Blue Oyster Cult 13/12 @ Principal & 12/12 @ Gagarin

Και εγώ για να πω την αλήθεια περίμενα να είναι στα 25-30, γιατί συνήθως εκεί κυμαίνονται οι τιμές του principal.

Είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή αλλά αυτό είναι γενικό φαινόμενο τον τελευταίο καιρό.
Σε όλο τον κόσμο σε περιόδους κρίσης, οι μαγαζάτορες μειώνουν τις τιμές. Στην Ελλάδα τις αυξάνουν!!!

Παρόλα αυτά κατα πάσα πιθανότητα θα πάω γιατί δεν ξέρω αν θα έχω την δυνατότητα να δω τους BOC ξανά στο μέλλον.

Αλλά είμαι σίγουρος οτι οι μαγαζάτορες θα έχουν μειωμένη κίνηση σε μεγάλο ποσοστό των συναυλιών στο μέλλον με αυτή την τακτική.
Γιατί ο Ελληνας είναι της τελευταίας στιγμής και αν δεν του περισσεύουν δεν πρόκειται να τα δώσει. Η αν τα δώσει θα αναγκαστεί να χάσει κάποια άλλη συναυλία.

Ας μην γινει το λαηβ που ειναι να παιξουμε εκεινη τη μερα ω θεοι…Μητσοτακη θα στηριξω Ντορα ρε,αυτο ειναι δεσμευση.

:lol::lol::lol:

Για την ιστορία πάντως να αναφέρω ότι τα 35 ευρώ μου φάνηκαν προσωπικά πολλά.
Για τα τωρινά μου οικονομικά δεδομένα, δύσκολο να τα δώσω.

Κατά τ’ άλλα και πέρσι που είχαν έρθει τόσα είχε το εισιτήριο.

Δηλαδη ερχονται καθε χρονο;;;

Να μην απογοητευτω τοσο;;; :frowning:

Όχι ακριβώς.

Τεσπα, δεν ξερω.

Κι αυτο το Αθηνα-Θεσσαλονικη ειναι σπαστικο γαμω.

Ελατε και απο δω ρε πουστηδες.

Βεβαια, δε εγγυωμαι οτι δε θα 'μαι μονος μου. :smiley:

ΧΑΛΑΡΑ το χειρότερο του ομώνυμου

Tα εισητήρια από που μπορούμε να τα πάρουμε?
Ευχαριστώ

Ticket Houe / Metropolis: 35 euro

Ευχαριστώ φίλε μου! :metal:

To #546 και #547 έφυγαν!!!:smiley:

Άντε πάμε…

Μου φαινεται θα παω να παρω απο τωρα αν και δεν ξερω αν θα δουλευω απο φοβο μηπως την παθω οπως με WASP γαμω τα sold out γαμω…

Μία από τα ίδια!!!
Όποιος καεί από το χυλό…φυσάει και το γιαούρτι!!!:wink:
Έτσι είναι…

Λοιπόν, σκέφτομαι, μια και πρέπει να ναι καλά παιδιά, να φωνάζουμε όλοι το ίδιο τραγούδι παραγγελία μπας και μας κάτσει.

Προς θεού όχι Astronomy πχ που ξέρουμε ότι στάνταρ θα φάμε πουλί, αλλά κάνα Dominance & Submission ή κάνα Joan Crawford.

Τι λέτε?

Γιατι να φατε πουλι στο Astronomy γαμω;;;

Γαμω τις μεγαλουπολεις.-

Για τον ίδιο λόγο που πάντα τρώνε πουλί με το Animal στους WASP.

Το πήρα το εισιτηριο. 30 ευρώ είναι στην Θεσσαλονίκη… πάλι καλά.

Η αρίθμηση ήταν στο Νο 50… ελπίζω να μην είναι ενδεικτικό της προπώλησης ή να τα πουλάνε ανάποδα :stuck_out_tongue:

Αυτή την καραμελίτσα που την επαναλαμβάνεις όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, την έχεις σκεφτεί καλά? Γαμάς τις μεγαλουπόλεις επειδή τι, επειδή έρχονται οι μπάντες? Επειδή δε γίνεται να κάνουν greek tour όπως οι Scorpions και να ικανοποιούν τους φανς απ’όλη την επικράτεια?
Έγω μια φορά έχω πάει σε live εκτός Αθήνας/Θεσσαλονίκης, στο No Budget στη Λάρισα. 5 ευρώ εισιτήριο, και ήμασταν 150 Αθηναίοι/Θεσσαλονικείς από κάτω, και άλλοι 20-30 ντόπιοι. Και πριν το live περνάγαμε από τις πλατείες της Λάρισας, και ήταν τίγκα όλες οι καφετέριες. Που σημαίνει ότι όλοι προτίμησαν να σκάσουν 4 ευρώ στον καφεδάκο τους, παρά 1 ευρώ επιπλέον για να δουν 4 συγκροτήματα.

Μήπως να αρχίσεις να γαμάς την τύχη σου, την ηλικία σου και τις υποχρεώσεις σου που δε σου επιτρέπουν να βλέπεις αυτά τα live, και να αφήσεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη ήσυχες?

Κούρασελ.

Δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα σου.

Απλα ζηλευω που δεν εχω την τυχη να μπορω να βρεθω σε μερικες συναυλιες και λεω αυτο το “γαμω τις μεγαλουπολεις” μεταξυ σοβαρου και αστειου.