Blind Guardian + Special guest 8,9,10 May 2015 (Athens & Thessaloniki)

Από το fb της music box:

"Το πιο πετυχημένο γερμανικό prog-power metal συγκρότημα στον κόσμο θα βρεθεί στη χώρα μας για 3 συναυλίες!!!

Σε μια περίοδο που τα περισσότερα συγκροτήματα αποκλίνουν από τις Heavy Metal ρίζες τους, οι Blind Guardian συνεχίζουν να προάγουν τη δική τους μοναδική μορφή τέχνης καθώς συνειδητά παραμένουν πιστοί στο δικό τους πολυποίκιλο στυλ αντί να ακολουθούν τις εκάστοτε μουσικές τάσεις.

Το πολυαναμενόμενο νέο studio album τους θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2015 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει μεγάλη ευρωπαϊκή αλλά και παγκόσμια περιοδεία στην οποία δεν θα μπορούσε να μην συμπεριληφθεί ο αγαπημένος σταθμός του συγκροτήματος, η Ελλάδα!

Οι Blind Guardian φημίζονται για τις εξαιρετικές συναυλίες τους και το ελληνικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να τους απολαύσει ζωντανά στις 8 Μαΐου 2015 στην Θεσσαλονίκη και στις 9 και 10 Μαΐου 2015 στην Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα."

[B][U][SIZE=5]ΕΚΕΙ !!![/SIZE][/U][/B]

Το 2015 ; Απο τωρα κάνουν ανακοινώσεις για του χρόνου ; Ουαου !

Sent from my iPhone using Tapatalk

3ημεράκι εκεί για να δούμε την καλύτερη και πιο αγαπημένη μας μπαντάρα (γραφικός) 6η, 7η και 8η φορά :smiley:

Θα είμαστε εκεί και θα περάσουμε τέλεια για μια ακόμα φορά.
Είμαστε γραφικοί και σε όποιον αρέσουμε.

Ρε μαλακες απο τωρα για το 15;;;Μπορει να μην ζουμε μεχρι τοτε !!!

Yes! Yes! Yes!
:bounce::drunk::bow2::vibrate::yahoo::yahoo::yahoo:

Υ.Γ: Μα καλα,τον Μαϊο δεν ειχαν πει πως θα εβγαινε το νεο αλμπουμ;

…εκεί εκεί…το Special guest το πρόσεξε κανείς?:):!:

Εντωμεταξύ μ’ αρέσει στο δελτίο τύπου (μα καλά πόσα κλισέ ΕΛΕΟΣ !!) λέει ότι δεν έχουν αλλάξει κλπ ενώ τόσες και τόσες μπάντες έχουν αλλάξει στιλ κλπ
Και να σκάσει το άλμπουμ (για μετά το καλοκαίρι δεν ήταν αυτό? ) και να μην έχει σχέση με τίποτα από ότι έχουν κάνει μέχρι τώρα … (καλά δεν παίζει, αλλά όσο το διάβαζα πραγματικά θα με έψηνε για την “τρολιά” να γινόταν κάτι τέτοιο … )

ε καλά μέχρι να έρθει το live μπορεί και να απαλειφθεί … (δεν θα είναι πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο … :S )

Ποιος περιμένει ένα χρόνο??? Περιττό να σας πω ότι στην αρχή δεν είδα το 2015 αλλά μόνο τον Μάιο!! Ωρε λέω θα γίνει της πουτάνας…μετά έφαγα τέτοιο ξενέρωμα που δεν λέγεται.Δεν πειράζει,θα χουμε να περιμένουμε.

τρελή ξενέρα το ‘περίμενε’ του ενός χρόνου αλλά στο τέλος ξέρουμε ότι θα ανταμειφθούμε και με το παραπάνω :slight_smile:

Πολυ νωρις η ανακοινωση ενα χρονο πριν. Οπως και να 'χει πολυ ευχαριστο νεο και εννοειται οτι δεν το χανω μιας και οι βαρδοι ειναι απο τις αγαπημενες μου μπαντες.

Έτσι είναι αυτά. Με του που βγήκαμε στις αγορές και κατάλαβαν ότι το 2015 θα 'χουμε χρήματα να φαν κι οι κότες, βιάζονται τα συγκροτήματα να κλείσουν λάηβ στην Ελλάδα από τώρα.

Τουλάχιστον μάθαμε πότε σκοπεύουν να βγάλουν το νέο δίσκο! Επιτέλους!

Αϊντάάάάά, 13 μήνες πριν ανακοινώνουν συναυλία, ούτε οι U2 δεν είχαν ανακοινωθεί τόσο νωρίς.

…έχω την νεντύπωση, ότι την προπροηγούμενη φορά, το 11, κάτι τέτοιο παίκτηκε:):!:

Φανταζομαι ο special guest θα ειναι ή ο Kai ή ο Schaffer… Λεεεμε τωρα… :-s

Μπορεί να είναι και τίποτα Hammerfall ή Edguy μιας και αμφότεροι θα έχουν και νέους δίσκους και βάσει του παρελθόντος “Helloween/Rays”, “Helloween/Stratovarius” δεν το αποκλείω. Θέλουν να ξαναθερμάνουν το power εδώ που κάποτε έπεφταν τα ντουβάρια. Αν και με τους Guardian πάντα πέφτουν στα live τους.

:lol:#-o:lol2:

…ή μπορεί νά’ναι και ο Chris Boltendahl:):!: