Blind Guardian - At The Edge Of Time

Μετά από 4-5 ακροάσεις…'ενα έχω να πω…έχουμε ένα γαμάτο σάουντρακ, για τις διακοπές, αλλά και για αργότερα…πολύ καλύτερο απ’ότι περίμενα:):!:

Νομιζω πως υπαρχει καποιο θεμα με το Road of no release:p
Ειδα οτι απο πολλους δεν τους αρεσει,εγω το βρισκω σιγουρα μεσα στα 3-4 καλυτερα του δισκου, μου θυμιζει εντονα στο πρωτο μισο κομματι κατι se mid tempo nightfall περιοδο, ειδικα το ρεφρεν και το αλλο μισο παρα πολλυ savatage μαζι με το πανιο πιανει αλλη ατμοσφαιρα.
Απο την αλλη δεν βρισκω τοσο καλο το valkyries αλλα γουστα ειναι αυτα απλα το ειδα απο αρκετουε για το road of no release και το αναφερω:p

Υ.Γ Ο δισκος ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει τα τελευταια χρονια απο power το ειχα πει κιολας οτι θα ειναι ετσι , ειχα καποιες επιφυλαξεις αλλα εξαφανιστηκαν μια για παντα:wink:
Υ.Γ Επιτελους δισκος που τον περιμενα οσο τιποτα αλλο και ειναι οπως τον ηθελααααααα!:lol:8O

Σήμερα που ακουσα το δισκο αλλες δυο φορες (βρηκα τι να κανω στο λεωφορειο προς και απο τη δουλεια :lol: ) βελτιώθηκε λίγο η γνώμη μου για το road of no release, αλλα συνεχιζω να το θεωρω το μονο αδυναμο κομμάτι σε σχέση με τα αλλα

Απλα ρε παιδι μου σε αυτο το στυλ,εχουν γραψει πολυ καλυτερα πραγματα.Noldor-ιζων αλλα 3ης κατηγοριας.Πανω κατω τα ιδια(η πρωτη προταση δηλαδη)και το Curse my Name για μενα,ασχετα αν ακουγεται ευχαριστα.

Γενικα δε πολυαλλαξε η αποψη μου.Μη ξαναγραφω για καθε κομματι,απλα να (ξανα)πω οτι λατρευω φωνητικες γραμμες στο Control the Divine!

Btw,καπου εδω θα κανω το κλασσικο παραπονο περι πλαστικων ντραμς,ειδικα στα γρηγορα κομματια(αρχη του Ride)χτυπαει ασχημα στ’αυτια μου

Το ακουω παλι τωρα και ναι, ειναι παρα πολυ καλο… Και το A Voice In The Dark ειναι πραγματικα [SIZE=“3”]ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ[/SIZE], αλλα οχι Mirror Mirror… Αυτο δεν ξαναγραφεται… 2ος γαματος power δισκος μετα την δισκαρα, To The Metal… Και με καθε ακροαση σε κερδιζει ολο και πιο πολυ…

Εφαγε καμποσες-ανελπιστα- ακροασεις ο δισκος και νομιζω πως τελικα ειναι οτι καλυτερο μπορουσαν να βγαλουν οι Guardian μετα απο τοσο μεγαλη πορεια και καριερα στο χωρο αλλα και μετα απο τα 2 τελευταια μετριοτατα(για εμενα απαραδεκτα) αλμπουμς…

Τα ορχηστρικα βεβαια κτλ δεν τα παλευω οπως και καμποσα κομματια ακομα-οπως το sacred worlds πχ,βαρετο αρκετα-, αλλα απο την αλλη κατι Τanelorn, Voice in the dark,Valkyries και κανα δυο ακομα με αρεσουν πολυ…ενιγουεης, καλα τα λετε οι πιο πολυ εδω οπωτε τι αλλο να πει κανεις, καλος δισκος, μειον του σημαντικο-αλλα αναποφεκτο συμφωνα με τη μπαντα και της πορεια της τα τελευταια χρονια- ειναι οτι υπαρχει μια anato αισθητικη/πολλα στοιχεια αλλα κλαιν και παλι, εχει σημεια και αλλα κομματια που αποζημιωνουν…κλεινω κεφαλαιο blind guardian αρκετα ικανοποιημενος…

υ.γ ωραια φωνητικα απο Hansi \m/

Πρώτη επίσημη ακρόαση, απ’το cd, και μέχρι τώρα…είναι πια οριστικό…έχουμε στα χέρια μας τον καλύτερό τους δίσκο μετα το Nightfall…
…απόλαυση…απολαυστικό Σαββατοκύριακο:):!:

Και οτι πηγαινα να ρωτησω αν εχει βγει στα δισκοπωλεία. Οπότε Δευτέρα θα τα σκάσω :smiley:

Άντε, πρώτη ακροάση και από μένα αρχίζει τώρα. Δεν έχω διαβάσει/ακούσει τίποτα από όσα έχουν γραφτεί μέχρι τώρα, ούτε έχω ακούσει κάποιο sample. Τελείως στα τυφλά το ακούω! Για να δούμε…

ελα τωρα ψευτη:):stuck_out_tongue:

Get ready for a blast!!!

Nickpes1805 χτες που εκανα μια βολτα στο κεντρο εχει βγει στα δισκοπωλεια. Οποτε βουρ… Εν τω μεταξυ καποια κομματια μου εχουν κολλησει στο μυαλο και τα τραγουδαω συνεχεια…

@Antonisjk Ετοιμασου να γουσταρεις τρελα…

Ρεεεεε είναι αλμπουμάρα λέμε!!!

πωπωπω λεγετε τετοια.ποτε κυκλοφορει και ποσο παει το μαλλι?

Κυκλοφορησε απο χθες, το γραφουν στη προηγουμενη σελιδα. Απο τιμη δεν ξερω

Κυκλοφορησε χτες και αναλογα το μαγαζι παει η τιμη. Παιζει στα 18-22 η digipack εκδοση με bonus cd και απο 15-17 η απλη. Βγαινει και σε βινυλιο.

'Εχεις μπει στο site με τον κωδικό που δίνει η κάρτα στην lmt;…τι βρίσκει κανείς εκεί;:):!:

δεν έχει ανοίξει ακόμα η σελίδα.

έχει προσέξει κανείς ότι οι πρώτες νότες του curse my name είναι ίδιες με του islander των nightwish ;

Καλά το Wheel of Time είναι υπερκομματάρα τιτανοτεράστιο μέγιστο!!!

Ναι το Wheel Of time ειναι οντως κομματάρα. Στην αρχή με ψιλοχάλαγαν τα ανατολίτικα στοιχεία όμως σιγα σιγα βλέπω πως ταιριάζουν στο κλίμα του κομματιού