Blue Oyster Cult

Τα πρώτα δύο κατά την γνώμη μου είναι κλασικές δισκάρες, και το live είναι φοβερό:):!:

πραγματικα ,απο τα αλμπουμ του πολλ ειναι δυσκολο να ξεχωρισω.

αλλα OK…με τοοοοσα τραγουδια ΠΑΝΤΟΥ μονο με ενα workshop of the telescopes στρωνω!:stuck_out_tongue:

ψηφιζω Fire of unknown origin για ενα κομματι και μονο!

Fire Of Unknown Origin και Secret Treaties από μένα. Από τα κορυφαία συγκροτήματα των 70’s που θα έπρεπε να είναι κανονικά σe μέγεθος Zeppelin. Από τους λίγους που αναμετρήθηκαν με το μύθο των κλασσικών Albums τους χωρίς να γελοιοποηθούν μιας και ακόμα και οι τελευταίες τους δουλειές ήταν τουλάχιστον εξαιρετικές(Το Curse Of The Hidden Mirror μεγάλη δισκάρα).

@Megatherion

Για ποιο κομμάτι λες? Εγώ πάντως θα έλεγα για το Veteran Of The Psychic Wars. Τεράστιος δίσκος.

:wink:
“Burnin’ for You” + “Veteran of the Psychic Wars”

Ψηφίζω Secret Treaties.

Όταν ακούς το Flaming Telepaths και στο καπάκι μπαίνει το Astronomy, 2 από τους μεγαλύτερους ύμνους των 70s, δεν μπορείς παρά να υποκλιθείς.

:wink:
Και έχει πολύ ζουμί ακόμα.Όπως η ριφάρα του Dominance…Kαι Spectres για εμένα.

Πολύ ωραίο ήταν και το τελευταίο “Curse of the hidden mirror” αλλά όπως μας είπαν στο SWEDEN ROCK πέρυσι, επειδή η SANCTUARY τους χαντάκωσε και επειδή η μουσική βιομηχανία πάει κατα διαόλου, μάλλον δεν θα ξαναβγάλουν κάτι, τουλάχιστον όχι σύντομα.

BTW, ξέρει κανείς αν θα γίνουν οι περισύνες συναυλίες τους, που είχαν αναβληθεί, φέτος, όπως είχε ανακοινωθεί ?

Δεν ξέρω ρε γμτ, μπερδεύομαι. Ότι και να διαλέξω θα έχω κάνει λάθος.
Όσον αφορά τη συναυλία, είχε μετατεθεί για 12 ή 13 Δεκεμβρίου, αλλά ούτε τότε βλέπω να γίνεται.

Γιατι να μην γίνει?

Απο τα 70s θα πω Agents of fortune, και απο τα 80s το πολύ αγαπημενο Fire of Unknown Origin που έχει μέσα και Joan Crawford, δεν χρειάζεται κανενας άλλος λόγος νομίζω…

Απο τα συγκροτηματα που με εφεραν σε επαφη αρχικα με το χωρο,τους λατρευω και τους εχω ισως το αγαπημενο μου χαρντ ροκ συγκροτημα του ειδους,πανω απο περπλ,κτλ…μου αρεσουν ακομα και τα 80ς αλμπουμ τους,και αγαπημενο μου ειναι το secret treaties,γιατι απλα ειναι η τελειοτητα…το λαιβ τους θα μεινει ως ενα απο τα αγαπημενα μου λαιβ εβα…

Απο τις αγαπημενες μου μπαντες…Ολα τα σιντι τους ειναι αγαπημενα,αλλα για τις αναγκες του πολλ ψηφισα το υπερτελειο Secret Treaties…:bow::bow::bow2::bow2::bow2::bow2:

δεν τα χω ακούσει όλα.
Το tyranny δεν μ’άρεσε καθόλου και δεν ξέρω γιατί.
Το Secret είναι λατρεία και το Fire πάρα πολύ καλό.
Δεν θα ψηφίσω προς το παρόν.

Εμενα τα τρια αγαπημενα μου ειναι τα tyranny and mutation(μονο το 7 screaming diz-busters να ειχε…) secret treaties και spectres(nosferatu ανετα απο τα αγπαημενα μου 70s κομματια)…Πραγματικα ομως δεν ειναι μπαντα με χιτς(ενταξει εκτος απο 3-4) για αυτο ακριβως και στην συναυλιας τους δεν ηξερα καν τι ηθελα να παιξουν…Οτι και να διαλεγαν θα το ηθελα οπως και οτι και αν αφηναν…

Eric Blοom θεουλας…8)
Unknown Tongue
''speak to me in many voiceeees,make them sound like oneeeee:blues:

Πρεπει να ακουσω και τα μετα αλμουμς τους λοιπον…

Ωραίο poll… Είχα κολλήσει και κοιτούσα τα tracklist μη μπορώντας να αποφασίσω ποιό να ψηφίσω αλλα τελικά κατέληξα στο “On Your Feet Or On Your Knees”. Tα έχει σχεδόν όλα και συμφέρει… :smiley:

Και την απίστευτη εκτέλεση του “Maserati GT/ Ain’t Got You” που δεν βρίσκεται αλλού…

τα 3 πρωτα γαμανε κ δερνουν!

επισης τa live
on your feets or on your knees extra terestial live ειναι Must!

Δεν μπορώ να κάνω δύο πράγματα.

1ον) να ψηφίσω στο poll.

2oν) να περιμένω το live.

Τα είπες όλα… Θεοί…

Όλα μέχρι το Fire εξαιρουμένου του Mirrors είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ άλμπουμ.

Τώρα ένα σκαλάκι πιο πάνω είναι τα Blue Oyster Cult, Secret Treaties και Fire Of Unknown Origin

Όλα αγαπημένα…

Ψήφισα Secret Treaties :!::!:

Aλλαξτε καποιος τον τιτλο να ειναι πιο σαφης…