Blind Guardian - Best Of: Memories of A Time to Come 2012

παιδιά, ξέρει κανείς αν αυτό θα βγει και σε βινύλιο;

Μάλλον όχι. Δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια ανακοίνωση για βινύλιο.:wink:

VALHALLA re-recorded

αυτό περίμενα καιρό να το ακούσω:!:

Εγώ από την άλλη ήλπιζα να μη το ακούσω… :frowning: [SPOILER]Δεν μ’ άρεσε καθόλου!!!:([/SPOILER]

Ελπίζω να το έχουνε αύριο πουθενά, μην πάμε και μείνουμε με την χαρά στο χέρι.

Καλά μέχρι να το φέρουν καλά κρασιά! Λογικά θα περάσουν μέρες (μην πω και παραπάνω). Και το edge of time αργήσανε να το φέρουνε (για Θεσσαλονίκη πάντα). Το best of το είχα προπαραγγείλει μαζί με κάτι άλλα καλούδια που βγαίνουν Φεβρουάριο οπότε μέχρι να το πιάσω στα χέρια μου θα περιμένω καιρό.:frowning:

Παίρνω πίσω όσα είπα για το Valhalla. Τώρα που το άκουσα ολοκληρωμένο καμία σχέση το σύνολο με το δείγμα! Πάρα πολύ καλό το αποτέλεσμα!!! Ειδικά προς το τέλος του κομματιού έχει τις καλύτερες εναλλαγές!!!

Το And Then There Was Silence πάρα πολύ ωραία αλλά για μένα δεν φτάνει σε καμία περίπτωση την original version.

To The Bard’s Song (In The Forest) πραγματικά ΤΕΛΕΙΟ!!!

Στο Somewhere Far Beyond οι μόνες αλλαγές που εντόπισα είναι κάτι καμπανάκια και μία μελωδία στο βάθος σε κάποια σημεία του κομματιού.

Στο The Last Candle ακούγεται σε κάποιο σημείο χορωδία να κάνει κάτι πρόσθετα ‘‘ααααααα’’

Γενικότερα στα υπόλοιπα κομμάτια δεν υπάρχουν αξιοσημείωτες αλλαγές, πέρα από το μιξάρισμα που στο κάτω κάτω δεν το πολυπαίρνεις χαμπάρι γιατί τα φωνητικά και η μελωδία παραμένουν απαράλλαχτα.

Το 3ο cd δεν έχει διαρρεύσει ακόμη!

Εμενα παλι ενω μ’αρεσει πολυ η ενορχηστρωση και η μουσικη,δεν μ’αρεσει καθολου ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ο Hansen.Δεν ξερω τι φταει αλλα σ΄αυτην την εκδοση δεν κολλαει.Καλα ούτως ή αλλως δεν μου αρεσει σαν φωνη ο Hansen (αυτο το εχω “καταπιει ήλιο απο μπαλονι” χαρακτηριστικό του μου τη σπαει) αλλα εδω ενω ο Hansi φαινεται οτι εχει βελτιωσει πολυ τα φωνητικα του και το τραγουδι σπερνει μπαινει ο αλλος μεσα και…κατι κατι…δεν μου κολλαει.Παρεπιμπτοντως:ωραιο drumming o Ehmke ε?

Εντελως ακυρη κυκλοφορια. Θα ηταν πιο τιμιο να εβγαζαν απλα ενα best of. Περιμενα ορχηστρικα κτλ, αλλα τα κομματια ειναι σχεδον ιδια με τα αυθεντικα. Αδιαφορο…

Μα best of ειναι!! Τα περισσοτερα κομματια ειναι remix αρα οι αυθεντικες εκτελεσεις απλα remixαρισμενες.Μονο 3 κομματια ειναι επαναηχογραφημενα οποτε γιατι είναι ακυρη κυκλοφορια?? Και αν συνυπολογισεις το περιεχομενο απ’το 3ο cd μονο αδιαφορο δεν ειναι.Αδιαφορο θα το λεγα αν δεν ειχαν καμμια απολυτως συμμετοχη και απλα η εταιρια διαλεγε τα κομματια και εβγαινε η κυκλοφορια.Κατι σαν τα περισσοτερα best of δηλαδη.

Ένα best of είπαν να κυκλοφορήσουν οι άνθρωποι. Άμα ήταν να κάτσουν να ξαναγράψουν νέες μελωδίες και να κάνουν από την αρχή τις ηχογραφήσεις με συμφωνικές ορχήστρες για [B][U]31[/U][/B] κομμάτια καλύτερα να έβγαζαν 3 καινούριους δίσκους!!! Το να περιμένει κανείς κάτι τέτοιο είναι εντελώς ουτοπικό και στα πλαίσια της φαντασίας!!! Φαντάσου τι δουλειά θα ήθελε και πόσο θα έβγαινε το κόστος παραγωγής. Μη λέμε και ότι θέλουμε δηλαδή.

• Το γεγονός ότι η εταιρεία τους το ζητάει εδώ και 3 χρόνια και τώρα κατάφεραν να το ασχοληθούν με το θέμα.

Οποιος θελει το αγοραζει, εγω δεν εχω καποιο προβλημα. Απλα τι best of ειναι αυτο με τρια κομματια απο το προηγουμενο τους δισκο?? Και τι remixed? Εχει περασει πανω απο τρια χρονια που κυκλοφορησαν τις remastered μορφες? Ασε που για best of εχει τρελες ελλειψεις. Θα μπορουσαν να βγαλουν ενα διπλο με τα καλυτερα τους και αυτα που τα πουλανε τωρα ως “πρωτη υλη”, να τα βαλουν μπονους. Ενταξει και εγω λατρευω τους guardian αλλλ πολυ διαφημιση επεσε για το τιποτα. Αδιαφορο εντελως.

Χμμμμ…

Lucifer’s Heritage --> 5 κομμάτια
Battalions Of Fear --> 4 κομμάτια
Follow The Blind --> 2 κομμάτια
Tales From The Twilight World --> 4 κομμάτια
Somewhere Far Beyond --> 5 κομμάτια
Imaginations From The Other Side --> 4 κομμάτια
Nightfall In Middle-Earth --> 2 κομμάτια
A Night At The Opera --> 1 κομμάτια
A Twist In The Myth --> 1 κομμάτια
At The Edge of Time --> 2 κομμάτια

Ο καθένας σαφώς και έχει τη γνώμη του και αγοράζει ότι γουστάρει αλλά μου έκανε εντύπωση που είπες για άνιση μοιρασιά. Όπως βλέπεις παραπάνω τα παλιά έχουν την τιμητική τους ενώ οι πιο καινούριες κυκλοφορίες όχι. Μέχρι και Tommyknockers βάλανε 8O πόσο παραπάνω πια!?
Και το γεγονός ότι πριν κάποια χρόνια κυκλοφόρησαν καινούριες εκδόσεις των άλμπουμ τους δεν σημαίνει ότι όλοι τις έχουν αγοράσει/ανανεώσει. Εμείς που έχουμε τις παλιές να μη χαρούμε λίγο δηλαδή?

Το tomyknockers ειναι δηλαδη κομματι για best of των guardian!! Παω πασο! Εγω στην βασικη εκδοση που εχω κατεβασει εχει μεσα 16 τραγουδια, και αυτη κρινω.

ΤΟ λες και μονη σου οτι απευθυνεται στον σουπερ φανατικο των blind guardian αυτη η κυκλοφορια.

Οπως ολα τα best-of…

Δεν το εχω ακουσει ακομα, ξερετε αν εχει βγει στα μαγαζια η κυκλοφορια με τα 3 cd? Τιμη ξερουμε? Θελω απο βδομαδα να βρω χρονο να κατεβω κεντρο να το τσιμπησω.

Ενδιαφέρεται κανείς για την έκδοση 250 αντίτυπα σε βινύλιο box;
Εγώ πάντως ενδιαφέρομαι και αν υπάρχει κανείς, να οργανωθούμε σε καμιά παραγγελία να μοιράσουμε ταχυδρομικά έξοδα.

Άργησες…:frowning:

Απορώ τι έγινε με τη χρωματιστή έκδοση. Πατούσα πάνω και μου έβγαζε error! Λέτε να το μετάνιωσαν και το πήραν πίσω ή να εξαντλήθηκε τόσο γρήγορα (χλωμό)?

Αφού δεν το πήρες το καλό, δεν άργησα.
Anyway, θα πάρω τηλ σε λίγο τον Nuclear Blast Αθήνας να δω τι γίνεται.

Το χρωματιστό θες? Τελικά υπάρχει ή όχι??? Ελπίζω να μη το χάσαμε!!! Εγώ τα μαύρα παρρήγγειλα το άλλο δεν το άνοιγε καν. Άμα πάρεις τηλέφωνο και μάθεις λεπτομέρειες ειδοποίησε με οπωσδήποτε:!: