Blind Guardian- Beyond the Red Mirror 30/1/2015

“Beyond the Red Mirror” will be the title of the highly-anticipated tenth studio album by Germany?s favorite sons and metal?s most epic storytellers Blind Guardian. Prepare to have your senses overwhelmed. Out January 30, 2015 in Europe and February 3, 2015 in North America.
The track listing for Beyond the Red Mirror is as follows:

The Ninth Wave
Twilight of the Gods
Prophecies
At the Edge of Time
Ashes of Eternity
Distant Memories (Bonus track on limited edition digi-pack version)
The Holy Grail
The Throne
Sacred Mind
Miracle Machine
Grand Parade
Doom (Bonus track on Earbook version)

http://www.blind-guardian.com/2014/11/07/what-lies-beyond-the-red-mirror/

Το κόκκινο μου φαίνεται πιο…επιβλητικό! Το γουστάρω περισσότερο.Εν τω μεταξύ αυτό που δεν πολύ κατάλαβα αν τελικά είναι concept ή οχι.Για να δούμε…

…συμφωνώ για το κόκκινο…το At the Edge of Time τι ρόλο παίζει…σύνδεση με το προηγούμενο???:):!:

Με το Edge? Δεν ξέρω…απ’οτι διάβασα σχετίζεται με το Imaginations όχι με το Edge.

Το εξώφυλλο μου θυμίζει [SPOILER] μουνί με περίοδο[/SPOILER]

(sorry παιδιά δεν άντεξα)

Ελπίζω ποιοτικά να ακολουθήσει τα χνάρια του δίσκαρου “At The Edge Of Time”. Το εξώφυλλο είναι κακό αλλά κλάην.

:lol2::lol2::respect:

"Transporting listeners via a mysteriously powerful red mirror into an otherworldly dimension that includes tyrants, gods, and the Holy Grail, the ten songs comprising Beyond The Red Mirror’s story lines revolve around the young protagonist we first met twenty years ago in the 1995 tracks “Bright Eyes” and “And The Story Ends”.

Έτσι και έστω και λίγο φέρνει στα δύο τραγούδια που λέει θα κλάψουνε μανούλες…κατά τα άλλα όμως κρατάω μικρό καλάθι.

Το εξώφυλλο δε λέει κάτι. Συνεπείς στην παράδοση!

Ελπίζω να βρίσκεται τουλάχιστον στα επίπεδα του προηγούμενου, που ήταν εξαιρετικό.

Ουτε εμενα μου αρεσει το εξωφυλλο δυστυχως, ενω αυτο του The Edge Of Time μου αρεσε πολυ. Και το εξωφυλλο του single Twilight Of The Gods που θα προηγηθει του δισκου ηταν πολυ καλυτερο, καλυτερα να επελεγαν εκεινο για τον δισκο. Απο εκει και περα οσο αφορα στο μουσικο περιεχομενο που ειναι αυτο που μετραει εκει τους εχω εμπιστοσυνη και ευχομαι να μην με απογοητευσουν.

χαχ, παραδόξως και σπάζοντας (εν μέρη) την παράδοση θα έχει και ο δίσκος σχετικά καλό εξώφυλλο … που νταξ είναι λίγο χειρότερο από το single, αλλά τουλάχιστον βλέπεται σε σχέση με τα 2 τελευταία … (μιλώντας πάντα για την κανονική έκδοση -μπλε-, η limited -κόκκινη- δεν λέει και τίποτα)

Εγω,απο την αλλη,βρισκω το κοκκινο εξωφυλλο οχι μονο καλυτερο/μεγαλοπρεπεστατο,αλλα και μια καλη αλλαγη που θα “εσπαγε” την παραδοση των μπλε εξωφυλλων.
Σχεδον ολα μπλε ειναι(εκτος απο το A Twist… και το Tales…).

Tουλαχιστον, μουσικα ειμαι σιγουρη οτι δε θα απογοητευσει κανεναν…

Ενταξει, απαραδεκτο αυτο που χουν κανει με τα bonus tracks. Να θες να τα χεις ολα και το earbook να κοστιζει 36 ευρω + μεταφορικα. Ελπιζω το εξτρα κομματι της συγκεκριμενης εκδοσης να ναι αχρειαστο, γιατι 40 ευρω πολυ δυσκολο να τα σκασω.

…έχει γίνει κολεγιά αυτό…γα να έχεις όλο το νέο υλικό, πρέπει να τα ακουμπήσεις χοντρά[-X

:):!:

Έχεις δίκιο.

Γενικά εγώ το έχω πάρει απόφαση. Αγοράζω πλέον τις απλές CD εκδόσεις, όπου μπορώ τα σκάω στην έκδοση βινυλίου (αν υπάρχει και αν αξίζει το άλμπουμ) και οτιδήποτε έξτρα (μπόνους κλπ) νταουνλόουντ και άγιος ο Θεός. Όλα είναι θέμα επιλογών

Και αν ειναι διαθεσιμο μονο απο Nuclear Blast αν δεν αλλαξε κατι απο την τελευταια φορα που πηρα τα μεταφορικα ειναι 14…

Βασικά, τι σκατά είναι το earbook ??? :-s

:lol::lol: Είναι φαντάσου σαν ένα μεγαλύτερο booklet απο του cd,σε μορφή περίπου Α4,που πέρα απο τα βασικά στίχους κλπ,εχει extra υλικό οπως φωτογραφίες,μπορεί λεπτομέρειες για τα τραγουδια.κατι σαν κι αυτο…[U]KLIK[/U]

Δεν θα ειναι κατι τοσο μεγαλο, στο site της nuclear blast γραφει διαστασεις. Κατι σαν τη συσκευασια του Nostradamus των Priest αλλα σε τετραγωνο φαση.

Lush and over-sized earbook (28x28cm)