Εγώ πάντως το Τανελορν που άκουσα, το βρήκα εξαιρετικό. Δεν είναι ακριβώς επαναηχογραφηση, αλλά είναι re-imagining. Έχουν αλλάξει κάτι μικρά σημεία και έχουν και διαφορετικό ήχο.
Καλά κάνουν, όποιος δεν θέλει δεν το ακούει κιόλας ε
Αν ακούσεις το Quest For Tanelorn έχει σίγουρα καλύτερο ήχο από ότι είχε το 1992
Εμένα δε με χαλάει ο ήχος του SFB, ίσως και επειδή έτσι το έμαθα και το αγάπησα. Στα πρώτα 3 με χαλάει όμως. Στο TFTTW ειδικά καταρρακώνει τα τραγούδια.
Δεν θα έλεγα πως καταρρακώνει, αλλά σίγουρα μέχρι τα imaginations και nightfall (που και τα δύο είχαν εξαιρετικό ήχο για το στυλ του το καθένα, ιδίως το πρώτο) είχαν σε κάθε δίσκο και καλύτερο ήχο
Ας ξεκινήσουμε απ’ τα βασικά. Εσένα, ναι εσένα ρε αλήτη τεντιμπόη, θα έπρεπε κανονικά να σε είχαν απαγορεύσει ν’ αναφέρεσαι σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τους BG. Το ιστορικό σου αιχμαλωτίστηκε από μία σου άποψη, που ποτέ σου δεν πήρες πίσω. Άρα εγκληματείς
Κατά δεύτερον, συνεχίζεις τις ατάκες σου σε πάνελ των BG και γι’ αυτό, αύριο ό,τι ώρα θες μετά τις 12, ραντεβού στη Ραφήνα για φάπες, ο χαμένος κερνάει σουβλάκια με μπίρα και μετά να ξαναπάρω το καράβι να γυρίσω στο νησί.
Άκου δεν υπάρχουν μνημεία. Κάτι τέτοιους σαν κι εσένα θα διαβάζει ο Χάνσι με τα ελληνικά που ξέρει και σκέφτεται “και δεν τα ξαναηχογραφούμε; Κάποιοι τα χαίρονται”. Ου να μου χαθείς χαμένο κορμί.
Δεν αποκλείεται και δεν είναι καθόλου ωραίο αυτό. Ειδικά από μπάντες σαν τους BG.