Μιασ και σύμφωνα με τα λεγόμενα τους στο fb αυτές θα ειναι οι τελευταίες για το 2012-2013
Ο Ελρικ στην ντουλαπα του εχει ΜΟΝΟ μπλουζες Μανογορ!
Έχω μια μόνιμη στύση από χτες …
Άμα ακούσω και κάνα Candle σήμερα, θα έχω για 3-4 μήνες …
Βασικά δεν ήταν μπλούζα …
Το δέρμα του ήταν !!!:D:D:D:D
Να πω κι εγώ δυο λόγια. Πρώτη φορά που τους είδα, ήμουν ψιλοπτώμα είναι η αλήθεια οπότε βολεύτηκα πίσω(λάθάκι μου, είναι σχεδόν αδύνατον να απολαύσεις συναυλία με τόσο κόσμο από τόσο πίσω) αλλά και πάλι το ευχαριστήθηκα αρκετά. Lost In The Twilight Hall και Wizard’s Crown ήταν ευχάριστες εκπλήξεις. Κατά τ’ άλλα, δεδομένου ότι ήταν πρώτη φορά άκουσα σχεδόν ότι περίμενα και ήλπιζα να ακούσω. Valhalla, Imaginations, Into the Storm(ΠΑΝΙΚΟΣ), Majesty μεγάλες στιγμές, τελικά δεν ακούσαμε χτες Last Candle γαμώτο(τυχεροί όσοι πάνε σήμερα) ενώ θα ήθελα να ακούσω κάποια στιγμή και τίποτα Bright Eyes, Time What Is Time, [SPOILER]Noldor, I’m Alive, Traveller In Time. :roll:[/SPOILER]Hansi σε καλή φόρμα, αν και έδινε υπερβολικά πολλές πάσες στο κοινό στα ρεφρέν. Όταν πρωτοάκουσα την φωνή του βέβαια ομολογώ ότι με έπιασαν ρίγη συγκίνησης.
Πάντως αρκετά μεγάλο μέρος του λάιβ αναλώθηκε σε φλυαρίες, είτε από Hansi είτε από το κοινό. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα λάιβ για τους φανς, αλλά εμένα μου χτύπησε λίγο άσχημα. Επίσης, πλην εξαιρέσεων θα προσπαθώ να αποφεύγω τα shows με πάνω από μια ημέρα στο πρόγραμμα. Ότι είναι να παίξεις παίξτο και μη μας κοροιδεύεις με διπλά και τριπλά εισιτήρια.
ΑΑΑΑ και το Barbara Ann
βλέπω το παίζουν που και που τελευταία …:D:D:D:D
Μεγάλη αλήθεια, δηλαδή σήμερα θα σπαστώ αν δεν ακούσω Somewhere Far Beyond και ειδικά τώρα που ξέρω ότι το παίξανε χθες…
…υπέροχα ήταν χθες το βράδυ…καλός ήχος, σετ-λιστ όνειρο, φανταστική απόδοση της μπάντας, χαμός κάτω απ’τον κόσμο…ξελαρυγκιάστικα:p,έλιωσα απ’την ζέστη, αλλά τάξιζε
…καλά να περάσετε, οι αποψινοί και οι αυριανοί
:):!:
σετλιστ όνειρο, 2 χρόνια τα ίδια κομμάτια παίζουν.
Και δίκιο να είχες, το Somewhere Far Beyond είναι μεγάλο απωθημένο τόσα χρόνια.
Για μένα που δε μπόρεσα να πάρω τκτ, θα παραμείνει!!!
Εκπληκτικη συναυλια η χθεσινη, επιτελους μετα απο τοσες φορες καταφερα και ειδα Blind Guardian με καλο ηχο. Οι κιθαρες ακουγονταν καθαρα, τα ντραμς και το μπασο το ιδιο, λιγο τα φωνητικα δεν ηταν οπως επρεπε στην αρχη, αλλα εστρωσαν και αυτα μετα. Η καλυτερη φορα απο οσες τους εχω δει. Αρχικα ευτυχως δεν ημασταν σαρδελες οπως περυσι που δεν μπορουσες να κουνηθεις, ο εξαερισμος ηταν καλος και ο κοσμος ορεξατος και αποθεωνε την μπαντα σε καθε ευκαιρια. Η μπαντα αψογη εκτελεστικα και με κεφια, ειδικα ο Hansi παραηταν χαρουμενος.
Οσο αφορα το setlist πωρωθηκα που επαιξαν και τις 2 εισαγωγες, δηλαδη και Sacred Worlds και War Οf Wrath/Into Τhe Storm… Παρακαλαγα να γινει κατι τετοιο. Τρελαθηκα με το And The Story Ends, το Somewhere Far Beyond και το Majesty που δεν το περιμενα χτες. Σε μια μπαντα με τοσες δισκαρες και τοσες κομματαρες λογικο ειναι ο καθενας να εχει τα παραπονα του απο το setlist, δεν γινεται να ειναι ολοι πληρως ευχαριστημενοι. Προσωπικα ξενερωσα λιγο γιατι ηθελα τρελα να ακουσω το The Last Candle και το The Bard’s Song - The Hobbit, αλλα δεν…
Παντως ηταν μια συναυλια που την απολαυσα, γουσταρα και ανυπομονω για την επομενη φορα. Σημερα δεν πηγα στο δευτερο live, περιμενω εντυπωσεις απο οσους πηγαν.
Υ.Γ. 1: Στο Mirror Mirror πηγα μπροστα, μπροστα και επιασα και μπαγκετα που την εδωσα δωρο στην κοπελα μου που ειχε σημερα γενεθλια και τρελαινεται για Guardian.
Υ.Γ. 2: Περιμεναμε την μπαντα μετα, εβγαλα φωτο με Hansi και Andre και ο Hansi μου υπεγραψε και τα υπολοιπα βιβλιαρακια που δεν ειχα παρει μαζι περυσι. Τωρα εχω πληρη υπογεγραμμενη δισκογραφια απο την μπανταρα.
Υ.Γ. 3: Ο Andre μου ειπε οτι για καινουριο δισκο το βλεπουν γυρω στο 2014, αλλα δεν εχουν ακομα γραψει κατι και δεν ξερουν αν θα κινειται ηχητικα στο ιδιο στυλ με το At The Edge Of Time…
[SIZE=“6”][B]BRIAN γ@μο το ξεσταύρι μου !!!
BRIAN γ@μο το ξεσταύρι μου !!!
3υβ#%Υ΅Ργτη36ξθ2ρ4τη:εΤη;2346ηξ2;46Η΅ΤΕΗΣΔΦΓΗΞ:ΕΤεWRHYNJ#$Uuyn35w5hyju35J3%RYHjeg62626262626262626264YG$ETGBWE#5yNJ#$eyhg
DEN ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΑΑΑ ΓΡ%%%%%ΓΤΗ΅ΤΗ#ΤΗΓ
[/B][/SIZE]
δεν υπαρχουν λογια γιαυτο που εγινε σημερα.απλα ενα [SIZE=“5”]ευχαριστουμε[/SIZE]θα πω.
παιξαν last candle ε?
ποιο last candle kai barbara ann reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeεεεεεεεεεεεεεε
[SIZE=“4”][B] BRIAN γ@μο το ξεσταύρι μου !!!
BRIAN γ@μο το ξεσταύρι μου !!![/B][/SIZE]
8)8)8)8)8)8)8)8)
Ότι λέει ο από πάνω, το οτι εζησα τοσα κομματια απο τα πρωτα τους βηματα και το αγαπημενο batallions, καθως και η εκπληξη του barbara ann (και του ΥΠΕΡΜΕΓΙΣΤΟΥ BRIAN, AN EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ), τόσα χρόνια μετά, δεν το περιμενα ποτέ. Εντάξει. Δεν παιζεστε μεγαλοι. Με τίποτα. Ευχαριστουμε.
Απλά δεν υπάρχουν λόγια!!! Τέλος!!!
Άντε και του χρόνου!!!
[SIZE=“4”][B]ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΛΑΙΒ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.[SIZE=“7”] BRIAN ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΑΜΩ!! BRIAN!![/SIZE]ΥΠΟΓΡΑΦΕς ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΜΟΥ ΛΑΙΒ GUADIAN!! Ο HANSI ΕΠΙΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΣΕΣ ΨΗΛΕΣ ΝΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!! ΓΑΜΗΣΑΝ. ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΑΗ (ΙΣΩΣ) ΜΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Κ-Ρ-Υ-Σ-Τ-Α-Λ-Λ-ΟΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ HANSI ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΗΧΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΑΘΛΙΟ!! BRIAN ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!! BRIAN!![/B][/SIZE]
Μα δηλ. δεν υπάρχει αυτό …
Αν το Crown το λέγαμε τόσα χρόνια ώς πλάκα (χοντροκομένη και χαζή )
το σημερινό δεν υπάρχει καν ως αστείο δεν, ουτε ως μακαύριο ούτε ως black humor ούτε ως τπτ δεν δεν
δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τι έγεινε …
μετά το χτεσινό πίστευα ότι σήμερα θα ήταν απλά καλά καθός ΔΕΝ γινόταν να το ξεπεράσει …
ΜΟΝΟ με το #%Υ#BRIAN θα μπωρούσε να γίνει καλύτερο
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΘΕΟΙ !#!@$#$%!#%!#%!^*()%^*8)8)8)8)8)8)
(Νταξει βέβαια εγώ έχω και τρεις ακόμη απαιτήσεις για τις οποίες θα τους κυνηγω για χρονια-και φυσικα οχι μονο γι αυτές)
Αλλα ναι τι σκατα συνέβη σήμερα. Μιλάω πολύ απλά αλλά είμαι σε φάση σοκ γενικά.
Για το Βrian παντως θυμαμαι ξελαρυγγιοζοταν κοσμος απο το 07’ για να παιχτει.Να μην επαναπαυθουν ομως,εχουν κι αλλα να ξεθαψουν την επομενη φορα!:lol: Δωστε σπιντ στο λαο.