Ω γιες Wheel of Time επος, αυτο ακουω τωρα! Και τελικα, μετα απο πολλες ακροασεις κατεληξα οτι το αλμπουμ μου αρεσει περισσοτερο απο το ΑΝΑΤΟ (το οποιο μου αρεσε αρκετα). Για ΑΤΙΤΜ ουτε καν, ειπαμε…
Το ακουσα και εγω το album. Τα τραγουδια που ξεχωρισα ειναι τα δυο μεγαλα σε διαρκεια και τα δυο μπαλαντοειδη. Τα υπολοιπα δε μου προσφεραν κατι. Βγαζει κατι απο τα παλια και αυτο ειναι θετικο, αλλα απο ουσια οχι και πολλα πραματα.
Αρκετά καλός δίσκος. Μου αρέσουν πολύ τα ανατολίτικα στοιχεία που έχουν βάλει στο Wheel of Time. Γενικά ξεχώρισα το προαναφερθέν, το Tanelorn (λογικό αφού είμαι fan του Moorcock), το Sacred Worlds και το Curse My Name, αλλά ο δίσκος ακούγετε ευχάριστα όλος (μονορούφι που λέμε). Good job.
Έχει 2-3 καλά τραγούδια (κατ’εμέ τουλάχιστον ) αλλά σα σύνολο δεν… Κρίμα γτ περίμενα περισσότερα πράματα βάσει των κομματιών π είχαμε ακούσει μέχρι τώρα… [-X
PS. Επίσης αυτό το “ακούγεται ευχάριστα” για δίσκο των Guardian δε μου αρκεί… Δηλαδή ακόμα κ για όσους το λένε… (εγώ όχι). Ρε παίδες παλιά αυτοί μας εντυπωσίαζαν δεν ακουγόντουσαν απλώς “ευχάριστα”… [-X
Δεν περίμενα τις τόσο καλές αντιδράσεις για το At The Edge Of Time. Το ακουω πολύ τις τελευταίες μερες κυρίως επηρεασμένος από τα συνεχή πολύ καλά σχόλια που διαβάζω εδω μεσά. Εξακολουθεί να μην μου κανει τόσο μεγάλη εντύπωση και μετά απο αρκετές ακροάσεις, δεν λειπουν οι καλές στιγμές και ομολογώ πως έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά στις κιθάρες, τόσο σαν ήχος (οσο μπορώ να κρινω απο τα mp3) όσο και στις μελωδίες και στο παιξιμο. Συνθετικά παντως συνεχίζουν να είναι αρκετά φλύαροι όπως και στα 2 προηγουμενα τους απλα εδώ οι συνθέσεις είναι κάααααπως πιο στρωμένες και ακούγεται πιο εύκολα σαν άλμπουμ εκει που τα 2 προηγούμενα κούραζαν αφάνταστα.
Εξακολουθουν ωστόσο να βρισκονται ποιοτικά πολύ μακριά απο το ένδοξο παρελθόν τους για μένα και δεν νομιζω να αλλάξει πλεον η γνώμη μου μετά απο τόσες ακροάσεις. Κριμα γιατί ήταν η τελευταία από τις παλιές μεγάλες μπάντες στον χώρο του power που ήλπιζα πως θα κάναν ένα μεγάλο come back παρά τις τελευταίες απογοητεύσεις (και μην μου πεις κανείς για τους πεθαμένους Helloween γιατί θα πέσει πολύ γέλιο). Τελικά δεν…
Μόνος σου θα γελάς…
Στο παιζω ντοτ κομ εχει την digipack εκδοση με 15?..Not bad…
:lol: Πεστα…
άνοιξε η σελίδα της nuclear blast, για όσους αγόρασαν το cd και έχουν activation code.
Το μόνο δισκοπωλείο που έχω πρόσβαση (λογο δουλειας) είναι το Metropolis της Κηφισιάς και δεν το έχουν φέρει ακόμα
Με βλέπω να κατεβαίνω κέντρο μιας και εκεί που μένω δεν εχουμε ουτε δισκοπωλεία ούτε τιποτα
Τα Μετρόπολις, καμιά φορά αργούν, να φέρουν μια νέα κυκλοφορία…δοκίμασε, Nuclear Blast, ή Metal Era:):!:
Μωρε αμο παω στο κεντρο θα το βρω σιγουρα. Απλα προσπαθω να το αποφυγω
Ξερει κανεις τι ειναι αυτο που βλεπουν οσοι εχουν activation code για τη σελιδα της Nuclear Blast?
Ναι ρε παιδιά… Τι πάιζει με την nuclear? Ας πει κάποιος…
Πάντως στη Θεσσαλονίκη έχει κυκλόφορήσει, οπότε αθήνα δεν πάιζει να μην το έχουν κάπου, απλά τα μετρόπολις είναι αργά παν τα ζα.
πριν λιγο το τσιμπησα απο το μετροπολις στο χαλανδρι!καλα λιωσιματα!!!
πριν λιγο αυτοι οι μαλακες της Κηφισιας μου ειπαν πως δεν ξερουν αν το εχει καν στην Αθηνα…8O
στη σελίδα της nuclear έχει wallpaper το εξώφυλλο, photo gallery με την μπάντα, τα βίντεο a journey at the edge of time και sacred, και mp3 demo valkyries.
:D:D:D!OTI NA NAI!ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ!!
Ιδού και το ολόφρεσκο video clip “Voice in the dark” απο τους βάρδους!!!
http://www.blind-guardian.com/2010/08/03/a-voice-in-the-dark-video-clip/
Ακόμα το “ψάχνω” το νέο τους cd! Οι πρώτες εντυπώσεις πάντως θετικότατες!
Μεγάλο κόλλημα προς το παρών το “Curse my name” και το επικό “Wheel of time” (και το ορχηστρικό!). Ξεπέρασαν τον εαυτό τους!
Καταπληκτική και η δουλειά που έγινε όσον αφορά το artwork όλου του cd!
Σταθερή αξία οι βάρδοι τελικά!!!
Πω πω πω!!! Τι στα κομμάτια το ήθελαν αυτό το σκήπτρο??? Και ο Χάνσι δεν θα μπορούσε να βγει πιο κακομούτσουνος και στημένος! Με όλες αυτές τις γκριμάτσες χαλάει η γλυκιά φατσούλα του. 1000 φορές τα ξεθωριασμένα ανέμελα βιντεοκλιπ της δεκαετίας ‘90! Δεν μ’ αρεσε:(
To μοντερνο λουκ που εχει με χαλαει εμενα λιγο Προτιμω μακρυ μαλλι