θυμασε που σε ειχα πει οτι με τον κολητο μου ακουγαμε πιτσιρικααδες BOC κ θελαμε πολυ αν τους δουεμ αλλα αυτος δεν τα καταφερε.
τωρα θα ειναι η ευκαρια να τους δουμε παρεα!
:bounce::bounce::bounce::yahoo::yahoo::yahoo:\:D/:hippy:
πανικ!
Η τελευταία τους συναυλία είχε πραγματικά αυτήν την ατμόσφαιρα της μεγάλης 70s jam μπάντας. Μια μικρή μυρουδιά του τι συνέβαινε τοτέ…
Τα περισσότερα από αυτά που έφερνε δεν μου άρεσαν αλλά δεν είναι καλό να κλέινουν εταιρείες promotion.
Aς όψεται ο “Δήμος Αθηναίων” που φρόντισε για την ασφάλεια των θεατών… [-X
Λογικά στο Gagarin θα τους φέρνει ο ίδιος ο Τριανταφυλλίδης. Πάντως στο pollstar οι συναυλίες δεν ανφέρονται ακόμα ενώ αναφέορνται άλλες στην Ευρώπη μερικές μέρες μετά.
Για αυτόν χαίρομαι και για όλους εσάς τους Θεσσαλονικείς που έχετε γίνει χρηματοδότες του ΟΣΕ τα τελευταία χρόνια…
Σοβαρά τώρα αρχίζω να “φτιάχνομαι” να ανέβω για να τους δώ δύο μέρες! Ειδικά αφού δεν παίζουν και τα ίδια κάθε βράδυ!
Καλα, γουσταρω με τα χιλια. Οταν τους ειδα την πρωτη φορα ειχα πεσει αναισθητος και η περσινη συναυλια ηταν το αποκορυφωμα της διασκεδασης, της μπυροσυναυλιας, του συναισθηματος και του τζαμαρισματος. Επειδη δεν εμεινα “ευχαριστημενος” (δωσε Veteran και Astronomy ρεεεε), εννοειται οτι θα τους τιμησω για αλλη μια φορα διοτι οι ανθρωποι live απλα σπερνουν. Καλα να ειμαστε και θα τα πουμε εκει…
αυτά είναι νέα. Τους είδα το καλοκαίρι, όπου δίδαξαν… Άντε, τα πρώτα καλά συναυλιακά νέα για το 2009…:):)
Έτσι, έτσι. Αυτά είνα καααλά νέα. Τους απόλαυσα πέρσι στο Βύρωνα και, πρώτα ο Θεός καλά νάμαστε, δεν τους χάνω. Όντως, ότι πιο 70’s έχω δει. Οι τύποι είναι απόλαυση στη σκηνή, ηχητική πανδαισία, τζαμάρισμα ατελείωτο, φοβερά συναισθήματα. Και πολύ μπύρα, έτσι Jonkyr; Χο-χο-χο…
εγω εβριζα περσυ χριστοπαναγιες που επεσε το live τους μεσα στις εξετεσεις και τωρα ναι!!!ειναι αληθεια…!!!ναι!!!
Έχει δει κανείς setlist?Nομίζω έχει αρχίσει η περιοδεία έτσι?
α,ναι με ενδιαφερει και εμενα…setlist εχει κανεις???
Οι Blue Oyster Cult βρίσκονται “on tour forever”. Μπορείτε να δείτε τις φετινές τους setlists στο http://www.hotrails.co.uk/history/2008.htm ενώ στο ίδιο site βρίσκονται καταγεγραμμένες setlists από το 1971 (!). Γενικά τα Astronomy & Flaming Telepaths να έχετε υπόψη πως τελευταία τα παίζουν πολύ σπάνια αλλά υπάρχουν αρκετά τραγούδια που τα εναλλάσσουν από live σε live. To Don’t Fear The Reaper είναι στάνταρ τελευταίο του βασικού σετ πριν το encore πάντα, ενώ συνήθως προηγούνται αυτού τα Godzilla και Last Days of May. Yπόψη πως το τελευταίο live που θα δείτε στη σελίδα δεν είναι αντιπροσωπευτικό, πρόκειται για show που έδωσαν ειδικά για τους hardcore fans διάρκειας τριών ωρών και βάλε, περιλαμβάνοντας και μερικά τραγούδια που είχαν να παίξουν χρόνια (Arthur Comics, Beautiful as a Foot) καθώς και ορισμένα που δεν τα πολυπαίζουν (Unknown Tongue, Astronomy, Veteran of the Psychic Wars, In Thee). Αυτά.
ευχαριστουμεεεεεεε…:):):):):):):):)
Μη τους χάσετε.
Παίζει να ξαναπάω.
Δεν θα τους χασω με τιποτα φετος…
Ακομα τιποτα επισημο…Αντε να ανακοινωθει να μαζευουμε λεφτα και γι’αυτους…
Ο Buck Dharma είχε ένα ατύχημα στον ώμο, πέφτοντας από τις σκάλες στο σπίτι του, και προς το παρόν έχουν αναβληθεί όλες οι συναυλίες των BOC που είχαν απομείνει για το 2008, ενώ επίκεινται ανακοινώσεις για αυτές του 2009 ανάλογα με την πορεία της υγείας του. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αλλά βέβαια είναι 61 ετών πια και ίσως χρειαστεί μια Χ περίοδο ανάρρωσης/ξεκούρασης. Περαστικά στον Buck και ελπίζω να τον δούμε υγιή στη χώρα μας!
Rasputin, κανονισε να πεις τιποτα για τους Warrior Soul.
Ξερω που μενεις.
Ενταξει ειχε ενα μικρο ατυχημα ο ανθρωπος οπως μπορει να συμβει και στο καθενα μας. Δεν ειναι τιποτα. Οσο για τις δικες μας ημερομηνιες ειμαστε πολυ μακρια (Απριλιο θα γινουν) για να επηρεαστει κατι. Θα υπαρξει γρηγορη αναρωση.Ολα καλα. Δεν υπαρχει θεμα.
Και κατι αλλο μας καιει τωρα. Υπαρχει πολυ μεγαλη περιπτωση να δουμε τους ZZ TOP στην χωρα μας για πρωτη φορα. Οπως και για LYNYRD SKYNYRD και AC/DC. Αναμενουμε ανακοινωσεις. Θα ειναι πολυ καυτο καλοκαιρι. ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ. Δεν θελω να πω τιποτα παραπανω. Εχω απο αξιοπιστες πηγες ενημερωση. Επισης γνωριζω πως η U2 θα ειναι στην Ελλαδα τον Σεπεμβριο για 1 συναυλια. Ενταξει μπορει να δημιουργω θεματα αλλα δεν λεω λεπτομερειες. Θελω να πω πως δεν λεω μουφες. Απλως δεν μπορω να αναφερω βεβαια τις πηγες μου.
Αυτα τα ολιγα.
zep αυτα που λες μακαρι
γενικα ακουγωνται πολυ αυτα τα πραγμαται
ιδιαιτερα skynyrd θυμαμαι απο περσυ το χα ακουσει απο συντακτη του rock hard
on topic
ευτυχως που ξαναρχονται οι boc
αφου τους εχασα φετος
να τους δω του χρονου!
Τι ανησυχεις εσυ μωρε αφου τους εχεις δει…Εγω πρεπει να ανησυχω…
Αλλωστε δεν φαινεται να εχει κατι σοβαρο…
Τι αυτά τα ολίγα, μας ισοπέδωσες. Μακάρι φίλε μου, μακάρι, θα είναι ονειρικό συναυλιακό καλοκαίρι…:rockon: