτά :lol::lol:

ακούω μόνο σοβαρά κομμάτια αφού!

το βιντεάκι hobbit ειναι όλα τα λεφτά… δεν επικοινωνούσαν εκείνη την ώρα! υπερεπικούρα!!!:lightsabre:

bliiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnd in the dark dungeons niiiiiiiiight
the darkneeeeesss comes from the noooooorthen siiiiide
and thoooooorin cleeeeears his miiiiiiiiind

Ίσως η μεγαλύτερη για μένα χαρά του διημέρου οτι το άκουσα επιτέλους live

8O#-o:?

την παρασκευη τους ειδα για 4η φορα…
ε τι να λεμε τωρα…
αλλη 1 μπαντα εγγυηση οτι θα περασεις καλα…
ορεξατοι - φοβερο setlist (νταξει θα μπορουσε να ειχε 1-2 κομματια παραπανω αλλα δεν πειραζει) - και καλη παρεα πριν αλλα και κατα την διαρκεια του live…
οποτε το βραδυ ηταν σουπερ…

χαρηκα που ειδα ξανα μετα απο καιρο mererfin (λατρεια) paul (τον οποιο ευχαριστουμε κιολας γαι τις χρησιμες πληροφοριες)

επισης χαρηκα που γνωρισα thorgal και elric (νταξει μορφη :D)

[SPOILER]ελπιζω να ξανακανονιστει εξοδος για μπυρονια με τους γνωστους κυριους οπως το σαββατο γιατι δεν μπορεσα να παρευρεθω :wink:[/SPOILER]

Δεν ξερω αν σας εχει συμβει ποτε αυτο αλλα ρε παιδια, απο την Παρασκευη που ηταν η συναυλια, συνεχεια, ακουω στο μυαλο μου Blind Guardian!! Διαφορα τραγουδια, οχι μονο ενα. Μου αποτυπωθηκαν τοσο πολυ κατα τη διαρκεια του live, που τωρα, ακομα και οταν δουλευω, πιανω τον εαυτο μου να τραγουδαω απο μεσα μου.

Το περιεργο ειναι οτι δε μου εχει συμβει κατι τοσο εντονο με αλλα συγκροτηματα…8O8O

Dont worry, ειμαι σε Blind Guardian mode απο τη βδομαδα πριν το live. Εχω βαλει τη δισκογραφια στο repeat. Επισης, ξαναμανα-κωλοτουμπα. Το NIME σκαρφαλωσε παλι στην πρωτη θεση προτιμησης μου οπως παλια. Ειχε χασει απο το Imaginations για λιγο καιρο. Σε λιγο θα ξανα αλλαξουν θεσεις. Δε μπορω να πω πιο ειναι μεγαλυτερη δισκαρα γαμω!

χαχα και εγώ έχω μπει σε blind guardian mode ειδικά μετά το live.:slight_smile:

α ενταξει…τοτε να μην ανησυχω…:lol::lol:

Και εγω μια απο τα ιδια παιδια. Μα ηταν δυνατον να τους δουμε διημερο και να μην μπουνε σε Guardian mode οπως πολυ ωραια το εθεσε ο Original1924; Εγω ηδη ενα μηνα πριν τη συναυλια ειχα φτιαξει μια πλαυλιστ στο κνητο μου μονο με Guardian και ακουγα μονο αυτη. Ε, ακομα μονο αυτη ακουω και αυτο πιστευω θα κρατησει πολυ καιρο ακομα. Αν ημουν πορωμενος πριν τα λαιβ τωρα δεν ξερω τι ειμαι (προφανως τρελος για Guardian).

[I]Αυτό το βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμο επειδή ο Λογαριασμός YouTube με τον οποίο σχετίζεται έχει τερματιστεί εξαιτίας πολλαπλών ειδοποιήσεων για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων που έχουν υποβληθεί από ενάγοντες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται

* WIDEawake Death Row Ent
* Duck Down Music Inc
* No Sleep Recordings

Λυπούμαστε γι’ αυτό.[/I]

Τι είχες ανεβάσει ??? :? :? :?
(όχι τπτ άλλο αλλά είδα κάτι " 8O 8O " και σκάλωσα …)

Πωωω μαλακία!!! Είχε χαβαλέ

Δεν το ανέβασα εγώ αλλά ήταν το Mordred’s Song σε μια πιο mainstream version σε φάση rap ξέρω γω

Ηρθε και η σειρα μου να γραψω!!!Μετα το λαηβ στην βουλγαρια περασαμε ενα πανεμορφο τριημερο ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ!!!καταρχας να αναφερθω σε ενα ποστ που ειδα που λεει “ειδα τους γραφικους πολ και ασταλντο”…χαχαχαχ.αχ.α.χ.αχ.αχ…πολυ γραφικοι γιναμε φιλε πολυ ομως!!!χαρηκα που γνωρισα τα παιδια του φαν κλαμπ της αθηνας και εβαλα οσο μπορουσα το χερι μου να βγουνε φωτογραφιες και να παρουνε αυτογραφα απο τα ειδωλα τους και ανταποδιδω για ολα τα ευχαριστω που γραφτηκαν εδω!Η ιδιαιερη στιγμη που εζησα αυτο το 3ημερο ητανε που με πηρε ο Andre το σαββατο και μου λεει “Today my friend you re allowed to see the soundcheck for yourself” και ακουσα μονος μου λαηβ ride into obsession(και ο αντρε μου ειπε μετα πως εισαι ο μονος που μας εχει δει να το παιζουμε),last candle,into the storm,bard’s song-forest,the hobbit…!!!Και ενα συγνωμη σε ορισμενα παιδια που καθησανε για αυτογραφα στο πρινσιπαλ και τους εριξα ακυρο γιατι ο διοργανωτης με ειπε ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ!!!..εκπληρωθηκε το request x2 προς την μπαντα για το Modred’s song…Ελρικ εισαι παρα πολυ τυχερος που ειχα λεφτα να παρω ιντερσιτυ την κυριακη γιατι αλλιως την ειχες βαψει…elric,kaiser,angus με ποτηζανε στο ρεβεντζ μετα το λαηβ σαββατου και θα χανα το λαηβ της κυριακης!!!μαρτυρας ο ασταλντο!!!χαχαχα…

Τωρα για τα του λαηβ:

παρασκευη ημουνα καγγελο και ο ηχος ητανε απαισιος ειδικα στα 3-4 πρωτα κομματια…δεν θελω να κατσω να ασχοληθω με τον καθε πικραμενο ο οποιος εσπρωχνε χωρις να ξερει τον λογο γιατι θα γινω γραφικος φαση ελρικ…:p…αλλα αυτο το πραγμα ρε γαμωτο με το mirror mirror,valhalla πρεπει να αλλαξει…ναι δεν λεω ξερω πως και εγω οταν ειδα γκαρντιαν πρωτη μου φορα ηθελα να τα ακουσω αυτα!!!αλλα δεν εκανα και ετσι δηλαδη!!!παρτε κανα somewhere far beyond ρε μαγγες…δεν ξερω ας βαζουνε στα μετροπολις τα παιδια που πουλανε τα εισητηρια να ρωτανε οταν πας να παρεις εισητηριο “πες μου 10 κομματια”…αν ξερει καλως…ε καπως ετσι να πουμε…

σαββατο ημουνα κεντρικα προς τα πισω και ο ηχος ητανε θεικα καλυτερος…ο κοσμος ιδιος και απαραλλαχτος,ακουσαμε και time what is time,modred’s song,lost in the twilight hall,born in the mourning hall,the hobbit,past and the future secret…(για διημερο μιλαω) και αν δεν ειχαμε το ποτο σαββατο βραδυ και δεν καθηστερουσα θεσσαλονικη το πρωι καλα θα ητανε…τεσπα…Θεσσαλονικη πιστευω πως ειχαμε πολυ καλυτερο κοινο απο την αθηνας καθως ενα μεαλο μερος ηξερε τα περισσοτερα κομματια και οχι μονο 3 αλλα κλασσικα ατομα παλι που νομιζουνε πως μεταλ λαηβ σημαινει ξυλο…Ε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ!!!..στο welcome to dying πηγαινανε πρα δωθε σαν μεθυσμενα!!!τελος παντων…περασα πανεμορφα και ελπιζω για μενα να τους δω στα κοντα εξωτερικο…:D:D:D:D:D:D

Ενα μεγαλο γεια και ευχαριστο ΓΙΑ ΟΛΑ στον elric-thnx file!!!:):):slight_smile: - see ya soon
και αλλο ενα γεια σε martian,angus,mererfin,astaldo,guardian of the blind,tatsoman,i_love_metal

Ας πω και γώ τις εντυπώσεις μου από το live του Σαββάτου. Οι Guardian σκίσανε με ένα σχεδόν δίωρο σετλίστ:D. Αν και ήμουν πίσω πίσω στο Into The Storm, στο Born In A Mourning Hall χώθηκα πιο μπροστά όπου και έμεινα για τα Nightfall, Fly και Traveller In Time (να αυτομπαναριστώ που δεν το ήξερα?). Στο Sacred Worlds απλά ανατριχίλα στη ρεφρενάρα όπως και στο Lord Of The Rings, μπόλικο ξύλο στο πιτ στα Time What Is Time και A Voice In The Dark (που ευτυχώς έγιναν όπως πρέπει) και φτάνουμε στο σημείο που ο Hansi λέει “I want you to look at me with your shiny BRIGHT EYES”

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?!8O Συγκίνηση μόνο σε ένα κομμάτι που το ξέρω απέξω και ανακατωτά. Από τα αγαπημένα μου Blind Guardian. Συνέχεια με τα πιο επικά και μπαλαντοειδή And Then There Was Silence, Wheel Of Time και The Bard’s Song - In The Forest. Και κλασσικό κλείσιμο με Valhalla/Mirror Mirror για μια μαγική βραδιά. Πολύ καλή απόδοση από τη μπάντα και εξίσου καλή ανταπόκριση που βελτιωνόταν όσο περνούσε η ώρα και συνηθίζαμε την ιδέα του sold out.:slight_smile:

Cheers για 2ο live στον martian που τον είδα απέξω μετά.

[B]ναι [/B]:thumbup: