Άντε επιτέλους μάθαμε και ημερομηνία κυκλοφορίας!!! Ελπίζω να σταμάτησαν να πειραματίζονται με τον ήχο τους και να μας δώσουν αυτό για το οποίο διψάμε… ένα κλασικό γκαρντιανό διαμάντι!!!:papas::papas::papas:
Και φυσικά να ανακοινώσουν τη ρημάδα την ημερομηνία για Ελλάδα:bow2:
Μεγάλη παρακαλώ:) Γιατί να μην τους περιμένουμε? Πιστεύω ότι δεν μας έβαλαν μέσα φέτος για να μην έρθουν 2 χρονιές συνεχόμενα. Του χρόνου που θα ανακοινωθεί όλο το tour σίγουρα θα είμαστε!!! Άλλωστε πότε μας άφησαν παραπονεμένους?
Παιδια, αυτο που πραγματικα θελω απο τους Guardian τωρα, ειναι ενας δισκος σαν τα 3 πρωτα (Battalions Of Fear, Follow The Blind και Tles Fron The Twilight World). Οι γρηγορες ταχητυτες και η δυναμη του τοτε, τα χωρωδιακα μερη και οι μελωδιες του τωρα. Αλλα να ειναι πιο speedato, οπως τα πρωτα!!! Να βαραει αγρια… δυσκολο βεβαια, αλλα ελπιζω τωρα εγω ο τρελος…
Απο κατι demo παντως ακουγεται ωραιο το καινουργιο album. Εγω πολυ θα γουσταρα αλλο ενα Imaginations ή Nightfall… σε τετοιο στυλ. Αν και δε το βλεπω. Νομιζω οτι εχουν ξεφυγει απο εκεινο το σημειο της πορειας τους.
Και το τελευταιο παντως δε με χαλασε πολυ. Δεν ηταν αυτο που περιμενα αλλα ειχε ωραια κομματακια και μου αρεσει που πειραματιστηκαν(-ονται?)
Απλά να πληροφορήσω πως το νέο τεύχος του ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ Metal Hammer έχει το δίσκο προακρόαση (1,5 σελίδα). Για όποιον ενδιαφέρεται. Τετάρτη βγήκε Γερμανία το περιοδικό, σήμερα ήρθε Ελλάδα!