Παιδες ολα οσα ακουγονται μαλλον ισχυουν ακουσα κ απο ενα παιδι σε ραδιοφωνικο σταθμο στην λαρισα να το λενε κ πολλους αλλους!!! ετοιμαστειτε για μαχη το καλοκαιρι θα καουμε παλι με γκαρντιαν κλασσικα το 2007 πηγα κ τις 2 μερες τωρα δεν το συζητω guardian κ τα μυαλα στα καγκελα κ μην σκεφτουν η κανουν κανενα λαθος κ τους βαλλουν να παιξουν κανα μεσημερι θα εχουμε κακα ξεμπερδεματα:twisted:
Υ.Γ-ειναι κ το πρωτο μ ποστ εδω χαιρετω τους παντες αρε αυτοι οι guardian αρρωστο με καταντησαν παω στο φορουμ τους οπου εκει ειμαι <<παλιος>> να αναφερω τις ειδησεις τα χαρμοσυνα μαλλον!!!
Υ.Γ (2) ANGMAR εισαι ο γιαννης απο τους συντακτες??? Αν ναι χαιρετησματα ο βαγγελης απο λαρισα ειμαι ο αρρωστος με guardian αυτος που εσκισε την μπλουζα του στην πλατεια οταν μιλουσαμε για Blind ξερεις τι λεω…:lol:(αν οχι καποιος να το πει στους συντακτες δεν μπορει να υπαρχουν πολλοι μ το ονομα γιαννης…ελπιζω)#-o
Το line up ειναι παρα πολυ καλο αλλα θα προτιμουσα πολυ περισσοτερο να ερχοντουσαν μονοι τους οι Guardian, και ας μην τους εβλεπα ποτε τους υπολοιπους. Να παιζανε κανα διωρο, μιση ωρα τι να μας κανει
Αλλα ενταξει, μου φτανει που θα ερθουν!! Εννοειται πως θα ειμαι εκει
Σαφώς και όλοι τους θέλαμε μόνους σε κάνα clubάκι,όπως το 2007 στο Fuzz,αλλά αρκεί που θα έρθουν:D
Θέλω να δω ποια θα είναι και τα υπόλοιπα ονόματα,εκτός από αυτά που γνωρίζουμε.
Απ ότι ξέρω θα είναι ελληνικά, οπότε μην σας κάνουν εντύπωση τίποτα Firewind.
Παλι firewind ???ελεος.Sorry που θα σας το χαλασω παιδια αλλα οι firewind ανακοινωθηκαν για support στους scorpions απο οσο ξερω.Τα αλλα 2 (μαλλον) ονοματα δεν θα ειναι υποχρεωτικα ξενα.Βασικα η μεγαλυτερη πιθανοτητα ειναι να ειναι ξενα.Θα γουσταρα ομως να δω septicflesh για παραδειγμα μιας και βλακειωδως δεν πηγα στο gagarin τις προαλλες.Τελος, οι guardian θα παιξουν γυρω στην μια με μια μιση ωρα 100%.Λογικα θα ειναι το δευτερο ονομα της μερας εκτος αν ανακοινωθει κατι καλιτερο που δεν το νομιζω μιας και στην Ελλαδα εχουν πολυ κοσμο.
Παιδες οπως εχω γραψει και σε ενα αλλο topic,αυτο που εχει ακουστει και απο το TV WAR στο Mad,ειναι οτι 27 Ιουλιου παιζουν Heavean & Hell, Blind Guardian, Testament, Gojira στο παλιο αεροδρομιο. Το ειπε επισημα ο τυπος και πιστευω οτι ισχυει. Ας περιμενουμε λοιπον να ανακοινωθει και απο τους διοργανωτες επισημα.
Πωπω μη λέτε για το Fuzz ρε παιδια. Δειξτε ελεος… Εδωσα τα λεφτα μου για το Rockwave και εμεινα ταπι και δεν τους ειχα δει τοτε.
Αν οντως ερθουν φετος, δε το χανω με τιποτα ακομα και αν παιζουν σε τρυπα.
Αααααααααααααααα!!! headbang :twisted::lightsabre:
Kοιτα εφοσον το ανακοινωσε επισημα ο Xακος απο το tv war, τοτε ειναι σιγουρο οτι ισχυει τον παρακολουθο πολυ καιρο και στα ζητηματα των συναυλιων προσεχε παντα τα λογια του για να μην εκτεθει και αποκαλυφθει οτι ηταν πολυ απλα μια φημη.Επομενως οι διοργανωτες πιστευω οτι περιμενουν να κλεισουν αλλα 2 ονοματακια για παραδειγμα, και τοτε θα ανακοινωθει με το full προγραμμα του live. :rockon: :band: 8)
Έρχονται οι BG?! yay!!
Μακάρι ο νέος χώρος να είναι τουλάχιστον μεγαλύτερος αποτι το 2007. Είχα πάει και γινόταν χαμός. :?
Με το ζόρι χωρούσαμε εκει μέσα. Και τα εισιτήρια είχαν τελειώσει εβδομάδες πριν.
Αν είναι πιο μεγάλος ο χώρος θα κοπούν περισσότερα εισιτήρια.
Πάντως, θα προτιμούσα να τους δω μόνους τους στη συναυλία.