Είναι η πρώτη φορά μετά το imaginations που ακούω δίσκο των Guardian πριν τον αγοράσω, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ!!! Έπρεπε να περιμένω μέχρι τέλη Αυγούστου…
Μετά από 10 γεμάτες και προσεκτικές ακροάσεις έχω να δηλώσω ότι ΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ!!! ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΚΑΡΑ!!! Το A Twist in the Myth είναι ο μόνος δίσκος που δεν με ενθουσίασε καθόλου στο σύνολό του.
Είναι βέβαια πολύ νωρίς για να συγκρίνω το νέο άλμπουμ με παλαιότερες λατρεμένες δουλειές, αλλά ο δίσκος αξίζει και με το παραπάνω!!! Με το πολύ παραπάνω για την ακρίβεια!!!
Μου αρέσει γιατί είναι 100% Blind Guardian!!! Μιά τέλεια μίξη των πολυαγαπημένων μου Somewhere Far Beyond και A Night at the Opera θα έλεγα.
Το Sacred μου άρεσε απίστευτα από την πρώτη στιγμή που το άκουσα, παρόλο που τότε του είχαν ρίξει όλοι κράξιμο και έλεγαν ότι είναι για γέλια. Με την τροποποίηση και την ενορχήστρωση που υπέστει αναδείχθηκε ακόμη περισσότερο, μιλάμε για μπουκιά και συγχώριο!!!
Όλα τα κομμάτια είναι ένα και ένα!!!
Πολύ ευχάριστες εκπλήξεις το curse my name και το wheel of time γιατί συνδέουν και άλλες μουσικές μου αγάπες.
Μπαλαντάρα του δίσκου το γνωστό πλέον από το single war of the thrones, δεν χορταίνω να το ακούω!!!
Και φυσικά να πω για την απίστευτη, μαγευτική φωνάρα του αγοριού μου που καταφέρνει να σε ανατριχιάζει, να σε συνεπαίρνει και να σε ταξιδεύει σε άλλους παραμυθένιους κόσμους.
Ανυπομονώ όσο τίποτα για τα λαιβ!!! Μετράω μέρες!!!
GUARDIAN ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo: