τη πρώτη μέρα όμως ήρθα με τη μπλούζα του fan club, δε μπορείς να πεις!
Καλά καλά συγχωρεμένος τότε…
Όταν συνέλθεις θα την ανεβάσεις στο youtube σαν καλό κορίτσι;
Και πολύ άργησες…
Τις εντυπωσεις χτες στο Principal έκλεψε ο Hansi…Εγω που τον ειδα χτες για πρωτη φορα, ειδα κατι εντελως διαφορετικο απο αυτο που βλεπω στα μαγνητοσκοπημενα live και στα video clip…Ενας τελειως χαρισματικος frontman που σε καμια περιπτωση δεν ειναι εκεινος ο ησυχος, καλοκαγαθος, αθωος τραγουδιστης που νομιζα!!! Εντελως διαφορετικος!!!
Καλυτερη στιγμη για μενα ηταν σε Valhalla και Sacred Worlds στην αρχη…3ο μου live και σιγουρα το καλυτερο προς το παρων! Περιμενουμε να ξαναρθουν!!!
Δεν ασχολούμαι καθόλου με youtube για να την ανεβάσω αλλά είσαι τυχερός γιατί το έχει κάνει ήδη άλλος:wink::
Και γενικότερα δεν νομίζω ότι έχουν παίξει ποτέ το noldor live γιατί έχω ΑΠΕΙΡΑ bootlegs από '87 έως και 2007 και δεν το έχω πετύχει πουθενά.
Γραφικοί μέχρι αηδίας αλλά οκ δεν φτάσαμε επίπεδα Manowar!!!
Τυχερός είσααι φιλαράκο. Το 2013 θα ήταν πολύ λίγο αχχαχαχαχαχα
Λοιπόν στα της συναυλίας. Λόγω κάποιων τεχνικών προβλημάτων (Elric τι έλεγα μη μου τον μεθύσετε τον Paul και χάσει το τρένο;;;; Ε ΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ!!!) πήγαμε αρκετά αργά στο principal και αφού δεν πιάσαμε κάγκελο πήγαμε όπως αναφέρθηκε εξώστη έστω και με όχι τόσο καλό ήχο αλλά οκ.
Από θέμα setlist εγώ προσωπικά έμεινα ευχαριστημένος αφού ήξερα ότι κάποια κομμάτια που ήθελα ότι και να γίνει ΔΕΝ θα τα παίξουν αλλά και αυτά που ακούσαμε ήταν και γαμώ. Κόσμος πολύ δυναμικός (το valhalla μετά το τέλος το κρατήσαμε πιο πολύ και από το dvd έχω την εντύπωση!!!)
Γενικά πολύ καλές εντυπώσεις. Και φυσικά μετά το live περιμέναμε υπομονετικά και ανταμοιφθήκαμε. Όλοι πολύ φιλικοί υπέγραψαν τα πάντα και βγήκαν φωτό με όλους (και τους 6-7 αχαχαχαχ). Πολλά credits στον paul γι’αυτό!
Άντε ελπίζω και σύντομα πάλι κοντά μας!!!
Καλή φάση, από Αθήνα το '98 δεν υπάρχει τίποτα να υπόθεσω;
Επειδή κάποιος ρωτούσε, το Noldor δεν το είχαν παίξει τότε πάντως.
Μετα το live που τους βρηκατε? Eμεις περιμεναμε μεσα στο πρινσιπαλ κ βγηκε μετα απο κανενα 20λεπτο ενας σεκιουριτας με μια σφυριχτρα κ μας εδιωξε. Μετα που βγηκαμε εξω κ ρωτησαμε αν μπορουμε να τους βρουμε μας ειπανε οτι θα φευγανε κατευθειαν για αεροδρομιο. Εμεινα με τα βιβλιαρακια ανυπογραφα γαμωτο:?
Ήμασταν μόνο ο πυρήνας του φαν κλαμπ :naughty::naughty::naughty:
έτσι είναι…άμα είσαι μαζί με τον ιδρυτή έχεις τα κονέ :lol::lol:
χαχαχαχα ετσι έτσι!!!
dargor μούφες λένε. Με tour bus είναι η φάση!
8)8)8)
Και εγω χαρη στον Paul καταφερα να τους συναντησω τη δευτερη μερα στην Αθηνα. Ενα ονειρο μου πραγματοποιηθηκε, αν και μονο τον Hansi δεν προλαβα να δω θα τον πετυχω την επομενη φορα. Ειμαι σιγουρος οτι το πολυ σε δυο χρονια θα ξαναρθουν.
Υ.Γ.: Ναι Mererfin εγω σε ειχα κανει add στο fb. Michael Karagiannhs Blind_Guardian.
Δεν θα μπορούσα με τίποτα να αμφισβητήσω κάποια που ανάγκασε τον Hansi να την μάθει μέσα σε δυο συναυλίες 
Ποιοι είναι οι manowar ? :p:lol:

:lol::lol::lol::lol:
σε 3 συναυλίες :naughty: ή είσαι die hard οπαδός ή δεν είσαι :roll:
Στη 3η την ήξερε πια και δεν μετράει … 
Εγω εκτος απο τα κλασσικα (Βαλχαλα, Μιρρορ Μιρρορ, Μπαρντσ σονγκ) ευχαριστηθηκα πολυ την Παρασκευη τα “Hobbit”, “Majesty”, “Lost In The Twillight Hall”, “Mordred’s Song” και το Σαββατο τα “Fly” στο οποιο δεν ξερω για ποιο λογο μου αρεσε τοσο πολυ η εκτελεση του, “Lord Of The Rings”, “Traveller In Time”, “Time What Is Time”, “Bright Eyes” και φυσικα η εισαγωγη που σε τοσα ποστς ειχα γραψει οτι ηθελα να παιχτει το “Into The Stom”.
Παιδια δωστε μου ελπιδες οτι θα ξαναρθουν μεσα στον επομενο χρονο μετα τα χριστουγεννα γιατι λυπηθηκα αφανταστα που εχασα το live τους:(