to video clip einai yperoxo, eksairwntas to neo look tou hansi…
polu wraio to tragoudi!
BLIND GUARDIAN FOR LIFE REEEEE!!!
Ε, τι να κάνει ο άνθρωπος αφού καραφλιάζει, έπρεπε να κουρευτεί ωχουυυυ!!! Χαζομάρα το βίντεο, αλλά το κομμάτι παραμένει εξαιρετικό!
ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΗΠΤΡΟ Ε.
Μια χαρά το videoclip…ενταξει πλεον δεν ειναι τα 90s, ειναι τα 10s τι να κανουμε, προσαρμοζόμαστε.
Το σκήπτρο μια χαρά
ΥΓ: Ρε παιδια είναι δυο χρόνια που έχει κουρευτει ο Hansi, τι νεο look λέτε ?
Δεν ξέρω ποιο βιντεο είναι χειρότερο, αυτό η των Maiden? Τι τα θέλουν τα ψηφιακά εφε γαμωτο δεν βλέπουν πως φαίνονται εντελώς τραγικά;
γελάω.
Πήρα το album σήμερα επιτέλους. Σαν κλασσικό καταναλωτικό γουρούνι οπαδός συγκροτήματος πήρα την Deluxe Digi εκδοση (και σε κανα χρονο θα λεω τι μαλακας που ειμαι :lol: )
Πολλα γελια με το κλιπ :p. Μου θυμισε Yu Gi Oh σε φασεις :p. Ειδικα αυτο το σκηπτρο ειναι το απολυτο αξεσουαρ για να νιωθεις επικος και δυνατος.
Υ.Σ. Αυτος ο παππουλης με τα λευκα τι ρολο βαραγε? Μου φανηκε λιγο χαμενος. Μα συγγνωμη κοιταξτε φατσα που εχει ο ερμος στο 1.06.
Σιγά την κατανάλωση… τι να πω και γω που πήρα το σιγκλάκι σε cd, το σιγκλάκι σε βινύλιο, την deluxe digi έκδοση του άλμπουμ, το άλμπουμ σε βινύλιο και τώρα περιμένω πως και πως να μου έρθει και η πυραμίδα. Μου πήραν και τα κυλοτάκια:lol::lol::lol:
Καταραμένη nuclear!!!
Το βιντεοκλίπ όσο περισσότερο το βλέπω τόσο πιο τραγικό μου φαίνεται! Ήμαρτον δεν πήγαν λίγο στο μοντάζ να δουν τι βγάζανε!!! Θα αρχίζει να το παίζει στα μαγαζιά και θα κρύβομαι κάτω από τα τραπέζια να γλιτώσω καμιά ντομάτα!
Τι ειναι η πυραμιδα ??? 8O:-k
ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΑΥΤΟ ??? 8O8O
Η πυραμίδα είναι αυτό το εξαίσιο πραγματάκι: http://www.nuclearblast.de/showShopProductDetail.php?artikelnummer=170535&kat=
το οποίο για κάποιο λόγο έχει ήδη αρχίσει να παραδίδεται Γερμανία ενώ σε μένα έστειλαν mail ότι υπάρχει πρόβλημα με την ημερομηνίαα έκδοσης και αναμένεται στα μέσα Αυγούστου… ελπίζω να μην παιχτεί βλακεία…
Μόνο βιάσου γιατί θα βγουν μόνο 1500 κομμάτια.
Α δηλαδη πληρώνω 50 ? ? Νομιζα οτι το παιρνω με καποιο τροπο με το digi εκδοση
Εδω δεν εχω να παω διακοπες, με πυραμιδες θα ασχολουμαι?
όσοι πάρετε την πυραμίδα να προσέχετε γιατί τα φτερά του δράκου σπάνε πολύ εύκολα.
nickpes, πως θα το έπαιρνες ρε φίλος, bonus μέσα στο digipack?
σε πιο σοβαρά ζητήματα, mererfin post pics of κυλοτάκια.
Να μου είχε κωδικό στο digipack και με αυτον να το έπαιρνα
Με γμστε τωρα…θα το παρω και θα με χωρισει η γυναικα μου :lol:
Σε ποιά έκδοση υπάρχει και το σκήπτρο? Το θέλω…
μολις το ακουσα για πρωτη φορα,μου κολλησαν sacred worlds,valkyries,a voice in the dark k wheel of time!!!