παιδιά ξέρει κανείς αν θα κάνουν καμία συναυλία?[-o<
http://www.rocking.gr/article6554.php
κοιτάζουμε λίγο και την πρώτη σελίδα, μπορεί να περιέχει μεγάλες εκπλήξεις:D
Ψήφισα το πρώτο για να το ανεβάσω λίγο αλλά και επειδή είναι τρελή δισκάρα. Cities in flame with rock n roll, beautiful as a foot κυρίως αλλά όλα είναι κομματάρες.
ναι,αλλά λέει Gagardi 205,Αθήνα που πέφτει αυτό ρε παιδιά?
[SIZE=“3”]Blue Oyster Cult / Secret Treaties / Agents Of Fortune (Expanded Editions) (3CD)[/SIZE]
EUR 9.49
http://www.play.com/Music/CD/4-/3476881/Blue-Oyster-Cult-Blue-Oyster-Cult-Secret-Treaties-Agents-Of-Fortune/Product.html
Aκουσε το στο live ‘‘On Your Feet Or On Your Knees’’ να γουσταρεις ακομα περισσοτερο!
μπορεί να μην έγραφαν συνεχώς ΤΕΛΕΙΑ τραγούδια, αλλά εν τέλει τους έκατσε και έγραψαν το ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ. κοίτα να δεις να ακούσεις κάτι πράγματα.
Περίμενε, το χω.
Δε νομίζω να λες το Αστρόνομι, παραείναι προφανές.
Ναι, το βρήκα.
Veteran of a 1000 psychic wars. 8)
[SPOILER]Αρχίδια, το Αστρόνομι λες λογικά… αυτό το ποστ ήταν δικαιολογία για να δείξω πόσο γαμάει το veteran…[/SPOILER]
πεθαίνω να το γράψω με τεράστια γράμματα και να το φωνάξω με στεντόρεια φωνή, αλλά δεν μου επιτρέπεται, μας παρακολουθούν. όταν φτάσουμε στο σημείο ωμέγα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια.
BLACK BLADE !
Από τις πιο έξυπνες μπάντες όλων των εποχών, με μοναδικό στυλ και ήχο.
Λατρεμένα τα Secret Treaties, Agents of Fortune, Fire of Unknown Origin (που δυστυχώς δεν “παίζει” και πολύ στην αγορά, δεν το χω δει κάπου να το έχουν in stock).
Από κει και πέρα, το Tyranny το χω ακούσει παλιότερα αλλά μου φάνηκε πολύ jam για τα γούστα μου, θα το ξανακούσω όπως και αυτά που δεν έχω έρθει σε επαφή.
Το nosferatu ειναι μην μας ζοριζεις…(καλα χαλαρα καποιο απο τα 3 πρωτα εννοεις)…
Nα διορθωσω?Seven screaming diz busters(μιας και τοα ανεφερε ο αποπανω-το πρωτο που αγαπησα ολοκληρο)
Το Flaming Telepaths είναι .
Πάντως σιγά σιγά μαζεύουμε παραπάνω από ένα τέλειο τραγούδι.
Mπα το The Last Days Of May εννοεί.
[SPOILER]Ευσεβείς πόθοι, το ξέρω…[/SPOILER]
Πολύ γαμάτο group.
Buck Dharma Θεός!
Αγαπημένο album: το πρώτο
Cities On Flame With Rock and Roll
Ξανακουγοντας το ντεμπουτο τους,θυμηθηκα ποσο μεγαλη μπαντα υπηρξε αλλα και συνεχιζει.Ειναι ελαχιστες οι μπαντες που κυκλοφορησαν δισκαρες σε 4 διαφορετικες δεκαετιες.Οσο για το ντεμπουτο…πιστευω οτι οι επομενοι δισκοι τους ηταν καλυτεροι.Βεβαια μεσα στο ομωνυμο αλμπουμ περιεχονται τα Then Came the Last Days of May,Stairway to the Starsc,Cities on Flame with Rock and Roll,το πιθανοτατα αγαπημενο του δισκου Redeemed αλλα και το What is Quicksand που προστεθηκε στην επανακυκλοφορια.
Φοβερή μπάντα αλλά τη μοναδική φορά που τους είδα live με απογοήτευσαν… Δεν παύουν βέβαια κάποιοι δίσκοι τους να είναι διαμάντια. Μια περίοδο τους έψαχνα αρκετά.
Εγώ μία που τους είδα τρελάθηκα ρε!
Υποθέτω αυτή ΔΕΝ ήταν στο Gagarin οπότε…
Την τελευταία φορά που ήρθαν στην Ελλάδα (στο Principal τους είδα) πάντως ήταν φοβεροί.
Αψογος ήχος και πραγματικοί επαγγελματίες.