+Tanelorn(Into The Void), Curse My Name, για μένα…και τάλλα δεν είναι και άσχημα:):!:
τρισαθλιο clip,αλλα βιγ δεαλ
+tanelorn με τη δευτερη!!!πολυ καλος ο δισκος!με συγκινουν!!!
Αφού μου τα πήρανε, δεν πρόλαβα να τα φωτογραφήσω!!! Την επόμενη φορά θα σου κρατήσω αρχείο, i promise…:lol:
το εχω λιωσει.
Εμένα ακόμα δεν μου έχει δωθεί η ευκαιρία να το ακούσω, οπότε κάνω support ακούγωντας τα παλιά :bow2:
Kι εμένα που μου δόθηκε η ευκαιρία αυτό θα κάνω ^^
Τερμα οι μετριότητες (a twist in the myth), τρομερος ο νεος δισκος!!! απλα τα σχολια περιτεβουν
Γαμώτο είναι καλοκαίρι και δεν του δίνω τις ακροάσεις που θα έπρεπε να του δώσω, ίσως μεγάλωσα, δεν ξέρω. Μου αρέσει αυτό που ακούω σαν σύνολο αλλά δεν με τραβάει να το ακούσω και πολύ. Ίσως αν είχε βγει μετά το ΝΙΜΕ να ήταν αλλιώς τα πράγματα.
:lol: απο την αλλη, εγω το ακουω τουλαχιστον 3 φορες τη μερα:D
(και ραητ ναου, Κρααη φορ Ταανελοορν:p)
Και εγω μια δυο φορες το ακουω, στο λεωφορειο προς και απο τη δουλειά.
Πλεον που εχω και το booklet θα αρχισω και το διαβασμα σπίτι :lol:
Χαίρομαι που αρέσει σε αρκετούς, τα 2 τελευταία μας είχαν ξενερώσει λιγάκι, έλα πείτε την αλήθεια. Και το κακό είναι ότι αργούν να βγάλουν κι αυτοί δίσκο.
Eμενα μεγαλο μερος του ΑΝΑΤΟ με αρεσε, το ΑΤΙΤΜ ναι, δεν την πολυπαλευει. Το καινουριο, ναι ειναι καλυτερο και απ τα 2! Και οντως, δυστυχως ειναι απο αυτους που πραγματικα ΑΡΓΟΥΝ να βγαλουν δισκο απο το ΝΙΜΕ και μετα…
Συμφωνώ. Στο ANATO υπήρχαν κομματια που μου άρεσαν πολύ, δεν έφτανε όμως το επίπεδο των προηγούμενων με τίποτα. Το ATITM ειχε δυο τρις συμπαθητικα κομματια που τα ξέχασα και αυτά γρήγορα…πολύ κατώτερο των προσδοκιών.
Το ATEOT ξεπερνάει εύκολα και τα δυο αυτά. Ειδικά κομμάτια σαν A Voice In the Dark και Wheel Of Time στέκονται άνετα δίπλα σε μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος
Καλο και το ρεβιου. Μονο που για μενα, αυτο ξεπερναει και το ANATO και το ATITM.
Thank you very much! Εννοειται πως οποιες αποριες / γνωμες, θετικες ή αρνητικες, ευπροσδεκτες.
Edit: Μιας και το ανεφερες παντως, το ANATO εχει αρκετα τραγουδια για τα οποια μπορει να μη πεθαινω, αλλα θα με κανουν να πω το ‘‘ας βαλω τωρα να ακουσω το The Maiden And The Minstrel Knight, ή το Sadly Sings Destiny (refrainάρα αυτο, ετσι;)’’. Το ATEOT δεν το εχει ομως, ειναι πιο πολυ δισκος του υψους και του βαθους, εξ’ ου κι η τελικη ετυμηγορια. Αποψεις και γουστα ειναι αυτα βεβαια, δεν μπηκατε για να διαβασετε καποια ‘‘αληθεια’’.
Κι επειδη βλεπω οπου να ναι κανα Βαγγελη να πεταγεται να λεει τα δικα του σε φαση ‘‘τρομος και σοκ οι γκαρδιαν σπανε το εδαφος κι οι persuader ειναι κοπια’’, οι κιθαρες των Persuader κανουν μπαμ πως προερχονται απο τη Σουηδια ρε συ, κι ειδικα οσον αφορα το τριτο album, μουσικα δεν εχουν καμια σχεση με Guardian. Τα φωνητικα ναι, ειναι κοπια, αλλα η μουσικη δε μου τους θυμιζει καθολου. Να μου λεγες για Savage Circus να πω ναι, εχεις δικιο. Οσοι δεν εχουν ακουσει παντως το “When Eden Burns” αξιζει να το κανουν, αλλα α) πρεπει να μην ειναι καθολου προκατελειμενοι β) να δωσουν χρονο - χρειαστηκε ενα ετος περιπου μεχρι να μεγαλωσει τοσο μεσα μου και γ) να περιμενουν πιο Follow The Blind καταστασεις.
Απορίες δεν έχω…το review ειναι πολύ καλό όμως όσο το διάβαζα θεωρουσα πως θα το εβρισκες ανώτερο και απο το ANATO (για μενα ειναι ανώτερο του ANATO χωρις δευτερη σκέψη) , όμως τελικά δεν ισχύει. Εκεί με μπέρδεψες λίγο
Πολύ εύστοχα κάπου αναφέρεις και το θεμα στα drums με αφορμη το Voice In The Dark…πραγματικά για μένα εκεί υπάρχει μεγάλο κενό μετα τον Thomen που δεν αναπληρώθηκε επαρκώς, ίσως και εκεί να βρίσκεται και ένας λόγος της “στροφής” της μουσικής των Guardian αν και αυτή η στροφή ηταν και ο λόγος την αποχώρησης όπως έχουν πει ολες οι πλευρες
Χμ… καλή η κριτική αλλα έχω μια παρατήρηση να κάνω. Πότε έγιναν καλοί οι Guardian στα μεγάλα επικά κομμάτια με ορχηστρες και τα λοιπά; Εμένα προσωπικά και στο night at the opera και στο a twist in the myth και εδώ μου φαίνεται πως το ζορίζουν υπερβολικά να βγάλουν τέτοια επικά μεγαλοπρεπή κομμάτια. Το sacred δεν ήταν κομμάτι που χρειαζόταν να γίνει τόσο επικο και γεμάτο. Το wheels of time επίσης μου φαίνεται παραφορτωμένο όπως και οι πιο πολλές συνθέσεις που έχουν γράψει τα τελευταία χρόνια. Δεν ειναι κάθε μέρα του nightfall…
Ισχύει πως από τότε που έφυγε ο Thomen τα ντραμς είναι ένα θέμα για τους Guardian. Εκτός αυτού είναι σαν να έχει χαλάσει η χημεία τους με την φυγή του. Συνεχίζω να πιστεύω πως ο σωστός δρόμος για τους Guardian είναι αυτός της απλοτητας. Να σταματησουν να φορτωνουν τόσο τις συνθέσεις, να πατήσουν και λίγο το γκαζι σε μερικά κομματια όπως παλία. Γενικά να ξαναβρουν τον ενθουσιασμό που έβγαζαν παλιότερα, μακρία απο τα αποστειρωμένα τελευταία άλμπουμ τους.Έχουν 800 κανάλια στην παραγωγή, καιρός να ελατωθούν κατα πολύ.
Επίσης σαν να έχουν χαλάσει πολύ και τα εξωφυλλά τους τελευταία η είναι ιδέα μου;
@ Nickpes1805: Η αληθεια ειναι πως οι Guardian επεστρεψαν στον παλιο τους ηχο, επειδη αυτο θελει ο κοσμος. Το βρισκω τραγικοτατη ειρωνια δηλαδη, που ο Thomen επιθυμουσε μια αλφα στροφη και κατι τετοιο συνεβη αφοτου εφυγε. Θα προτιμουσα παντως να το γυριζαν τελειως στα βιολια ρε συ, αφου φανηκε πλεον πως το ορχηστρικο project που ετοιμαζαν τοσα χρονια δεν ηταν μουφιά και σιγουρα καποιες απο τις ιδεες που βρισκονται στο νεο δισκο προοριζονταν για εκει. Μπορει και να κρατανε ιδεες για τα επομενα, ποτε δεν ξερεις. Ο δισκος παντως μου εδωσε ενα αλφα χαμογελο, δε μου αρεσε οσο το Night, αλλα ικανοποιησε τα ‘‘θελω’’ μου εν τελει. Μπορει βεβαια και μετα απο ενα χρονο να το θεωρω καλυτερο του Night, ετσι; ή αρκετα κατωτερο. Ποτε δεν ξερεις. Το ουσιαστικο θεμα παντως ειναι πως οι εντυπωσεις μου ησαν θετικες, ως επι το πλειστον, και σ αυτο ηθελα να στοχευσω περισσοτερο.
εδιτ
Περιμενε Dead επιστρεφω και σε σενα.
αυτο με τα βιολιά θα κυκλοφορήσει γύρω στο 2012…(το τέλος του κόσμου?)
και θα βγει και με μεταλ στοιχεία και χωρίς αυτά και με μια μίξη των δυο…λεφτά να έχουμε δηλαδή :?