Blue Oyster Cult

στην ηλιουπολη ισοπεδωσαν παντως

ΣΚΑΣΤΕ ρε και δεν τους έχω δει :stuck_out_tongue:

Μην ανησυχείς χάλια παίζουν :stuck_out_tongue:

Ήδη έχουν βγάλει ημερομηνίες για περιοδεία μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2012 8O
Δεν αποκλείεται να ξανάρθουν και εδώ, είχαν καλή προσέλευση κόσμου.

Αν έρθουν είμαι ήδη εκεί, αρκετές φορές τους έχω χάσει.

Eγώ και τους δύο φορές που ήρθαν τα τελευταία χρόνια τους τίμησα και δεν το μετάνιωσα. Τα live τους είναι εγγύηση. Το λιγότερο.

Δεν γίνεται από αυτό το σημείο και μετά να απογειώνεται τόσο το κομμάτι,δεν γίνεται!!!

/ξεθάβινγκ
Λοιπόν ήξερα 5-6 κομμάτια (κάτι πολύ κλασικά κομ ον μπέημπι ντοντ φηρ δε ρίπερ κλπ) αλλά πλέον θέλω να ψαχτώ όσο γίνεται με τη μπάντα γιατί έχω ακούσει ακόμα πιο πολλά δικά τους και θέλω να αρχίσω ανά περιόδους. [SIZE=“1”]οκ, ξεκίνησα μια περίοδο supernatural που σαν σειρά meh αλλά έχωνε συνέχεια boc και κόλλησα.[/SIZE]
Για πείτε, με τι ξεκινάω;

fire of unknown origin και στα καπακια secret treaties…

^Αυτό, αλλά με αντίστροφη σειρά. :wink:

Secret Treaties, Agents of Fortune (εδώ είναι το dont fear μαζί με άλλα 4-5 υπερκλασικά κομμάτια τους) & Fire.
Αυτά που ψήφισα δηλαδή. Και το Tyranny προσφέρεται μετά.

Secret Treaties και μετά όλα, ακόμα και τα 80ς, ΟΛΑ!

Αρχικά τα 4 πρώτα, αυτά είναι το μεγαλύτερο μέρος της ουσίας των BOC.
Όλα είναι ένα κι ένα.

Μετά το “Fire…” και μετά όπως λέει και ο αποπάνως ΟΛΑ τα υπόλοιπα.

Αλλά τα τέσσερα πρώτα είναι άφταστα.

Εγώ για να είμαι ειλικρινής μετά το Secret Treaties (προφανώς) έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στο Agents of Fortune, όπου πιστεύω ότι ο Buck Dharma παίζει μάλλον τα καλύτερα σόλος του.
Ε και μετά ναι, Fire of Unknown Origin, που έχει και ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια BOC, το υπέρτατο Veteran of the Psychic Wars.

You’re over my shoulder, I think I’m possessed
Your constant undertone, is making me toothless
Times come to trim you out of my life
Gonna cut you out, baby, out of my liiiiiiiiiiiiife

[SIZE=“7”][B].[/B][/SIZE]

Υπέρτατο idd το Veteran.
Άκουσα treaties, agents και fire of blabla. Με αυτή τη σειρά θα τα βαζα βασικά. Μάλλον. Μου αρέσουν όλα. :-s

Στο βετεραν μου αρέσει πάρα πολύ και η ακουστική του εκτέλεση από Metallica.

Γενικά πόσο έξυπνη και υποτιμημένη μπάντα.

Έχω μόνο το Fire of unknown origin,πολύ καλός δίσκος αλλά μέχρι εκεί.Μάλλον οι BOC δεν είναι του γούστου μου. Αν και θα τους δώσω κι άλλα ακούσματα.

Δώσε τους ακούσματα. Και δώσε ακούσματα σε διάφορα άλμπουμς τους, το ότι δεν σου κάνει κάποιο δεν σημαίνει πως δεν έχουν κάτι που να ανταποκρίνεται στα στάνταρντς σου, οι δουλειές τους είναι αρκετά διαφορετικές. Βάλε ας πούμε και σύγκρινε το Secret Treaties με το Spectres και μετά με το Fire…Καμία σχέση (έπη και τα 3 πάντως).Και επίσης ακούμε οπωσδήποτε τα live τους. Ξεθάβω.

Να! Κατι τετοια ψηφιζετε κ λετε ολοι και για να ακουσει κανας ανθρωπος κανα κομματι 80’s παραπάνω στις συναυλιες τους πρεπει να κανει ειδικη αιτηση!

Ε Ναι λοιπον! Τους γουσταρω στα 70s, αλλα τοσο κ αλλο τοσο τους γουσταρω απο το Fire’81 κ μετα.

Δλδ χαλασε καποιον το Shooting Shark που παιξανε την τελευταια φορα - και ειδικα οπως το επαιξαν?
Μηπως σας …μυριζει καπως κ το Club Ninja? Ρωτάω?!?
Αντε να ξεκολλαμε λιγο (… Μαθε μπαλιτσα, Αγορι μου!)

Thanks Hopeto. Απλώς το Fire… δεν μου φάνηκε κάτι το συνταρακτικό. Γι αυτό λέω ότι δύσκολα θα μου κάνουν και οι υπόλοιποι δίσκοι τους το ‘κλικ’. Θα ρίξω πάντως καμιά αυτιά…