δεν χανεται το μπουρδελο
σαν να ακους αγγελους να παιζουν πο(υ)στ-ροκ.
δεν χανεται το μπουρδελο
σαν να ακους αγγελους να παιζουν πο(υ)στ-ροκ.
Αργεί…:-k
Τίποτα για εισιτήρια πουθενά?
Blueneck + special guests: Παρασκευή 12 Νοεμβρίου @ six d.o.g.s
Οι Blueneck αποτελούν για πολλούς τους σύγχρονους εκφραστές του post-rock ήχου. Όχι άδικα.
Ακροβατώντας ηχητικά ανάμεσα στα μονοπάτια των “Mogwaι”, “Pavement” και τις απόκοσμες στιγμές της “Bjork”
θαρρείς πως αποσκοπούν στο να σε ναρκώσουν, να σε παρασύρουν στο ταξίδι τους…
Μπάντα-κρυμμένο μυστικό για κάποιους. Για τους μυημένους, η σφραγίδα και μόνο της denovalli records, αρκεί.
Η παρέα από το Bristol με το ντεμπούτο τους “scars of the midwest” (2006) έδωσε ελπίδα σε ένα κοινό που απεγνωσμένα ζήταγε κάτι ενδιαφέρον από έναν ήχο που ομολογουμένως είχε κορεστεί. Με το “The Fallen Host” (2010), απέδειξαν ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή.
Ο ήχος τους χαρακτηρίστηκε ως το μαγικό soundtrack μιας ταινίας που δεν έχει παιχτεί…
Τον Οκτώβριο εμφανίζονται στο περίφημο “Swingfest” της Γερμανίας ενώ ένα μήνα μετά, την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου,
θα βρεθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα στη σκηνή του six d.o.g.s!!!
Η συναυλία τους στην Αθήνα θα είναι η τελευταία στάση της περιοδείας καθώς μετά η μπάντα θα βρεθεί στο studio
για να ετοιμάσει το τρίτο της album, κομμάτια του οποίου υπόσχονται να παίξουν ζωντανά στην Αθήνα!
Ticket Price: 15 Euros
(Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων σύντομα…)
Club info:
six d.o.g.s: Αβραμιώτου 6-8 (πεζόδρομος), Μοναστηράκι, Αθήνα.
P90 Events
Νομίζω αρχίζει και ξεκαθαρίζει το τοπίο…:-k
Oh Yeaaaaeeeeyeaaaa!!!
Στο παραπάνω όπου Αθήνα βάζετε Θεσσαλονίκη, ημερομηνία 13 Νοεμβρίου, χώρος Γαία, και έχετε το της Θεσσαλονίκης. Και για να είμαστε απόλυτα σωστοί στο της Αθήνας βάζετε προτελευταίο live της περιοδείας.
Με την ευγενική υποστήριξη της Art In Haste.
13/11 στο Γαια συμφωνα με το παρακάτω, θα εμφανισθεί ο Peter Hammill :-k
http://www.rocking.gr/news/O_Peter_Hammill_gia_duo_sunaulies_stin_Ellada_to_Noembrio/8216/
Απλά στηρίζουμε δεν διοργανώνουμε οπότε για λεπτομέρειες άγνωστο. Παίζει το σκηνικό να παίξουν πρώτα οι Μπλουνεκ, να τελειώσουν νωρίς και να ακολουθήσει ο άλλος. Φάση βγείτε τελειώνετε με το πότο και φύγετε να μπουν οι άλλοι. Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας από τους χώρους πια!
Φοβαμαι πως κ λογω χωρου θαναι τιγκα στους γαμω-χιπστερς.
Θα παμε εντελει αλλα ελπιζω να μη φυγουμε γαμωσταυριζοντας.
Η μπορει κ να μη παμε.Ιδωμεν.
Αν εννοείς χιπστερσ αυτούς που σκάνε στο dogs θα πρέπει να διαφωνήσω σε ένα σημαντικό βαθμό.
Ο καθένας φοράει την στολή που θέλει να τον χαρακτηρίζει.
Ο “χ” την βλέπει πεζόδρομο Αβραμιώτου και mojito και ο “ψ” περιπτερόμπυρα και Εξάρχεια
Τον χιπστερ πρραγματικά δεν μπορώ να τον αναγνωρίσω…μου φαίνεται ότι όλοι μας προσπαθούμε να κερδίσουμε λίγο από αυτό, ο καθένας με τον τρόπο του.
Τουλάχιστον όταν παίζει μια μπάντα που γουστάρουμε δεν νομίζω ότι θα πρέπει να μας νοιάζει αν ο δίπλα μας είναι ο “χ” και ο παραδίπλα μας είναι ο “ψ”.
Όλοι φρούτα είμαστε παίδες, let the music talk…
Peace& Love
καλά τα λέει ο από πάνω.
και βασικά στην ελλάδα οι hipsters δεν είναι τόσο ακραίοι στυλιστικά όσο αυτούς του εξωτερικού (που είναι λες και συμμετέχουν στην gay pride).μια χαρά άτομα είναι οι περισσότεροι, και ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι αυτό το μένος.να μην πούμε για τις κοπέλες hipsters που είναι σαν τα κρύα τα νερά.8)
και το six dogs είναι μια χαρά χώρος, που διαθέτει και τρομερό κήπο.μην τσακωνόμαστε πριν καλά-καλά αρχίσει το live.πιστεύω πως θα περάσουμε καλά.
ειρήνη υμίν.:hippy:
θασαι κ εσυ στη συναυλια ρε μουργο ?
ωωωωωωωωωωωωωωω συναντηση γιγαντων λοιπον
αντε να δουμε
κατά πάσα πιθανότητα ναι, κεί θά’μαι.8)
Aφισακι και για Αθηνα :
δεν χανεται με τπτ
(προτιμουσα να ειναι στο αν, που μου βγαζει την αισ8ηση οτι ειμαι “home” αλλα dx τι να κανουμε:-k?)
Ξεκίνησε η προπώληση παίδες (Tickethouse)-
Την συναυλία στην Αθήνα θα ανοίξουν οι Cinekod.
Blueneck-Lilitu video
κλάμα
Τικέτο 0001.
Πηγαίνετε να αγοράσετε και οι υπόλοιποι κρίμα είναι να είμαστε 20 άτομα.
next week παω να παρω και εγω
Σάββατο στη Σαλόνικα ε;
Δυσκολάκι -.-
έψαξα κ τους άκουσα,αρκετά ενδιαφέρον αλλά ίδια μέρα παίζουν Sodom οπότε…δυσκολάκι