Blind Guardian:Αθήνα: Fuzz (15-16 Ιουνίου),Θεσσαλονίκη: Principal (17 Ιουνίου)

εγω εχω παρει 2ημερο.για τι οσες φορες τους εχω δει απ’το 2003 και μετα,δεν εχει τυχει να ακουσω το majesty.ε αυτη τη φορα του π@@στη να πουμε!

…όπως και νά.χει, ότι και να παίξουνε μια χαρά θα περάσουτμε…τώρα αν αυτά που θα παίξουν συμπίπτουν με το σετ-λιστ που έχει κάποιος στο μυαλό του…εεε αυτός θα περάσει καλύτερα:):!:

3 μερούλες για το μαγικό τριήμερο :D!!

??? πως το έκανες αυτό??? Αφού συνέχεια το παίζουν! #-o

3 ΜΕΡΕΣ ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ!!!:drunk::drunk::drunk::yahoo::yahoo::yahoo:

Πέρα από το σετλιστ που ελπίζω… πραγματικά ελπίζω όμως να του έχουν αλλάξει τα φώτα (με την καλή έννοια…) ας προσευχηθούμε να μπουν έστω τη 2η μέρα με war of wrath όπως πέρισυ γιατί δεν το μπορώ το άλλο το ξένο!!!:frowning:

χαχα.αφου ειμαι γκαντεμης.1 φορα στο ροδον 1 στο rocking festival 1 στο fuzz.ε εγω πηγαινα οταν δεν το ειχαν στο σετ.

2 μερες ρε… Μετραω αντιστροφα. Οι πορτες ανοιγουν 9:00? To live τι ωρα θα αρχισει? Ευχομαι να τους δω επιτελους με καλο ηχο…

Άμα πάω Σάββατο να πάρω εισιτήριο για το live της Κυριακής θα βρω τίποτα? Ελπίζω αύριο να είμαι Θεσσαλονίκη για να το πάρω Παρασκευή γιατί δεν θέλω να δώσω τα +5 ευρό στην πόρτα.

τι ωρα ανοιγουν οι πορτες τελικα;;;

ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ!!! ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΤΩ!!! ΓΙΟΥΧΟΥ!!!
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!
:drunk::drunk::drunk::yahoo::yahoo::yahoo:

Θελω υπερβολικά να πεταχτω και να φωναξω ΝΑΙ αλλά ένα κομμάτι μου κρατιέται και λεει “ωχ.”

Δεν έχει + 5 ευρώ στην πόρτα

Ναι πειτε για τις ωρες να κανουμε τα κουμαντα μας…

Όπως έχουμε ανακοινώσει από την πρώτη στιγμή, οι πώρτες ανοίγουν στις 21:00 και στα 3 live.

Ωραίος Joker δεν το είχα προσέξει

[SIZE=“6”]ΧΑΜΟΣ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ[/SIZE]http://www.youtube.com/watch?v=Ne3ztfXNZq0&feature=channel&list=ULΑΥΤΟ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑΜΑ.ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΕΜΕ!!!

δεν θελω να χαλασω το κλιμα αλλα δεν μπορώ να κρατηθώ.

Αν τυχον γίνουν διακρίσεις για το ποιος μπαίνει και το ποιος βγαίνει, που θα γίνουν, παρε και 5-6 σετακια υπογραφές ακόμη να μας τα πουλήσεις γιατι κρίμα είναι κι εμείς που τους αγαπάμε να μην έχουμε :slight_smile:

τι φαν κλαμπ και ιστοριες.ποιος ειναι ο Σακης;;;σιγα μην παιρνουμε και χαρτακι,οπως στις τραπεζες.ειμαστε οι ‘‘die hard fans’’.που΄νε οι παλιες καλες εποχες.τα εχει ισοπεδωσει ολα οι σημερινη νεολαια.

δινω το εισιτηριο μου για σημερα οποιος ενδιαφερεται ας δει τις αγγελιες

Καλά να περάσουμε σήμερα, αύριο, μεθαύριο. Θα φοράω μπλούζα Blind Guardian At The Edge Of Time. Όποιος θέλει ας μου μιλήσει.