Blind Guardian

Εκαναν μολις περιοδεια που επαιζαν ολοκληρο το Somewhere, αρα λογικο (και καλοδεχουμενο) το να μην παιζουν πολλα απο εκει, ειδικα για οσους τους ειδαν. Εμενα τα δυο αγαπημενα μου ειναι τα IFTOS και NIME, αρα βρισκω το setlist θεσπεσιο αφου εχει 3 και 4 τραγουδια αντιστοιχα απο αυτα. Και παιζουν και ολοκληρο το ATTWS, που ειναι φανταστικο, οπως επισης και μια καλη διαλογη τραγουδιων απο το πιο προσφατο τους.

Πλεον με τοσους δισκους στην δισκογραφια τους δεν χρειαζεται να παιζουν παραπανω απο ενα τραγουδι απο τα πρωτα τους 3, και κανουν ακριβως αυτο. Τωρα οκ τι να πω, αν καποιος παραπονιεται το 2025 επειδη δεν επαιξαν ενα σκασμο τραγουδια απο δισκους 32-33 χρονων οκ :stuck_out_tongue:

1 Like

Κριμα να περασει ολοκληρος χρονος εδω περα χωρις νεα, κατι ρε παιδι μου. Οποτε 11 μηνες μετα, σας κανω μια σουμα απο το αποπανω βιντεο, για να μην παθετε και εσεις ανευρυσμα οπως εγω, προσπαθωντας να το δειτε/ακουσετε. Στα σχολια λενε οτι το YouTube πηρε το βιντεο που ειναι στα γερμανικα και το εκανε αυτοματα στα αγγλικα. Τωρα εγω λεω οτι μαλλον οι Blind Guardian θα επρεπε να το εχουν φροντισει αυτο, αλλα οκ. Τους αγαπαμε κι ας ειναι οι θειοι της διπλανης πορτας, και οχι οι πιο αφοσιωμενοι και οργανωμενοι επαγγελματιες ολου του κοσμου.

Speaking of which, στο βιντεο ο Χανσι μας ανακοινωνει οτι φτιαχνουν δικια τους εταιρια για ηχογραφησεις (!) και αρα το επομενο τους αλμπουμ θα κυκλοφορησει μεσω αυτης. Καιρος ηταν ξερω γω… θα ειναι 40 χρονια απο τοτε που ιδρυθηκαν του χρονου.

Συνοπτικα:

• Ξεκινησαν να γραφουν στην περιοδεια που μολις τελειωσε προσφατα
  • Δε θα κανουν καμια συναυλια ουτε το 2026 και μαλλον ουτε το 2027
  • Αναμενεται να ξεκινησουν την παραγωγη στο τελος του 2026 ή αρχες του 2027
  • Δεν εχουν κατευθυνση προς το παρον, αλλα ειναι 100% αφοσιωμενοι στο νεο δισκο
8 Likes

Αυτό είναι που λέμε μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις.

Όλη η μαγεία αποτυπωμένη και απαθανατισμένη σε αυτή την φωτογραφία. Σε τρία πρόσωπα και μία μπλούζα.

Κ’ ύστερα, έρχονται μερικοί άσχετοι για να σε πουν ότι το τραγούδι που ηχογραφείται τη στιγμή της φωτογραφικής σύλληψης, δεν έχει αξία.

Ε ρε… που είναι οι μέρες που σε ξύριζαν γουλί και κρέμαγαν στο λαιμό σου ταμπέλα “Είμαι τέντι μπόις”…

4 Likes

Αν όντως είναι από το 1989, τότε σίγουρα είναι η στιγμή που ουρλιάζουν Valhaaaaalaaaaa

1 Like

Απ’ ό,τι επληροφορήθην, πρόκειται για demo ηχογραφήσεις του “Tales…” και συγκεκριμένα είναι η στιγμή που ουρλιάζουν “Look behind the mirror, I’m lost in the twilight hall, once I’ll be back for a moment in time, that’s when the mirror’s falling down”.

2 Likes

Να πώς θα ανεβαινε 2 επιπεδα το τραγουδι αν μπορουσαμε να γυρισουμε στον χρονο…

Και παλι μετριο θα ηταν βεβαια.

1 Like