Και εγώ για να πω την αλήθεια περίμενα να είναι στα 25-30, γιατί συνήθως εκεί κυμαίνονται οι τιμές του principal.
Είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή αλλά αυτό είναι γενικό φαινόμενο τον τελευταίο καιρό.
Σε όλο τον κόσμο σε περιόδους κρίσης, οι μαγαζάτορες μειώνουν τις τιμές. Στην Ελλάδα τις αυξάνουν!!!
Παρόλα αυτά κατα πάσα πιθανότητα θα πάω γιατί δεν ξέρω αν θα έχω την δυνατότητα να δω τους BOC ξανά στο μέλλον.
Αλλά είμαι σίγουρος οτι οι μαγαζάτορες θα έχουν μειωμένη κίνηση σε μεγάλο ποσοστό των συναυλιών στο μέλλον με αυτή την τακτική.
Γιατί ο Ελληνας είναι της τελευταίας στιγμής και αν δεν του περισσεύουν δεν πρόκειται να τα δώσει. Η αν τα δώσει θα αναγκαστεί να χάσει κάποια άλλη συναυλία.
Αυτή την καραμελίτσα που την επαναλαμβάνεις όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, την έχεις σκεφτεί καλά? Γαμάς τις μεγαλουπόλεις επειδή τι, επειδή έρχονται οι μπάντες? Επειδή δε γίνεται να κάνουν greek tour όπως οι Scorpions και να ικανοποιούν τους φανς απ’όλη την επικράτεια?
Έγω μια φορά έχω πάει σε live εκτός Αθήνας/Θεσσαλονίκης, στο No Budget στη Λάρισα. 5 ευρώ εισιτήριο, και ήμασταν 150 Αθηναίοι/Θεσσαλονικείς από κάτω, και άλλοι 20-30 ντόπιοι. Και πριν το live περνάγαμε από τις πλατείες της Λάρισας, και ήταν τίγκα όλες οι καφετέριες. Που σημαίνει ότι όλοι προτίμησαν να σκάσουν 4 ευρώ στον καφεδάκο τους, παρά 1 ευρώ επιπλέον για να δουν 4 συγκροτήματα.
Μήπως να αρχίσεις να γαμάς την τύχη σου, την ηλικία σου και τις υποχρεώσεις σου που δε σου επιτρέπουν να βλέπεις αυτά τα live, και να αφήσεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη ήσυχες?