Nτάξει για μένα προσωπικά (και λίγους ακόμα εδώ) είναι ένα live που περίμενα πολύ με ανυπομονεσία και πραγματικά ήθελα να δω αυτήν την μπάντα ζωντανά…
Ανακοίνωσαν στο myspace τους 2 ημερομηνίες για Αθήνα και Θεσσαλονίκη…
Δεν ξέρουμε ακόμα ούτε χώρο, ούτε διοργανωτή, ούτε τιμή φυσικά…
Τρομερά νέα!
Για όσους θέλουν να ψάξουν 2 δίσκους έχουμε, Scars of the Midwest (2006) & The fallen Host (2009) και οι 2 ακούσματα απο τα λίγα…!
(αν και έχει πολύ ακόμα)
Εννοείται πως στηρίζουμε.
Υπάρχουν ωραίες αναφορές από Μάνο,Στέλιο (ίσως και από άλλους :p) στο post rock topic.
awake
July 6, 2010, 4:01am
[SIZE=“7”]ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ LIVE AYTA EINAI !!![/SIZE]
[SIZE=“3”]ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα[/SIZE]
επιτελους ενα ωραιο νεο :band::band::band:
Πραγματικά θεωρώ πως θα είναι διαμαντάκι αυτό το live χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα (ούτε καν απο γιουτιούμπι) για το πως παίζουν ζωντανά…
Rip δεν πολυκατάλαβα το ποστ σου αλλά παίζει να μην έχεις τσεκάρει την μπάντα…ψιλοαποκλείεται αλλά κάτι τέτοια κατάλαβα (?) :?
Μάνο ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ!!!
Σε μπέρδεψα ε? :lol:
Τις έχω ακούσει τις κυκλοφορίες τους, απλώς έγραψα οτι έχουν αναφερθεί από Μάνο και Στέλιο στο post rock topic
[SIZE=“7”]ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!![/SIZE]
Νταξ, προς στιγμήν έπαθα blackout…
Και χαίρομαι διπλά γιατί μ’ αυτά και μ’ αυτά με Godspeed θα κάψω Swingfest
Είμαστε ήδη εκεί.
ps: Αν γραφτεί κάτι για Rodeo, εντάσσεται αυτόματα στο σύμπαν της γραφικότητας. 50 άτομα θά 'μαστε στους Blueneck, και στο μπάνιο μου παίζουν άμα λάχει.
Ελπίζω να μην είναι οι αγαπημένοι μας διοργανωτές στο αγαπημένο μας μέρος για άλλη μια φορά.
Αν και η ανακοίνωση και Θεσσαλονίκης αντί για 2 μέρες Αθήνα με καθησυχάζει προς το παρών.
awake
July 6, 2010, 2:15pm
Stelios86:
[SIZE=“7”]ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!![/SIZE]
Νταξ, προς στιγμήν έπαθα blackout…
Και χαίρομαι διπλά γιατί μ’ αυτά και μ’ αυτά με Godspeed θα κάψω Swingfest
Είμαστε ήδη εκεί.
ps: Αν γραφτεί κάτι για Rodeo, εντάσσεται αυτόματα στο σύμπαν της γραφικότητας. 50 άτομα θά 'μαστε στους Blueneck, και στο μπάνιο μου παίζουν άμα λάχει.
αυτο λες ε ?
http://denovali.com/swingfest/
και σκεφτηκα τι εγινε ρε παιδια αρχισε ο στελιος μικρο παιδι τις συζυγικες αλλαξοκωλιες απο τωρα ?
25 ευρω η μερα/40 το διημερο ?
αυτα βλεπεις κ κλαις εδω με τα γαμωροντεα τους
Προφανώς και προτιμούμε Αν αντί Ροντέο. Απλά αν τύχει αλτερ (=>ροντέο) δεν είναι και καταστροφή, αυτό λέω μόνο.
@awake : Ναι, προφανώς αυτό εννοούσα
sots
July 10, 2010, 1:49pm
Παίδες, οι blueneck θα παίξουν 6 DOGS-Αθήνα και Γαία Live (νέος χώρος) Θεσ/νίκη
Πιο έγκυρο δεν παίζει…
ίδια μέρα με SODOM δηλαδή? (που είναι στο ΑΝ αν δε κάνω λάθος)
sots
July 11, 2010, 5:55pm
Το 6 dogs είναι στον πεζόδρομο της αβραμιώτου στο μοναστηράκι. Εχω δει Duke abduction (spinalonga) και κανα δύο άλλα local εκεί…αρκετά cool μου φάνηκε.
shaman
July 11, 2010, 6:10pm
είναι cool όντως? δηλαδή αν μπω εκεί, θα με πουν μουράτο?
τι λέει από ήχο μωρέ.
sots
July 11, 2010, 6:44pm
@shaman
Τι να σου πω τώρα, ότι θερίζει ο ήχος και να πας μετά και να μην σε αρέσει κ να φταίω εγώ?? ε??
κακό ήχο έχω ακούσει και στο fuzz…καλό έχω ακούσει και στο rodeo. Ευτυχώς δεν είμαι ηχολήπτης!
shaman
July 11, 2010, 10:21pm
θα φταις και θα σε κυνηγήσω αλητήριε
6 dogs … επιβεβαιώθηκε και στο myspace της μπάντας…
awake
July 17, 2010, 12:14pm
οχι 6 dogs ρε πουστη μου.