Blue Oyster Cult 13/12 @ Principal & 12/12 @ Gagarin

Ναι, αλλά τα τζαμαρίσματα τους είναι ατελείωτα. Και εκπληκτικά, μοναδικά και ανεπανάληπτα. Δε μασάμε, λέμεεεε.

Θα τους τιμήσουμε εννοείται και τους τιτανοτεράστιους…8)

Άκουγα το πρωί ερχόμενη στη δουλειά astronomy μια από blue oyster cult μια από metallica εναλλάξ…:stuck_out_tongue:

όσοι τους είδαν πέρσι στο θέατρο βράχων καταλαβαίνουν τι εστι βερύκοκο…

Έτσι, έτσι να τα λέμε και να τα γράφουμε να μαθαίνουνε και οι άλλοι τι χάσανε και τι μπορούν να κάνουν για να επανορθώσουν…

Πως να επανορθωσουν που οι πουσταραδες πανε μονο Αθηνα-Θεσσαλονικη;;; :x

Καλά ας παίξουν κανά ομώνυμο ή κανά Veteran και είμαι νεκρός.

Μπα περυσι εδω ειχαν παιξει μπολικα κομματια.Τα σετλιστ π εχει στο σαιτ που κοιτας ειναι απο διαφορα περιεργα μερη(καζινο και τετοια) που παιζουν μικρα σετς.Εδω λιγο παραπανω απο 90 λεπτα ηταν.

Δεν με προβληματίζει αν το σετ είναι μεγάλο ή όχι, οι τύποι σε αποζημιώνουν όπως και να έχει.

Δεν βλέπω όμως να παίζουν την ανυπέρβλητη Joan Crawford και αυτό είναι ανησυχητικό. Ντάξει για Flaming Telepaths και Astronomy τα ξέρουμε αν και για το τελευταίο έχω την αίσθηση ότι φέτος θα το ακούσουμε.
Τωρα που το ξανασκέφτομαι και Dancin? In The Ruins θα γούσταρα τρελά…

Διαβάστε τι έχασαν (Θέατρο Βράχων, 05/06/08 ) εδώ: http://www.rocking.gr/article4712.php

To set list ήταν:

The Red And The Black / O.D.?d On Life Itself / Burnin? For You / Harvest Moon / Joan Crawford / Cities On Flame With Rock And Roll / Buck?s Boogie / Golden Age Of Leather / Black Blade / Then Came The Last Days Of May / Godzilla + Another One Bites The Dust, We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, Bass Solo, Drum Solo / (Don?t Fear) The Reaper
Encore 1: See You In Black / Dominance And Submission
Encore 2: Hot Rails To Hell

Για μένα όσο το Last Days Of May μένει ακλόνητο στο set list θα είμαι ευχαριστήμένος

Παιδιά μη μπαίνουμε στο τρυπάκι του τι παίζουν και τι δεν παίζουν. Ο καθένας μας έχει γούστα, που μάλλον δεν θα ικανοποιηθούν. Αν είναι η φάση καλή, ό,τι και να παίξουν θα αξίζει τον κοπο. Οι τύποι σ π έ ρ ν ο υ ν…

Εγω με Veterans και Astronomy ειμαι μια χαρα.

αρκει να παιξουν και τα…

The Red And The Black / O.D.?d On Life Itself / Burnin? For You / Harvest Moon / Joan Crawford / Cities On Flame With Rock And Roll / Buck?s Boogie / Golden Age Of Leather / Black Blade / Then Came The Last Days Of May / Godzilla + Another One Bites The Dust, We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, Bass Solo, Drum Solo / (Don?t Fear) The Reaper
Encore 1: See You In Black / Dominance And Submission
Encore 2: Hot Rails To Hell

σετλιστ απο 05/06/08 @ Θεατρο Βραχων

Toν Σεπτέμβριο στο House of Blues:

The Red & The Black
Before The Kiss
Burnin’ for You
Cities on Flame
Shooting Shark
Black Blade
Buck’s Boogie
Stone of Love
ME 262
Last Days of May
Godzilla
Buck’s Tribute to Les Paul
Don’t Fear The Reaper
Encore:
Golden Age of Leather
Hot Rails To Hell

Σεπτέμβριο στην Ολλανδία:

The Red & The Black
Before the Kiss (A Redcap)
Burnin’ for You
Cities on Flame With Rock and Roll
Shooting Shark
The Vigil
Buck’s Boogie
ME62
Stone of Love
Black Blade
Then Came The Last Days Of May
Godzilla
(Don’t Fear) The Reaper
Encore:
Hot Rails To Hell

Το καλοκαίρι έπαιζαν:

Summer of Love
Before the Kiss
Burnin for You
Shooting Shark
Buck’s Boogie
The Vigil
Cities on Flame
Stone of Love
Black Blade
Last Days of May
Godzilla
Reaper
Encore: Golden Age of Leather
Encore: Hot Rails to Hell

ότι κ αν παίξουν είναι αξεπέραστοι…

Κυκλοφόρησαν τα εισητήρια για το principal? Που πωλούνται? Τιμή?

Μια ένσταση μόνο:

Από τόσες κομματάρες, το Before The Kiss τι το θένε??? Ας το βγάλουν να βάλουν ένα από τα Astronomy/ Summer Of Love/ Flaming Telepaths/ Subhuman/ J. Crawford/ Veteran κι είμαι κομπλέστατος.

Μια χαρά γαμάει το Βefore The Kiss.

Aυτό.

Πάντως τα 35 ευρώ είναι κάπως πολλά.
Θα το σκεφτώ, δεν ξέρω…

Δηλαδή για μία συναυλία των Blue Oyster Cult πόσο θα έπρεπε να είναι το εισιτήριο;

Οι άνθρωποι κάτω από 2 ώρες ποτέ δεν παίζουν.

Επειδή όλο κλαιγόμαστε εγώ θα πω πως είναι νορμάλ η τιμή.

Θα έπρεπε να είναι 5 ευρώ.
ΟΚ τώρα?