Αυτα ειναι!!! Το περιμενα το ελεγα και εγινε!!!:D:D
[SIZE=“6”]ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ[SIZE=“3”]
TANELORN και ξερο Ψωμι!!!
[SIZE=“6”]ride into obsession[/SIZE] και αυτο μαμαει αλλα το [SIZE=“7”]WHEEL OF TIME ΣΠΕΡΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ[/SIZE]
Υ.Γ Τον ακουσα 3 φορες καλα τον δισκο και απο ακροαση σε ακροαση ανεβαινει κατακορυφα η αποψη η τελικη που θα βγαλω
Υ.Γ Το road of no release μου φαινεται οτι εχει πολλα στοιχεια savatage η κανω λαθος? [/SIZE][/SIZE]:-k
υστερα απο ατελειωτες ακροασεις και υπερτατου λιωσιματος του δισκου πιστευω οτι μας ικανοποιησαν οσο επρεπε(τουλαχιστον εμενα:)).wheel of time ,valkyries,tanelorn και sacred worlds απιστευτες κομματαρες για ανελεητο κοπανημα.και τα υπολοιπα γαμιστερα ειναι,πολυ ωραιο το curse my name(τι να λεμε τωρα).εσβησε για πλακα το a twist in the myth. i’ll keep listening:metal:
Χαιρομαι που οι περισσοτεροι συμφωνουν… Ειδικα τα Sacred Worlds, Ride Into Obsession, Valkyries, A Voice In The Dark και Whell Of Time ειναι κομματαρες, αλλο περισσοτερο και αλλο λιγοτερο… Παντως προκειται σιγουρα για ο,τι καλυτερο απο το μακρινο 1998 και το Nightfall In Middle Earth… Διαφωνει κανεις με αυτο?
Μπράβο ενθουσιασμός πάντως… δεν μπορώ να πω όμως πως νιώθω το ίδιο για το άλμπουμ. Δειχνει να είναι καλυτερο απο τα 2 προηγούμενα μεν αλλα μεχρι εκει. Καμια συγκριση με παλιοτερες κυκλοφορίες.
[SIZE=“6”]ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!ΕΧΩ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ [SIZE=“7”]ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ[/SIZE][/SIZE]
Υ.Γ 1 GUARDIAN ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:p
Υ.Γ 2 ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΚΤΟ. ΑΠΛΑ ΟΙ ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ(ΒΛΕΠΕ PERSUADER:lol:)
Αφού κλείνω σιγά σιγά την πρώτη μου πεταχτη ακρόαση μπορώ να πώ πως είναι όντως καλύτερο από τα δυο τελευταία.
Το A Voice In the Dark στέκεται άξια δίπλα στις μεγαλύτερες επιτυχίες τους…κομματάρα.
Απο κοντά το Wheel Of Time, ίσως να ήταν λίγο πιο μικρό αλλα οκ μην τα θέλουμε όλα.
Το Sacred Worlds ακολουθεί για μένα. Μεγάλη διαφορά με το Sacred, λες και πήδηξες με τη μια από τα Windows millennium στα Windows 7 ενα πράγμα :lol: , απο κοντά και το War Of Thrones
Τα Tanelorn και Ride Into Obsession μου βρωμάνε Guardian των 90s και μου αρέσει πολύ αυτό, ειδικά το Tanelorn
Από τα υπόλοιπα με εξαίρεση το Road Of No Release που δεν μου άρεσε δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο, όλα είναι πάρα πολύ καλά. Προφανώς δεν έχουμε ενα NIME (για τα παλαιότερα δεν μιλάμε καν) αλλά είναι κορυφή
Λοιπόοοοον, μετά από κάποιες-λίγες-ακροάσεις μπορώ να πω ότι μου αρέσει. Θεωρώ το Twist… πατάτα που απλά είχε ελάχιστες καλές στιγμές άρα προφανώς ο νέος δίσκος είχε εύκολο έργο, δηλαδή να ξεπεράσει τον προκάτοχο. Το A Voice In The Dark όπως έχετε πει όλοι είναι απλά κομματάρα, καιρό είχα να ακούσω τόσο γαμάτο Guardian τραγούδι! Το Wheel of Time είναι πολύ καλό αλλά το βρίσκω λίγο τραβηγμένο από τα μαλλιά, το Tanelorn είναι κλασικό Guardian κομμάτι βγαλμένο από τα παλιά και όσο το ακούω γουστάρω περισσότερο, ίδια φάση περίπου και το Ride Into Obsession. Όμορφο το Curse My Name και αρκετά καλά σχεδόν όλα τα υπόλοιπα. Λίγο το Road of no Release δεν μου άρεσε αλλά ίσως με τον καιρό να αλλάξω γνώμη. Κάτι που βέβαια ισχύει και για όλο το δισκίο είτε θετικά είτε αρνητικά.
Όντως πολύ καλός δίσκος, δεν έχω καταφέρει να τον ακούσω όσο και όπως θα ήθελα ακόμα, με κανά ποτηράκι ουίσκι και το booklet του cd. Αλλά όσες φορές το έχω ακούσει ως τώρα μ’αρέσει πολύ.
Βέβαια έχω ξεσκίσει το A Voice in the Dark. 2η, 3η φορά που το άκουγα χθες έλεγα ότι είναι ισάξιο του Mirror Mirror. Αλλά μετά βάζοντας το Mirror Mirror, το καινούργιο μου κάνει για ελάχιστα χαμηλότερα, μια ιδέα, ένα κλικ βρε αδερφέ :P. Παρόλα αυτά δεν με σταματάει από το να ονειρεύομαι να τραγουδάμε το ρεφρέν το Μάη.
Μακάρι και άλλα συγκροτήματα να βγάζαν τόσο καλούς δίσκους τώρα τελευταία.
Εμ οταν τα λεει η Ρανια.
8)
Ο δισκος σε γενικες γραμμες μου αρεσε αρκετα. Το road of no release δεν μου λεει απολυτως τιποτα και στο wheel of time μου την ψιλοσπανε αυτα τα τσιφτετελε που σκανε καπου προς τη μεση. Αλλα το κομματι ειναι ωραιο κατα τ’αλλα!
Ευχομαι σαν τρελη να τραγουδαμε τον Μαιο [SIZE=“5”]FEAAAAAR THE VOICE IN THE DAAAARK BE AWAAAARE NOOOOOOW[/SIZE]:drunk: