Blue Oyster Cult 13/12 @ Principal & 12/12 @ Gagarin

Ξανάρχονται και του χρόνου στην Ελλάδα!

2 Απριλίου Principal Club Θεσσαλονίκη
3 Απριλίου Gagarin

MAAAAAMMMMAAAAAAAAA MIAAAAAAAAAAAAAAAAAA…ΩΡΕ ΘΕΕ…ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ.

Μη τα λες ετσι αυτα ρε φιλε…Που το δες και για να χουμε καλο ρωτημα? Στο site τους μηπως???

Μακαρι ρε και το χω μερακι να τους δω μιας και δεν μπορεσα τις προηγουμενες φορες.

Ναι το λέει στο official.Πω πω…Είναι δύσκολη οικονομικά η χρονιά…Ελπίζω να μπορέσω να πάω.Ευτυχώς πάντως τους είδα το καλοκαίρι.Βέβαια ήταν τόσο καλοί που αξίζει να τους δεις ξανά και ξανά…Κι έχουν αφήσει και κάτι εκρεμμότητες…Astronomy…

Τους ειδα μια φορα το καλοκαιρι και μου φτανει,οποτε δε με κοβω δευτερη.

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΙΑ ΑΝΑΙΑΝΙΑΝΙΑΝΙΑΝΙΝΑΙΝΑΙΝΑΙΝΑΝΑΙΝ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ…

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΩ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ SITE ΕΠΙΣΗΜΩΣ…ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…ΟΥΧΑ ΟΥΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΜΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΣΤΗς 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…

ΓΙΟΥΡΙΑ…

Τουλάχιστον ένα από τα Astronomy/Flaming Telepaths/Veteran of the Psychic Wars νομίζω το χρωστάνε για αυτή τη φορά…

Ναι!!! Τέλεια νέα, την προηγούμενη φορά δεν είχα μπορέσει να κατέβω, τώρα που έρχονται και Θεσ/νίκη είμαι ήδη εκεί!!!

ΠΟΟΟΟΟ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ…η καλυτερη συναυλια που ειδα περισυ…και ισως το αγαπημενο μου hard rock συγκροτημα…εννοειτε πως η δευτερη φορα ειναι η μητερα της μαθησεως και θα ξαναπαμε…

Aυτο ακριβως!

:slight_smile:

Ηταν μια απο τις συναυλιες της χρονιας, οντως…

Σε κλειστο χωρο θα ειναι ακομα καλυτεροι!

Τι παθανε?πρωτα 12 χρονια μετα ουτε 1?..Ελπιζω τα οικονομικα μου να ειναι ανθηρα…Αγαπημενο συγκροτημα αλλα το ειδα οποτε θα δειξει.

Ελπίζω νάμαι Αθήνα και να είμαι και πάλι εκεί.
Μας χρωστάνε ένα Astronomy άλλωστε…

Πολύ ωραία!:smiley:
Θα είμαι εκεί εκτός απροόπτου.
Astronomy, Veteran Of Psycηic Wars, Subhuman θα θελα τρελά να τα ακούσω live.

Πάντως απ’ότι φαίνεται πλέον το Principal έχει πάρει τις περισσότερες συναυλίες.
Anathema, Moonspell, Kreator, The Haunted και τώρα B.O.C.

o yeaaaa !!!

μόλις το είδα σε άλλο site

αυτά είναι το καλοκαίρι πέρασα τέλεια και δεν του χάνω ούτε τώρα … :wink::wink::wink:

btw να παίξουν το Dancin’ In The Ruins παίζει ή μπα … ???:-k
(δεν θυμάμαι αν το είχαν παίξει το καλοκαίρι αλλά και ένα White Flags θα ήταν καλό :P)

Με αγαπαει ο Θεος!!!Το καλοκαιρι τους εχασα,τωρα με τιποτα!

Τι λετε τωραααααα…???

Το καλοκαιρι ειχα παρει εισητηριο και τελικα δεν πηγα γιατι 2 μερες πριν τη συναυλια με εστειλαν Κινα για δουλεια…

Γυρνωντας ελεγα και ξαναελεγα οτι στεναχωρηθηκα που εχασα ειδικα αυτους γιατι σε αντιθεση με αλλα που εχασα δεν παιζει να τους ξαναδω…

Και σημερα αυτο το νεο…

ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ…!!!

Ασε, εσενα σκεφτηκα μολις το ειδα… αντε ρεε, να που σου κατσε καλα στη τελικη… :thumbup:

δακρυσα…

ευχαριστα νεα!:smiley:

εννοειται πως θα μαστε μεσα!!!

Κορυφαία νέα, όχι απλά ευχάριστα!
Είναι φανερό πως από την συναυλία του Βύρωνα έμεινε ευχαριστημένη και η μπάντα και η Hot Beez. :wink: (αλήθεια τώρα στο Γκαγκάριν ποιός τους φέρνει;)

Xαίρομαι πολύ για σένα Bluezlick που αυτή τη φορά έρχονται και πάνω! :slight_smile:
Ψήνομαι να έρθω να τους δώ και πάνω αλλά δυστυχώς είναι μεσοβδόμαδα και δεν βολεύει ιδιαίτερα…

Η Hot Beez πάντως το καλοκαίρι έκλεισε… :-s