Blind Guardian:Αθήνα: Fuzz (15-16 Ιουνίου),Θεσσαλονίκη: Principal (17 Ιουνίου)

'Ολα καλά, αλλά ας μην μπουν με το Sacred Worlds, γιατί πρέπει να μας πάρει ο ύπνος στο πρώτο 10λεπτο?? Καλό κομμάτι δεν λέω, αλλά όχι για να μπεις σε συναυλία με αυτό.

Τέλειωσαν τα εισητήρια;

Edit: Άκυρο, εννοείς πως είτε προπώληση, είτε ταμείο είναι 30…

Δεν πιστευω πως και τις 2 μερες θα μπουν με War of Wrath.Πάλι οπως περσυ το κοβω,μια και μια.

[SPOILER]ΩΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,ΩΡΕΣ!!! :metal:[/SPOILER]

…[SPOILER]ώρες, αλλά δεν παιρνούν γρήγορα:p[/SPOILER]
:):!:

[SPOILER]όπως στο στρατό ο ύπνος μειώνει τη θητεία μήπως σ’ αυτήν την περίπτωση ο ύπνος μειώνει την αναμονή για τους Blind Guardian;;;:p[/SPOILER]

Πάμε γερά απόψε!!!

Tότε ας μπουν το Σάββατο με το War of Wrath!!! :smiley: Τι να κάνω είμαι παλιά καραβάνα…

Άντε και δεν περνάνε οι ώρες στην δουλιά …:(:(:frowning:

μύγδαλο δεν την παλεύω σήμερα …
Λέω να σκάσω κάπου 8 λογικά 1ο σκαλί (δεν την παλέβω μπροστά μετά τις περσινές βλακίες) …

9 δεν ανοιγουν οι πορτες:-k

ναι,
αλλά και πέρσυ 8:30 λέγανε άλλα έιχαν ανοίξει κάπου 7 αν θυμάμαι (ίσος και νωρίτερα )

τι ωρα θα πας;overkill ειμασταν μαζι.με το πανο που ειχα βαλει μπροστα,αν θυμασαι.

Εγώ Θεσ/νικη 17/6 θέλω άνοιγμα με:

[SPOILER]Insquition - Banish From Sanctuary[/SPOILER]

Να γίνει χαμός!

Παραεισαι αισιοδοξος εσυ:p

Εφτασε η μερα που θα ξαναδω τους λατρεμενους βαρδους… Πλησιαζει η ωρα… Ανυπομονω σαν μικρο παιδακι… Εγω θελω να μπουνε με War Of Wrath/Into The Storm και να παιξουν πιο μετα και το Sacred Worlds…

Ελρικ θα σε βρω εκει?

Θα τιμήσω κι εγώ μα τον Θωρ:!: Όποιος με δει σήμερα(μπλουζάκι Heir Apparent) ας μιλήσει! 8)

Αυτό θα είναι όνειρο!

εκεί θα είμαι angus! κατά τις 8,30 θα σκάσω λογικά! we will talk!!

Άντε σε καμιά ώρα πάω κι εγώ (πωωω γέρασα και θέλω άραγμα μετά την δουλεία)

/cross fingers για καμιά ΚΑΛΗ έκπληξη !!! 8)8)8)8)8)

φλώρε elric και ψευτο-μανογουορά να σε βρω κάπου ε …

(βασικά για 1ο σκαλί δεξιά με βλέπω …)

Κανονιστε να τα πουμε παιδες… Παμε και ευχομαστε σε καλο ηχο επιτελους και καμμια καλη εκπληξη…

…άντε ξεκινάω…καλά να περάσουμε:):!:

Ζηλεύω.Καλά να περάσετε ρε…που είναι και το μόνο σίγουρο.