Blue Oyster Cult 13/12 @ Principal & 12/12 @ Gagarin

Τελικά υπάρχει κάτι επίσημο; Θέλω ΜΠΟΚ ρε

Πάντως στο site των BOC οι ημερομηνίες για Αθήνα - Θεσσαλονίκη παραμένουν… Μάλλον είναι πολύ νωρίς για να αρχίσει η προπώληση για Gagarin…

Ρε παιδιά ξαφνικά χαθήκαν οι ημερομηνίες στο σάιτ τους…Τι έγινε τελικά?

Απλως οπως καταλαβες γινονται αλλαγες στο προγραμμα και στις ημερομηνιες. Θα βγουν και για Ελλαδα σιγουρα. Μονο καποιες αρχικες ημερομηνιες ακυρωθηκαν ελαχιστες. Μαλλον οπως δειχνει το θεμα παει για Σεπτεμβριο η μεσα στο καλοκαιρι. Γινεται ανακαταταξη του προγραμματος. Και ολα αυτα βεβαια λογο του ατυχηματος που ειχε ο Darma.

Να πω την αληθεια προτιμω απο Σεπτεμβρη…Μεχρι τον Ιουνιο μου εχουν μαζευτει πολλα οποτε καλυτερα αργοτερα για να εχουμε και πιο ανεση στο οικονομικο…

Αν προσεξες Ολλανδια και Γαλλια που ηταν μεσα στον Απριλιο μαζι με Ελλαδα μεταφερονται για Σεπτεμβριο. Μαλλον ετσι και εμεις.

Οι συναυλιες της Ελλαδας μεταφερονται τον Δεκεμβριο τελικα…

12/12 Θεσσαλονικη
13/12 Αθηνα

Και τα 2 στους ιδιους χωρους…

Καλυτερα θα εχουμε και λεφτα τοτε…

http://www.blueoystercult.com/Road-main.html

Θα έχουμε δώσει 3 ακόμα εξεταστικές, ο Ολυμπιακός θα έχει ανακυρηχτεί πρωταθλητής χειμώνα του 2009-10 ( ή καμιά άκυρη ΑΕΚ), το thread για τη συναυλία των ac/dc θα είναι inactive, θα έχουν βγει τα καινούργια windows (μη σου πω και το starcraft II), τίποτα βουλευτικές και κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ δεν τις κόβω απίθανες και μεις ακόμα θα περιμένουμε τους Blue Oyster Cult :frowning: [-X

Κριμα γαμωτο και ειχα φτιαχτει να τους δω τωρα…:(…Δεν πειραζει…απο το να μην τους δουμε καθολου…Περαστικα στον κυριο Buck και ας ελπισουμε να ειναι καλα ,για να μας σκισει οπως μας εσκισε τον περασμενο Ιουνιο…

12/12 Αθηνα
13/12 Θεσσαλονικη

έβαλες ανάποδα τοις ημερομηνίες … :p:p

Πιο πανω στον Απριλιο λεει αυτο που ειπα…Πιο κατω οντως τα λεει αναποδα…

Τι να πω…Μεχρι Δεκενμβρη θα ξερουμε…

Ελπίζω να μην μας βγεί ξινό αυτό… Όχι τίποτε άλλο αλλά έχω αποθημένο να τους δω live από το '95… Μονίμως κάτι γίνεται και χάνω συναλίες τους…

φτου φτου, μην λες τέτοια…

Χαχαχαχα… Όχι, μ’ αυτούς με μένα… Είχα εισιτήριο για το Βράχων το 2008 και με χώσανε στη δουλειά και το 'χασα… #-o

Ξεθαβω το thread=D>

Το Σαββατο στη διαφημιση της On Stage για το live ακουστηκε οτι ξεκινησε η προπωληση εισητηριων:-k. Ξερουμε αν ισχυει αυτο και τιμη:anyone:?

Παλιοπουστες Αθηναιοι και Σαλονικεις…

Ειλικρινά δεν μπορούσα να προσεξω τι έλεγε το σποτάκι, ούτε για εισιτήρια, ούτε για ημερομηνία, ούτε για το χώρό. Αυτο το ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΙ με έκανε να κλαιω απο τα γέλια. Πετυχημένο διαφημιστικό, έκανε καλή δουλεια. Μπραβο Ριχαρδε…

φάκ, πόσο προβλέψιμος αυτός ο κόσμος (μόνο το στάρκραφτ δε θα βγει ποτέ). Άντε να έρθουν οι μποκ να γουστάρουμε

30 έχει εδώ πάνω.
Και μάλλον αρχίζει να σταθεροποιείται αυτή η τιμή, θα μου πεις B.O.C. είναι…

Ρε τα σετλίστια δεν είναι λίιγο μικρά???:-s