Ρε γαμώτο και φέτος θα ήθελα πολύ ενα support power ύφους να μας ανοίξει την όρεξη !!
Αντε ρε Paul, κανονισε τα που εισαι και του φαν κλαμπ να ουμε!!!
Ενταξει αμα παιξει Last Candle και Hobbit στο ιδιο λαηβ θα τα αφησω εκει τα κοκκαλακια μου, γερασαμε για τετοιες συγκινησεις
Πρωτα στεβεν ειναι στανταρακια οντως…αλλα η ιλιθιοτητα στην οποια αναφερομαι ειναι,οκ ο χανσι το μιρρορ μιρρορ θα το παιξει οπως και να χει…3 κομματια πριν το τελος ολοι φωναζουνε μιρρορ μιρρορ,ε ναι ρε ζωα θα το παιξει αυτο αφου το ξερετε φωναξτε τιποτα αλλο να γουσταρουμε και θα την ακουσουμε και την επικιλα…και παρακαλω στο welcome to dying φετος μν εχουμε τα καραγκιοζιλικια οπως περσυ που σπρωχνουνε ολοι μια αριστερα και μια δεξια λες και εχουμε πιει ολοι 3 μπουκαλια jameson…ε ελεος τωρα το θυμηθηκα αυτο!
α ρε πούστη paul δόξες…
:lol::lol:
εσυ καλα μας εχεις γραψει στα φριδια σου ε?σε φωτογραφιες σε κανουμε επισημανση τις αφαιρεις δεν μας μιλας στο chat,ωραιος ρε…ωραιος… :(:( …
δε κρατάω φωτό ρε στο fb, λίγες έχω έτσι για το καλό. τις αποθηκέυω να τις έχω αλλά τiς βγάζω από το προφίλ. παραπονιάρικό μου
αντε καλα ας το πιστεψουμε…
Είναι που βγαίνει άγριος και τρομάζει τις κοπέλες…:p:p:p:lol:
aaaarg evil:
ελα μην τον πειραζεις μαρια και μας θυμωσει μετα δεν εχουμε σοφερ για τους guardian!!!8)
πηραμε σημερα για 2ημερο No 0007.’‘Somebodies out in the night
I fly in time’’
Τσιμπησα σημερα τικέτο για Θεσσαλονίκη! Νο.003 κίολας!
Άρα εδώ και μια βδομάδα δεν πάτησε κανείς. Τα 1 και 2 τα χα πάρει εγώ:p
Ούτε ταξί δεν γεμίζετε
Αφού πάλι sold out θα είναι (ή πολύ κοντά) τι το ψάχνετε;
Για να υπάρχει αγωνία
Αγοράστηκε σημερα για 2ημερο,Νο.0012.8)
ΑΦΙΣΑΡΑ!!! Άντε να πούμε μας έπηξαν στο ασπρόμαυρο… καιρός ήταν!!!