Blind Guardian:Αθήνα: Fuzz (15-16 Ιουνίου),Θεσσαλονίκη: Principal (17 Ιουνίου)

[SPOILER][SIZE=“5”]GUARDIAN ΡΕ ΜΟΥΝΙ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@[/SIZE][/SPOILER]

[SPOILER]Απλα ΤΕΛΕΙΑ![/SPOILER]

[SPOILER]Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο setlist![/SPOILER]

[SPOILER]Τα υπόλοιπα αυριο!Είμαι λιωμα![/SPOILER]

[SPOILER][SIZE=“5”]GUARDIAN ΡΕ ΜΟΥΝΙ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@[/SIZE][/SPOILER]

Φαντάσου για να είχε το κουράγιο να μας το πει πόσο καλά πέρασε.Μπράβο ρε μάγκα…και στα δικά μας.

όλα αυτά…νά’ναι καλά το παλικάρι που τά’γραψε:p :slight_smile: :!:

που να μην παίζανε τα ίδια που παίξανε και πέρυσι δηλαδή:!:

[B][SIZE=“7”]ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/SIZE]

[SIZE=“5”]ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΖΩ< ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ
ΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝ¨ΕΒΕΙ !!!

ΔΦΓνηξασδφγνηασδφνηασδφγνηαφαφασφαφσβνασφβνΒδγνΒΑδφγΒΝΑΔΦΓναδφγΝΑΣΔΦΒΝΑσφ

ΕΓΕΦΑΛΙΚΟΟΟΟ!Ο!Ο#Ο΅!Ο$!Ο$Ο!$Ο!$Ε!@$@ [/SIZE][/B]

[B][SIZE=“7”][SPOILER]WIZARD’S FUCKING CROWN !!![/SPOILER][/SIZE][/B]

Πολύ καλύτερα από πέρισυ!!!

Ηταν ιδέα μου ή ο ήχος ήταν άψογος;; πρώτη φορά βγήκα από το fuzz κ δε βουίζανε τ’ αυτιά μου!! Ακουγόταν πολύ καθαρά!!!

Ήταν η ατμόσφαιρα, ήταν ότι πήγα ορεξάτος, πέρασα καλά ρε με τους βάρδους.
Εύχομαι και οι αυριανοί τυχεροί να περάσουν εξίσου καλά.
Σετλιστ δε θυμάμαι ακριβώς να δώσω τώρα, κάποια στανταράκια, κάποιες εκπληξούλες (wizard’s crown - ξελαρυγγιάστηκα), ο Hansi είχε όρεξη επίσης και ήταν αρκετά ομιλητικός, το κοινό έδειξε την αγάπη του και αυτοί επίσης.
Για το Fuzz οι γνώμη μου γενικά είναι άσχημη, σήμερα όμως παλεύτηκε. Εξακολουθώ να παραπονιέμαι για εξαερισμό και aircondition.
Λιώμα λέμε, λιώμα!
Καλά να περάσετε ρε κωλόπαιδα αύριο :wink:

Η αλήθεια είναι ότι μετά το σημερινό έχει ανοίξει η όρεξη για αύριο!!!

ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ!
Κι εγω λιώμα τώρα, τουμοροου.

[SIZE=“4”]Τρίτη φορά που βλέπω τους βάρδους και μένουν άλλες 2 (αθήνα, θεσσαλονίκη). Χρειαζεται να πούμε τίποτα; Best Band in history!!! Μπαίνουν στο πρώτο enocore με WAR OF WRATH/INTO THE STORM και ακολουθεί σφαγή με WIZARD’S CROWN και AND THE STORY ENDS και μετά πάρτε καπάκι ένα MAJESTY έτσι για να 'χουμε. Ακούσαμε και SOMEWHERE FAR BEYOND επιτέλους.[B][SIZE=“6”]ΓΑΜΗΣΑΝ!! [/SIZE] και η πρώτη φορά που στο κάγκελο άκουγες κρύσταλλο την φωνή. Άψογος ήχος επιτέλους στο κωλομάγαζο να πούμε!! Καλά να περάσουμε σήμερα. Cheers σε Steven, Paul, Mererfin που λιώσαμε όλη τη μέρα μαζί, Elric νομίζω σε είδα μετά το live (φόραγες μπλούζα manowar :stuck_out_tongue: ; ).[/B] Σήμερα έχουμε και το meet ‘n’ greet :smiley: .[/SIZE]

Wizard’s Crown??? Παίχτε το και σήμερα ρεεεεεε!!!

Μπράβο που το θυμηθήκαν!
Γίνεται να θυμηθούν και το

[SPOILER]Banish from Sanctuary[/SPOILER]
???

Παμε τώρα που είμαστε πιο ηρεμοι :smiley: Αρχικα με ξενισε λιγο το concept του live.Δηλαδη η ιδια μπαντα,μεσα σε ενα χρονο,στο ιδιο μερος με το ιδιο backdrop(του Edge of Time) αλλα λεω δεν μ@μιεται,πάμε να περασουμε καλα.Καταρχας ο Hansi σε φοβερή φορμα κα δεν εννοω μονο κινητικα.Μετα απο αρκετο καιρο-και σε σχεση με περσυ-ΔΕΝ προφυλαξε τις ψηλές του!! Ουρλιαχτά φουλ και Δοξασοι ο Θεος!! Παμε στον ηχο.Τουλαχιστον εγώ στην 2η περιπου γραμμη ακουγα πεντακαθαρα ΣΧΕΔΟΝ τα πάντα.Τα drums ουδεμια συζητηση…ΤΕΛΕΙΑ,Hansi,Marcus κρυσταλλο,το σχεδον πηγαινε στον Andre που ορισμενες φορες πασχιζα να ακουσω τα σόλα.Βεβαια αυτο απο κει που ημουν εγω,δεν ξερω στον υπολοιπο χωρο μπορεί να ήταν καλυτερα.
Αλλο ενα θετικο για μενα η παρουσια του Schuren ξανα στα πληκτρα!Θα μου πειτε λιγο ενδιαφερει πολλους αλλα εγω γουσταρα,ειχα συνηθισει την μορφη του και backing vocals στους Guardian.
Παμε τωρα στο setlist.[SPOILER]Θεωρω οτι ηταν το καλυτερο που θα μπορουσαν να εχουν για 1η μερα.Καταρχας εχουμε ΚΑΙ τις 2 εισαγωγες!! Sacred Worlds αρχική εισαγωγη και War of Wrath σαν 1ο encore.Μετα παμε…Somewhere Far Beyond,Wizard’s Crown,Tanelorn ήταν οι εκπληξεις.Αναλυτικα το λιστ:

Sacred Worlds
Born in the Mourning Hall
Nightfall
Turn the page
[COLOR=“Red”]Tanelorn [/COLOR] (1η φορα στην περιοδεια)
Lost in the Twilight Hall
[COLOR=“Red”]The Piper’s calling
Somewhere far beyond [/COLOR] (1η φορα στην περιοδεια)
Valhalla
A Past and Future secret
[COLOR=“Red”]Imaginations from the other side [/COLOR] (1η φορά στην περιοδεια)
[U]Encore:[/U]
War of Wrath/Into the Storm
[COLOR=“Red”]The Wizard’s Crown [/COLOR] (1η φορα στην περιοδεια)
[COLOR=“Red”]And the Story ends [/COLOR] (1η φορα στην περιοδεια)
[U]Encore 2:[/U]
Majesty
The Bard’s song
Mirror Mirror

Περσυ είχαν και τις 2 εισαγωγες μεσα?? Οχι γιατι δεν ειχαν καν 2 encore,είχαν 1.Φετος ειχες And the Story… περσυ ακουσες Mordred’s Song,Welcome to Dying,Born in …Συν οπως επεσημανα παραπανω,αυτα με το κοκκινο [U]τα παιξανε για πρωτη φορα στην περιοδεια τους στην χωρα μας[/U].Αν το θεωρεις ασημαντο Οκ,εγω ομως οχι.Γιατι υπο αλλες συνθηκες θα μπορουσαν να παιξουν αλλα προβαρισμενα τραγουδια.Ρε παιδια ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα συγκροτηματα στον κοσμο εχουν τα στανταρακια τους που δεν τ’αλλαζουν.Το να ζητας π.χ απ’τους Guardian να μην τελειωνουν με το Mirror Mirror ενταξει μετα απο τοσα χρονια ειναι ουτοπικο για να μην πω γελοιο.Ενταξει γουστα ειναι αυτα βεβαια οπως και τι περιμενει να ακουσει ο καθενας οπότε κολοκυθοπιτα8)[/SPOILER]

Τα Somewhere far Beyond και Wizards crown νομίζω στην Ελλάδα δεν έχουν ξαναπαιχτεί έτσι και αλλιως

Εντάξει τι να λέμε … είναι φτωχές οι λέξεις … αφού ακόμα δεν έχω καταλάβει τι άκουσα :smiley:

καμια ιδεα για το σημερινο setlist παιζει;

[SPOILER]Η λογικη λεει Last Candle =P~[/SPOILER]

Δε το περιμενα με τιποτα αλλα η χθεσινη ν-οστη φορα που τους ειδα ηταν και η καλυτερη.Η μπαντα και κυριως ο Χανσι ειχαν τρελο κεφι,το κλαμπ δεν ηταν πηχτρα οπως περσυ και καλυτερα,το σετλιστ ονειρικο για καποιον που τους εχει δει αρκετες φορες,ο ηχος πολυ πολυ καλος αν και θα θελα λιγο πιο πανω τα φωνητικα γενικα πολυ ικανοποιητικος ηχος για ελληνικα δεδομενα.Το κοινο επισης ειχε συγκινητικη συμμετοχη και η μπαντα το εισεπραξε για ακομα μια φορα.Every year :slight_smile:

Ενα μπραβο στα παιδια που του χαν πει απο κοντα για αλλαγες στο σετ και φυσικα στη μπαντα που φανηκε ξεκαθαρα πως το σεβαστηκε και το εκανε και [SPOILER]χ*σαμε με Somewhere kai Wizard’s Crown[/SPOILER]

Εισιτήριο θα βρω στην είσοδο; Θα 'χει ίδια τιμή; Τι ώρα ξεκινάει;

Με ψήσατε άσχημα!

Έχει την ίδια τιμή κ στην είσοδο!! Λογικά θα έχει εισητήρια αφού κ χθες είχε κόσμο αλλά όχι όπως πέρισυ (ίσως κ καλύτερα αφού πέρισυ είμασταν σα σαρδέλες!!!)

Ψήφισε Blind Guardian δαγκωτό!!!

Γαμω τον πυρετο μου, δυστυχως δεν θα μπορεσω να παω, γιατι δεν θα περασω καλα και θα κλαιω και τα λεφτα μου. Κριμα γιατι ηθελα πολυ να τους δω…καλα να περασετε οσοι πατε και σημερα που λογικα θα συνεχιστει το γαματο σετ!!! Bards we are, bards we’ll always be!!!

Εντάξει τσιμπησαμε και το εισιτήριο χτες για την Κυριακή και θα τους απόλαυσω επιτέλους για πρώτη φορά …