Οι Guardian είναι ΕΓΓΥΗΣΗ στα live τους. Η απόδοση τους για άλλη μία φορά σε υψηλά επίπεδα…
[B]Έπαιξαν 2 ώρες και 10 λεπτά στη μεγαλύτερη σε διάρκεια συναυλία τους από όσες έχω δει. Χωρίς πολλές διακοπές και πολυλογίες.[/B] Έπαιξαν 6 κομμάτια στο encore!!!
Εκεί που άλλοι (ονόματα δε λέμε) παίζουν με το ζόρι 1.5 ώρα…
Τα 30 ευρώ εισιτήριο για αυτή την περίοδο είναι ΠΟΛΥ ακριβά αλλά τουλάχιστον η διοργάνωση ήταν καλή. Τα κλιματιστικά, ανεμιστήρες και εξαερισμός δούλευαν στο φουλ οπότε την παλέψαμε τη ζέστη. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν είχε όμως περισσότερο κόσμο.
καλοί χρυσοί οι βάρδοι αλλά μη λέμε για διάρκεια ε. 1,45 λεπτά στην αθήνα με το βαλχάλα να κρατάει 10 λεπτά και τον χάνσι να μιλάει κάνα 20λεπτο συνολικά :roll:
Τι βραδια και η χτεσινη ακομα δν εχω συνελθει…Αποδοση φοβερη και ενα setlist γεματο υμνους αν και θα ηθελα και ενα Welcome to Dying αλλα σε γενικες εσπειραν χτες οι βαρδοι…
Εγώ αναφέρθηκα στη συναυλία της Θεσσαλονίκης όπου όντως διάρκεσε 2 ώρες και 10 λεπτά και αν αφαιρέσουμε τις ομιλίες, encore και το “τράβηγμα” των Valhalla και Last Candle μιλάμε για 1 ώρα και 50 λεπτά pure metal…
κι εγώ αναφέρθηκα στα live της αθήνας τα 2 τελευταία χρόνια. το θέμα όμως είναι ότι δεν είναι και το καλύτερο παράδειγμα οι guardian να μιλάμε για διάρκεια συναυλίας, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια. 1.20-1.30 λεπτά pure metal (μέσο όρο) από 40ρηδες δεν είναι και κανένας άθλος του ηρακλή.
Elric τράβα δες Manowar να ισιώσεις γιατί η γκρίνια σου παρομοιάζεται με αυτή γυναίκας σε έμμηνο ρύση… Δηλαδή ΕΛΕΟΣ!!! Παίξανε τόσα ξεχασμένα κομμάτια μαζεμένα, δεν κόψανε τπτ από το σετλιστ για να μιλήσουν, ίσα ίσα προσθεσανε!!! Και πάλι μίρλα???
[SIZE=“5”]Ήταν [B]ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ[/B]!!![/SIZE] Πραγματικά έχω μιλήσει και έχω αναλύσει τόσο συναισθήματα και εμπειρίες αυτό το τριήμερο που μου είναι αδύνατον να κάτσω να τα συντάξω σε ένα review, θα γράφω μέρες… Με λίγα λόγια αναζωπύρωσαν τους παλιούς οπαδούς και έκαναν ένα τεράστιο δώρο στους καινούριους!!! Μ’ αρέσει περισσότερο που θα έχω να περιμένω να παίξουν κάτι που δεν έχω ακούσει και ας υποβάλλομαι σε τεράστιες δόσεις επανάληψης. Όταν μετά από τόσο κυνηγητό και αναμονη έρχεται αυτό που περίμενες χρόνια η χαρά είναι 1000000000000πλασια!!! Σε εκτοξέυει στα ουράνια!!!
Cheers όλα τα παιδιά που ήμασταν μαζί το τριήμερο μέσα από το φόρουμ! Ήμασταν πολλοί!!!
[SPOILER]Guardian Of The Blind έριξα μια ματιά μετά τη 2η μέρα μπας και σε δω να μοιραστούμε κανα μυξομάντηλο αλλά δεν… αν είσαι πάντα τόσο κ***ς ευχήσου και κανα άλλο θαύμα στο επόμενο λαιβ. Δηλ ευχόσουν brian και έλεγα είναι ανέκδοτο και μόνο που το σκέφτηκε…:D:D:D [/SPOILER]
Η συναυλια της Παρασκευης ηταν φοβερη και θα μου μεινει, ηδη ανυπομονω να ξανακουσω τους [B][SIZE=“3”]ΘΕΟΥΣ[/SIZE][/B] με τετοιο ηχο… Παντως γενικα φετος η μπαντα ηταν σε φορμα και τα αποθεωτικα σχολια απο ολους εδω αυτο δειχνουν. Και επιτελους εκαναν εκπληξεις στο setlist, οταν ξαναρθουν εχω πολλα που ακομα δεν εχω ακουσει και δεν θελω να μου μεινουν απωθυμενα…
To sum up την αποψή μου, οι guardian είναι συγκρότημα υπόδειγμα σε πάρα πάρα πολλούς τομείς. ΤΟ μόνο ίσως που με ενοχλεί με τους μεγαλους βάρδους (που προφανως οι ιδιοι δε φταινε σε τίποτα) είναι οι φανς τους. Τα μόνα είδη οπαδών που με ενοχλούν είναι οι ψείρες που θελουν να ειναι τελεια μέχρι και η τελευταια τριχα στο σβέρκο του τραγουδιστή του εκαστοτε συγκροτήματος, και οι φανατικοί. Και δυστυχώς απότι βλέπω οι guardian τα έχουν και τα 2. Κρίμα και δεν τους αξίζει καθόλου.
[/σποντα]
Αλλά για το εύθυμο του ποστ, ξέρω πολύ καλα, ειδικά μετά από αυτό το διήμερο, πως όσο έχω την οικονομικη δυνατότητα θα τους ακολουθω (είναι στη λιστα με αυτες τις μπαντες που ακολουθω εδω και καιρο αλλά πλεον κατοχυρωθηκαν), γιατί όχι απλά το αξίζουν αλλά νιώθω εγώ καλά.
Αυτή η φάση με το Majesty που το ζητάει ο κόσμος δε θυμίζει Iron Maiden κ Alexander The Great; Με τη διαφορά ότι το Majesty είναι στο σετ λιστ κ θα το πουν ούτως ή άλλως
Απο τις τοπ οβ δε τοπ οβ δε τοπ οβ δε τοπ συνθεσεις παντως μονο Noldor δεν εχουν παιξει Ελλαδα πλεον.Αυτο και καποια αλλα διαμαντακια απ’το NIME να θυμηθουν τις επομενες φορες και δεν εχουν μεινει και πολλα πραματα ειν’η αληθεια.Και αναλογιζομενοι τη κληρονομια τους,ειναι προς τιμην τους αυτο.
Τώρα αυτό με το majety σπαστικότατο. Τουλάχιστον δεν ήταν όπως πέρσι που με το που τελείωνε ένα κομμάτι ο καθένας πεταγόταν και έλεγε όποιο κομμάτι του ερχόταν στο μυαλό. Τέλος πάντων. Τουλάχιστον σε σχέση με πέρσι ακούσαμε 11 διαφορετικά κομμάτια από τα 18 συνολικά.
[SPOILER]Θα ήθελα λίγο πιο speed φάσεις από τους 2 πρώτους κυρίως, ή κάτι παραπάνω από TFTW ή SFB (3ος 4ος), αλλά δε πειράζει! Ότι παίξανε ήτανε ωραίο! [/SPOILER]
Αχ μπράβο που το ανεβάσανε!!! Last Candle δείτε στο 0.50 http://www.youtube.com/watch?v=FdD0FS0tK_Q πραγματικά δεν ξέρω πόση ώρα το κρατήσαμε για να τον φέρουμε σε αυτή την κατάσταση!!!:lol::lol::lol: Από τις πιο επικές στιγμές του τριημέρου!!!