Για τους δύσπιστους:
http://www.metalhammer.gr/magazine/news/1013--blind-guardian.html
Ρε παιδιά για Θεσσαλονίκη το εισητήριο κάνει 30 ευρώ και όχι 35 από την προπώληση.
Δείτε και μόνοι σας:
ΟΚ, το εισιτηριο ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ αλλα, τα 5 ευρω ειναι το προβλημα? Ξερω γω, εκεινη την Παρασκευη δεν θα βγεις? Ακομα και 5χ5 να πας, πανω απο 5 θα δωσεις… Δεν λεω, αν δεν μπορεις να δωσεις 50-60 ευρω σε 2 μερες κατανοητο και λογικο, ειναι πολλα. Αλλα η διαφορα των 5ευρω/ημερα παλευεται αν θες.
Από το site των BG
The Fuzz Club in Athens has changed its location. See the new details below.
Share|
Concert details:
* Artist: Blind Guardian * Tour: Sacred Worlds and Songs Divine Europe 2011 * Date: Friday, May 6th 2011 * City: Blind Guardian in Athens * Venue: Fuzz Club * Address: Patriarchou Ioakeim 1, Tavros * Country: Greece * Add to Google Calendar | Download iCal
* Artist: Blind Guardian * Tour: Sacred Worlds and Songs Divine Europe 2011 * Date: Saturday, May 7th 2011 * City: Blind Guardian in Athens * Venue: Fuzz Club * Address: Patriarchou Ioakeim 1, Tavros * Country: Greece * Add to Google Calendar | Download iCal
Σωστο και δεκτο, αλλα θα κανω υπομονη να δω τι αλλο παιζει εκεινη την περιοδο. Ειναι νωρις ακομα για να παρω τελικη αποφαση.
Χμ? Προφανως δεν ειχαν ενημερωθει οτι υπαρχει το καινουριο Fuzz και ειχαν μεινει στο παλιο
ούτε εγώ!!! χααχαχαχ νόμιζα τώρα έγινε
Δεν θυμαμαι καν ποτε φτιαχτηκε. Παιζει να εχει και κανα 2 χρονια που γινονται συναυλιες εκει. Περσυ Gamma Ray π.χ. στις αρχες Φεβρουαριου εκει παιξαν.
Concert Fail
Πήρα σήμερα εισιτήρια για την 2η μέρα
Αν μπορέσω να μπω τσάμπα, θα πάω. 35 ευρώ δε δίνω [B]με τίποτα[/B].
και εγω αυτο θα κανω!:naughty:
Μη παραπονιέστε μετά όμως για το πως έχουν καταντήσει τα live εδώ με τίγκα στον κόσμο κλπ κλπ
εγω προσωπικα δεν ειμαι και φαν,αλλα δεν θα με χαλαγε καθολου να τους δω live
Αρχικα κι εγω θα τα δώσω για σαββατο, και βλέπουμε
Thrashed Up κατάλαβες τί έγραψε ο Astaldo; …γιατί απάντησες με κάτι εντελώς άσχετο.
Δεν έχω ιδέα πόσο μεγάλο είναι το Fuzz και πόσους “παράνομους” θα χωρέσει μαζί με μας πάντως έχει δίκιο ο Astaldo. Τίγκα, πήξιμο στον κόσμο στα lives γνωστών συγκροτημάτων τις περισσότερες φορές δυστυχώς. Πώς να απολαύσουμε λοιπόν; Το κέρδος πάνω απ’όλα δυστυχώς και ας τους χώσουμε όλους μέσα, αυτή είναι η λογική :-/
True story από το live των Guardian στην Θεσ/νίκη το 07 νομίζω. Έχω κερδίσει από ένα διαγωνισμό εισιτήριο. Φτάνω στον χώρο και για κάποιο λόγο ο σεκιουριτάς εκεί επειδή ήταν sold out λέει πρώτα τα εισιτήρια και μετά οι προσκλήσεις παιδιά. Ε λέω οκ κλάιν. Απ’έξω περίμεναν τουλάχιστον 50 άτομα χωρίς εισιτήρια που ψάχναν να βρουν. Οι σεκιουριτάδες όμως βρήκαν πως θα βγάλουν φράγγα. Κρατούσαν τα εισιτήρια από τους τελευταίους που μπήκαν και τα πουλούσαν ξανά σε όσους δεν είχαν. Απλά απαράδεκτο. Χάσαμε και το πρώτο τραγούδι έτσι!
Πως γίνεται να πουλούσαν τα εισιτήρια από τους τελευταίους? Τους ανάγκαζαν να αφήσουν τα εισιτήριά τους στην είσοδο? Και ποιός το δέχτηκε? Πιστεύω ότι στο 90% αρέσει να συλλέγει τα χαρτάκια και μου φαίνεται πολύ δύσκολο να τα έδιναν αβίαστα στους σεκιουρητάδες. Βέβαια μπροστά ήσουν κάτι παραπάνω θα ξέρεις…
Και επίσης μέσα γινόταν τέτοιος χαμός που με το ζόρι ανέπνεα εγώ που ήμουν κάγκελο!!! Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ένιωθαν οι από πίσω. Από φίλους έμαθα ότι πάρα πολλοί δεν μπόρεσαν να μπουν καν μέσα στο χώρο και άκουγαν τη συναυλία απ’ έξω στην αυλίτσα. Ποιός θα πλήρωνε τελευταία στιγμή 35 ευρώ για χρησιμοποιημένο εισιτήριο για να ακούσει το συγκρότημα από την πόρτα αφού μέσα δεν έπεφτε καρφίτσα?:-k Απελπισία η κατάσταση! Ας ελπίσουμε να μην ξανασυμβεί και ειδικά στο φαζ που lamb of god ήταν μια αηδία και μισή λόγω άπειρου κόσμου.
Τοτε αν θυμαμαι καλα γινοταν μια ηλιθια μαγκια,που το εισιτηριο ηταν σε μεγεθος χαρτιου post-it και δεν στο σκιζαν,αλλα το εδινες στην εισοδο και σου εδιναν ενα αλλο,σαν αποδειξη.Παπαριες και ασχημα εισητηρια,ευτυχως τα κοψαν.
Κι’όμως Merefin. Είδα τουλάχιστον 35 εισιτήρια να ξαναπουλιούνται έτσι! Αν δεν το έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια δεν θα το πίστευα αλλά έτσι είναι! Μιλάμε για 1050 ευρώ απ’το τίποτα για τους σεκιουριτάδες!
Πω πω τους σιχαμένους!!! Και μετά τους πειράζει άμα κουβαλάμε στις τσάντες μας κανα κρασάκι/ουζάκι! Αλήθεια έχουν δικαίωμα να ψάχνουν τις τσάντες μας και να μας αφαιρούν το αλκοολ που φέρνουμε? Άσχετο αλλά το χα απορία…
Το εισιτήριο ήταν μία πλαστικοποιημένη κουτσουλιά αλλά δεν το άλλαζαν στην είσοδο με κανονικό… τουλάχιστον όχι σε μας που μπήκαμε πρώτοι πρώτοι. Μέχρι και το πλαστικό ξέβαψε από τον ιδρώτα που είχα ρίξει!:lol:
Νομίζω ναι. Αναφέρεται στους όρους από πίσω
Όχι το ticket ήταν κανονικό δεν άλλαζε. Βέβαια λέει ότι αλλάζει στην είσοδο αλλά @@