ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ!! ΕΝΑΣ HANSI ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΙΛΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ GUARDIAN ΜΕ ΑΡΙΣΤΟ (ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΗΧΟ, ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ) ΣΤΟ FUZZ ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ!! ΠΑΙΧΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!! ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΜΟΥ ΛΑΙΒ GUARDIAN ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ!! ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΜΕΤΑ …
Για να ξερω τι να περιμενουμε αυριο Bright Eyes η Lord of the Rings παιξανε και επισης κρατησαν το Somewhere far beyond και σημερα?
Και κατι ασχετο merch ειχε?
Για εμάς των 30+ που μεγαλώσαμε με κάποια κομμάτια, αυτές οι δυο μέρες έλεγαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ … δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τη μπάντα για όσα ζήσαμε … και μας έλεγε ο Hansi Στο Meet and greet “no more surprises I’m afraid” όταν του είπα πως μετά το Wizards Crown πρέπει να έχουν μια τέτοια έκπληξη πάντα για εμάς τα “γερόντια”
Εντάξει όταν πας στους Guardian ξέρεις ότι θα περάσεις μια όμορφη βραδιά. Νομίζω πως χθες ήταν μια φανταστική βραδιά όμως! Brian, Last Candle, Bright Eyes!!! Μιλάμε για μαγεία! Θα ήθελα και το Somewhere…αλλά οκ τι να κάνουμε. Φοβερός ήχος, απίστευτος παλμός από τον κόσμο, νομίζω ότι το Valhalla δεν πρέπει να έχει τραβήξει περισσότερο σε χρόνο, o Ηansi σε μεγάλα κέφια! Τι να λέμε τώρα! Και Barbara Ann για το κλείσιμο του παρτυ!
Υ.Γ. Με τον καημό να ακούσω ένα Banish From Sanctuary θα μέινω
[SIZE=“6”]ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!![/SIZE]
[SIZE=“3”]Εμένα με γύρισαν πίσω στην ά λυκείου τουλάχιστον!!![/SIZE]
Δύο μέρες και δεν έπεσαν τα
[SPOILER]Banish
Journey Through the Dark
goodbye my friend[/SPOILER]
κατά πάσα πιθανότητα θα πάω σήμερα!
εισητήρια θα έχει είσοδο έτσι;
Μολις γυρισα στην Θεσσαλονίκη!
Ακούσαμε Wizard’s Crown και Brian στο 2ημερο! Άντε γειαααααααααα!
Σήμερα τους ακουμε και στην Σαλόνικα! ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
Οι πόρτες 9 ανοίγουν;
Μόλις γύρισα από Αθήνα… ένα σύντομο σχόλιο πριν ξεκινήσω για την έδρα μας…
[B][SIZE=“5”]ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ!!! ΤΗΣ Κ****ΑΠΟΥΤ*****ΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ!!! ΜΑΖΕΥΩ ΧΥΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΑΠΟ ΠΑΤΩΜΑΤΑ!!! ΤΟ ΤΙ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΙΒ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ!!! ΘΕΛΩ 3 ΖΩΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ!!! ΠΑΜΕ ΡΕ ΣΑΛΟΝΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ!!! ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΩ!!!
ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/SIZE][/B]:bow2::bow2::bow2::yahoo::yahoo::yahoo:
λογικα πρεπει να περιμενουμε θεσσαλονικη κατι που δεν ακουστηκε αθηνα το διημερο…και δεν μιλαω για τα περσινα…αντε να δουμε…το πολυ εκπληκτικο το 2ημερο ητανε ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΗΧΟΣ…!!!οσο για το σετλιστ θα συμφωνησω με τον ελρικ…παιξανε 7 διαφπρετικα κομματια συνολικα με το 2ημερο περσυ…ε νταεκς…το σαββατο καλυτερα ητανε ομως…
Κανα meet and greet θα έχει στην Σαλονικα?
oxi…αλλα μπορει ο Αντρε να περιφερεται στα λαδαδικα μαζι μας μετα την συναυλια…θα δειξει…
θα υπαρχει εισιτηριο 50? σε οποιον τους πλησιαζει στα 3 μετρα
Μετά την συναυλία δλδ δν παίζει να βγούνε για αυτόγραφα και φωτογραφίες ?
κλαυσίγελος. :roll:
παμε να ψηφησουμε και μετα φυγαμε για guardian!!!
Πάρα πολύ όμορφο live στη Θεσσαλονίκη!
Περίμενα άλλα κομμάτια, αλλά δε γίνεται να μείνουν όλοι 100% ικανοποιημένοι!
Όχι καμία μεγάλη έκπληξη σε σχέση με το 2ήμερο, αλλά παίξανε αρκετά κομμάτια που δεν παίξανε στο περσινό live της Θεσσαλονίκης!
Το setlist ήτανε:
[SPOILER]
Sacred Worlds
Born In Mournig Hall
Nightfall
Fly
Tanelorn (Into The Void)
Lost In Twilight Hall
Somewhere For Beyond
Last Candle
Valhalla
A Past & Future Secret
Bright Eyes
And The Story Ends
Imaginations From The Other Side
Wizard’s Crown
The Bard’s Song (In The Forest)
Lord Of The Rings
Majesty
Mirror Mirror[/SPOILER]
TΡΕΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΑ…ΤΡΕΛΟ ΣΕΤΛΙΣΤ ΤΡΕΛΟ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ…!!!
Ποθάναμε και σήμερα, κινούμενα ζόμπι! Lord of the rings δεν είχε το σετλιστ το ακούσατε εξαιτίας του δαχτυλιδοκουβαλητή Steven που έβγαλε την κατάλληλη ώρα το δαχτυλίδι της δύναμης και το ύψωσε μπροστά στον Χάνσι, του I_love_metal που το χε μαύρο καημό να το ξανακούσει και εμού της ιδίας που στήριξα στον αγώνα. Σιχάθηκε να μας βλέπει μπροστά του ο άνθρωπος και είπε να κάνει τη χάρη μπας και μας ξεφορτωθεί:p:D
Τα υπόλοιπα αύριο, γιατί κατα-κατα-κατα-καταρρέω…
[SPOILER]Ο Andre τελικά δε βγήκε μαζί μας :([/SPOILER]
Μέρερφιν, εγώ και ο Steven υψώσαμε το δαχτυλίδι και του λέω “Please Hansi, play Lord Of The Rings for us”. Και οι Θεοί το έπαιξαν!! Δεν έχει ξαναγίνει!! Ζητήσαμε κομμάτι τρία άτομα και μας το έπαιξαν!! Hansi ο καλύτερος frontman που υπάρχει μακράν!! Μόλις γύρισα από Θεσσαλονίκη και εντάξει τι να πώ;; Και οι 3 μέρες γάμησαν!!