Ουυυυυυ, σχεδον αριστα… 18αρια και 19αρια επαιρνα. Α, σου ειπα οτι ημουν γραμμενος στην κλαδικη απο μικρος; #-o
[SIZE=“1”]Μη βαρας ρε ξεφτιλα, ενα λαθος εκανα…[/SIZE]
Ουυυυυυ, σχεδον αριστα… 18αρια και 19αρια επαιρνα. Α, σου ειπα οτι ημουν γραμμενος στην κλαδικη απο μικρος; #-o
[SIZE=“1”]Μη βαρας ρε ξεφτιλα, ενα λαθος εκανα…[/SIZE]
Δεν νομίζω να είναι άλλοι εκτός απο τους “δικούς μας” Northwind… άλλωστε γιατί να φέρουν ένα ξένο συγκρότημα για support μόνο στην Θεσσσαλονίκη?
:lol::lol::lol:
Μπηκες στη μαυρη λιστα εσυ [-X:p
παντως για να λεμε και την αληθεια, δεν ειναι “μαθηματικα”…
απλη αριθμητικη!
Aκομα δεν μπορω να πιστεψω οτι θα τους χασω… [-X
Αριθμητική ή μαθηματικά, άμα θέλει κομπιούτερ για να μετρήσει ως το 20, ίδιο πράμα είναι…:lol::lol::lol:
Η live εμπειρία των Blue Oyster Cult είναι τόσο έντονη που δικαιολογεί τέτοιου είδους λάθη.
Ακόμη χαμένα τα έχει… πονοκέφαλοι, στερητικά σύνδρομα, απώλεια μνήμης :lol:
Μπα, από μικρός έτσι ήτανε…
Επί της ουσίας: Ακόμα είναι αμφίβολο το αν θα καταφέρω να πάω. Μια χαρά τα έχω καταφέρει. Σταδιάλα…
ελπιζω να μην σκασει κανενας με την γριπη και να μας κολλησει ολους ε???
7 Screamin Diz-Busters? Joan Crawford? I Love the Night? Πάλι γαμάτο φαίνεται, όποιος πάει Αθήνα ας το ποστάρει σε ένα σπόιλερ για μας αύριο.
Αν οι BOC είναι σε καλή κατάσταση και ευνοήσει και ο ήχος, πιστέψτε με, το σετλίστ δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία…
Νομιζω ειναι ιδιο με αυτο του 2008 ομως.Κριμα εχουν απειρες κομματαρες που θελουμε να ακουσουμε.
Αν δείτε ένα βλαμένο να φωνάζει Dancin’ In The Ruins εγώ θα 'μαι αυτός !!!
Καλα θα περάσουμε αποψες … 8)8)8)
Μπορεί να είμαι κι εγώ…
(πόσο κομματάρα; 8))
Θελω να πιστευω οτι θα σεβαστουν το γεγονος οτι ειχανε παιξει και περσι,και να αλλαξουνε λιγο το σετ τους…Αλλα και να μην το αλλαξουνε παλι χαμος θα γινει…:D:bow2::bow2::bow2:
Μόλις γύρισα, ήταν σε πολύ καλή φόρμα και πιστεύω πως όλοι περάσαμε μια χαρά. Το setlist κλασικό με μια μικρή έκπληξη στο encore (αν και την είχαν κάνει και πέρυσι, λόγω προφανώς του στίχου με τον Παρθενώνα):
12-13. Encore (1): See you in Black/Hot Rails to Hell
Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΕΜΙΛΗΣΕ
Υγ. @ jonkyr: Μαλακία είπα στο αυτοκίνητο…
πολυ γλυκο λαϊβ!
πραγματικα σε φορμα υστερα απο τοσα χρονια…
ΚΟΜΠΛΕΤΑ!
Άριστο λάηβ, όλοι σε τρελή φόρμα. Ο ήχος χαλαρά 10/10 ίσως ο καλύτερος που έχω πετύχει. Κόσμος ευτυχώς αρκετός, αν και σε 2-3 κομμάτια τραγουδούσα μόνος μου (Σούτιγκ Σαρκ). Ο Μπλουμ ΓΙΓΑΝΤΙΟΣ.
Και τσίμπησα κι αυτογραφάκια. Και φωτογραφιούλες. Φακ γιέαχ.
ΥΓ: Ο σεκιουριτάς με την κοτσίδα μπορεί να ξέρει ότι είναι ΜΕΓΑΛΟ μπετό.