Ναι τα πρώτα 800 όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο ποστ. Όπως βλέπεις είναι ακόμη στο Νο 23. Υπάρχουν πάρα πολλά ακόμη. Από Ticket House.
Αθηναιος ειμαι, απλα ηθελα να εχω μια εικονα
Αρρώστια. Ελπίζω μέχρι την άλλη Παρασκευή που γυρνάω Ελλάδα να μείνουν 30άρια
Καλή τιμή τα 30 ευρώ…δεν νομίζω όμως ότι θα εξαντληθούν αμέσως:):!:
epeidh egw fevrouario gyrnaw ellada kai den nomizw na xoun meinei an k 8 kanw proseyxes mexri tote poso 8a nai h allh timh gnwrizete???panw apo 40???
Ακόμη στο νούμερο 20κάτι είναι μην αγχώνεστε. (Ποιός μιλάει…:lol:) Η τιμή μετά την εξάντληση των 800 εισιτηρίων θα ναι κατά 99.99% 35 γιούρα. Παραπάνω για κανέναν απολύτως λόγο. Άλλωστε πόσα άτομα χωράει το principal? 1000-1500? Ελπίζω να μην κόψουν 1500 γιατί θα ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ εκεί μέσα, μια ενιαία μάζα θα γίνουμε.
Οι Αθηναίοι έχουμε καιρό ακόμα 8)
Έτσι πιστεύω κιεγώ:):!:
Αγάπες μου επικές, παρακαλείται όποιος έχει το εισητήριο Νο3 για το Principal, να το ανταλλάξει με το δικό μου 4 και κερνάω καφέ. Φιλαράκια μου έχουν το 1 και το 2, κρίμα δεν είναι;
Rofl #-o :lol:
Λογικα η ιδια τιμη θα ειναι και για Αθηνα, ελπιζω να βγει κανα πακετο και για τις 2 μερες στα 55 ξερω 'γω.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αύριο ξεκινάει η προπώληση των εισητηρίων στην Αθήνα. Η τιμή θα ναι 35 ευρώ!
Στην πόρτα (αν περισσέψουν που δεν νομίζω…) θα έχουν 40 ευρώ. Κάτι για πακέτο δεν έχει ανακοινωθεί άρα μάλλον δεν θα υπάρχει.
Aν ηταν 30 θα πηγαινα και τις 2 μερες. Τωρα μονο Σαββατο (ναι ρισκαρω). Η μονη περιπτωση να παω και τις 2 μερες ειναι να βαλουν στο 2 leg το Somewhere Far Beyond. Εκει δεν παιζουμε και για να ειμαστε καλυμμενοι παμε διημερο!
θα πονεσει το 60αρι αλλα αν εχουν ενδιαφερον και διαφορες τα σετλιστ ε τα δινεις…
Μαλακια που δεν υπαρχει κατι σε πακετο και για τις 2 μερες… Ειναι πολλα τα 70 ευρω, αλλα απο την αλλη Blind Guardian ειναι αυτοι… Δεν ξερω, θελει λιγη σκεψη για 1 ή 2 μερες…
Tα οικονομικα δεν ειναι στα καλυτερα τους οποτε δε το κοβω για 2ημερο ουτε εγω. Και μια μερα καλα θα ειναι. Ειδικα μετα απο τοσο καιρο που εχω να παω σε συναυλια… Αν και με τουσ gaurdian ποτε δε σου φτανει. :-s
Εγώ εδώ και καιρό αποφάσισα να κάνω το 3 στα 3 ε με 10 ευρώ παραπάνω δε σώζομαι οπότε κλάιν!!!
Nα ρωτήσω που; :anyone:
Στα public, metropolis και ticketservices.
Και ενημερωση (επισημα) δεν υπαρχει γιατι…? Δεν σε αμφισβητω, αλλα μου κανει εντυπωση.