+100000000000000
Τι έγινε ρε παιδιά; Κανείς δεν έιχε πάει, ή όλοι κοιμάστε σα ζώα;
Ευχαριστώ το Θεό που κατάφερα άλλη μία φορά να τους δω.
Οι τύποι στη σκηνη ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ. Και επειδή σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση, λέω τα εξής.
-Φοβερός ήχος. Για άλλη μία φορά. Κρυστάλλινος. Στουντιακός. Ειδικά στο πρώτο μισό της συναυλίας, όχι ότι μετά χάλασε ιδιαίτερα. Παρότι καθόμασταν στο κάγκελο, τελείως αριστερά, μετά τη σκηνή ο ήχος ήταν εκπληκτικός.
-Μουσική ολκής. Αν κάποιος ήθελε να χτυπηθεί ή να φύγει ιδρωμένος, έχασε. Όποιος ήθελε να ευχαριστηθεί, μουσική και μουσικούς ήρθε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Τα τραγούδια είχαν μικρή σημασία. Διαρκούσαν μέχρι την ώρα του σόλο. Μετά συνήθως τα τζαμαρίσματα και τα υπόλοιπα ξέφευγαν σε απίστευτες διαστάσεις και ώρες ώρες έπιανα τον εαυτό μου να παρακολουθεί εκστασιασμένος τα γεγονότα.
Θα επανέλθω…
πολυ καλο live… ωραιος ηχος, πολλα σολα:p ολα μια χαρα εκτος του οτι ξενερωσα που δεν ακουσα το astronomy και γενικως τιποτα απο το secret treaties, αλλα μια χαρα!!!
Και πρόκειται και για το αγαπημένο και πιο αντιπροσωπευτικό album του Eric Bloom. Όποτε το υπογράφει σε φανς λάμπει από χαρά και επαναλαμβάνει πόσο του αρέσει.
Αλλά πλέον δεν είναι έκπληξη. Έχουν να παίξουν το Astronomy πολλά, πολλά χρόνια. Δυστυχώς… Νομίζω πριν 15 χρονια το είχαν παίξει Αθήνα. Κρίμα…
Μόλις είδα ότι έχω καταστρέψει τελείως τα 3 βιντεάκια μου επειδή ακούγομαι μόνο εγώ αντί για το Μπλουμ και το Μπακ. #-o
Μη γκρινιάζετε ρε κι εγώ ήθελα κάτι από Τρίτις αλλά δεν πειράζει. Σίτιζ Ον Φλέημ ρεεε
Άσχετα ότι έπαθα μίνι αμόκ επειδή αρχικά μπέρδεψα το Σι Γιου Ιν Μπλακ με το Ντόμινανς λόγο παρόμοιου ριφφ και πήγα να πεθάνω…
Λαθος και λαθος. Το Astronomy το επαιξαν τελευταια(ες) φορα(ες) περυσι το καλοκαιρι, στο αγγλικο σκελος της μινι-περιοδειας στην Αγγλια. Μιλαω για περιπου την ιδια εποχη που τους ειδαμε εμεις στο Θεατρο Βραχων, λιγες εβδομαδες νωριτερα αν θυμαμαι καλα.
Επισης, δεν ειχα τη χαρα και ευτυχια να το ακουσω το 1994 στο Ροδον (η πρωτη “σοβαρη” επαφη μου με τη μπαντα, η οποια με σημαδεψε - οπως κι εναν φιλο μου που ειχε ερθει παρεα με σχεδον μηδενικη σχεση με τους BOC και που την αλλη μερα αγορασε μια συλλογη!). Επαιξαν τουλαχιστον τοτε το ΕΤΙ και το Dominance. Το τελευταιο το εχω ακομα στο μυαλο μου και δεν φημιζομαι για τη μνημη μου :lol:…
Nομιζω οτι απλα χρειαζεται καποιος για να τους “σκουντησει” την επομενη φορα που θα ερθουν εδω. Εννοω καποιος που να ειναι κοντα στη μπαντα, ικανος να τους πεισει οτι το κοινο εδω χρειαζεται κατι “εξτρα”
Λιγα λογια για τη συναυλια:
Δεν με πολυνοιαζει το σετ, οι ανθρωποι σπερνουν στη σκηνη. Χαιρονται αυτο που κανουν, δεν ξερω καν αν κανουν λαθη στις συναυλιες τους. Ο κοσμος ηταν εξαιρετικος με την εννοια οτι υπηρχε ετεροκλητο κοινο και αυτο μου αρεσε. Ο ηχος ηταν εκπληκτικος και η διαρκεια του σετ ηταν οσο συνηθιζεται σε αυτες τις συναυλιες.
Οπως ειπε κι ο τριτος της παρεας, αν επαιζαν και κανενα σολο ρε παιδια ισως ηταν καλυτερα #-o:lol:
Φοβερή συναυλία! Αρκετός κόσμος στο Principal και όλοι έφυγαν ικανοποιημένοι αν κρίνω απο τις εκφράσεις τους.
Η μόνη διαφορά με το Αθηναικό setlist -αν θυμάμαι καλά- ήταν το Golden Age of leather αντι για το Last Days of May.
Αποθημένο χρόνων αυτό το live…
Εκπληκτική η ατμόσφαιρα στο Gagarin, κορυφαίος ήχος (ειδικά στην αρχή) και σε πολύ καλή φόρμα οι B.O.C.
Αλλά το encore με χάλασε λίγο. Όχι ότι περίμενα το Astronomy αλλά ειδικά το “See You In Black” πολυ thrash τους βγήκε… Ένα “Τhis Ain’t The Summer Of Love” ή ένα “Take Me Away”? Αν και το 2ο μάλλον μόνο εγώ και ο κολλητός θα το γούσταραμε…
Kι εγώ που δεν ήρθα.
Καλησπέρα παιδιά. Η συναυλία στο Principal ήταν φανταστική. Όποιος δεν ήρθε, ΕΧΑΣΕ!!! Ανέβασα πριν λίγο στο γνωστό site το Buck’s Boogie και αύριο λέω να βάλω το Godzilla!
Cheers
+1000000000 για την κριτική της συναυλίας. Κι εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι μετά τους BOC κατά πόσο φταίνε οι χώροι για τον πολλές φορές απαράδεκτο ήχο και όχι τα ίδια τα συγκροτήματα. Ειλικρινά αυτός ο ήχος ήταν απίστευτος.
Τι άλλο έχεις τραβήξει; Όσοι δεν ήρθατε ρίξτε μια ματιά στο βίντεο και πάθετε πλάκα με τον ήχο.
Αν και είναι δύσκολο να αναπαραχθεί η στουντιακή ατμόσφαιρα των BOC, η συναυλία ήταν μαγεία, ειδικά χάρη στον κρυστάλλινο ήχο. Και πάνω που έκανα σα χαζός που έπαιξαν το Golden Age, έμεινα μετά να περιμένω το Last Days of May εις μάτην. Λίγη σημασία έχει πάντως, να’ναι καλά να τους ξαναδούμε. Κρίμα που έχουν φτάσει να απευθύνονται σε τέτοια μικρά ακροατήρια.
Ορίστε και το Godzilla μαζί με ένα μίνι Queen tribute στη μέση και ένα drum/bass solo στο τέλος!
Δεν έχω τραβήξει τίποτα άλλο πέραν 2-3 ακόμα short clips των 20-30 δευτερολέπτων.
Δεν το παίξανε…?Αφού το αναφέρει στο review.
:offtopic: :offtopic: :offtopic:
Πηρε λιγο χρονο, αλλα το βρηκα. Ενταξει, χρησιμοποιησα και κομπιουτερακι για σιγουρα: 24 χρονια περασαν, οχι 19 :lol2::lol2::lol2:
Στη Θεσσαλονίκη το άλλαξαν με το Golden Age of Leather
Α!Τhanks!
Πέτα το κομπιουτεράκι στα σκουπίδια
Να πω τώρα και την κακία μου:
Ο Buck Dharma ξεναγήθηκε στην Αθήνα από τον πρόεδρο του τοπικού fan club, τον Μάκη τον Μαυρόγιαννη. Αφησε λοιπόν ο άνθρωπος επιστρέφοντας στις ΗΠΑ ένα ευχαριστήριο μήνυμα στο φόρουμ του για τη φιλοξενία και την ξενάγηση που του έγινε. Τι είδε λοιπόν ο Buck Dharma και θυμάται από την Αθήνα σύμφωνα με τα λόγια του:
"Thank you, Makis, for the wonderful hospitality and tour guidance during our visit. Makis gave us running expert historical commentary and road managed our visit to the Acropolis, the Parthenon, the new museum next to it, as well as the Temple of Zeus and other sights of the city. One thing we never would have thought to see was the cave where Socrates was imprisoned.
He also treated us to an awesome nightclub where we saw Anna Vissi, known as the Madonna of Greece, performing an arena class production in the comfort of a large and elaborate club.
Our trip was far richer in experiences than we would have been able to do on our own.
Makis has some pictures up on facebook. Blue Oyster Cult Greek Fan Club."
Οπως καταλαβαίνετε, μην περιμένετε Astronomy ούτε στην επόμενη συναυλία. Καμιά διασκευή Καρβέλα και πολύ μας είναι
XAXAXAXAXA!Έχω λιώσει!!!:lol::lol: