Respect σε Allman Brothers!
Respect και στον Tom Petty, φωνάρα στη συγκεκριμένη εκτέλεση, βγάζει “βρωμιά” που δεν έχει στα δικά του.
Καλό ποστ Hopeto! Να κανονίσουμε σε καμία συναυλία να βρεθούμε, έχω να σου δώσω φρέσκο πράγμα από ABB!
Hobbes κλίκαρε στην υπογραφή μου αν γουστάρεις Allman Brothers!
Ε,αμα τελειώσω με τα στρατά και πάω σε κάποια συναυλία θα σου πω…Ο Tom Petty γενικότερα σας αρέσει?Πιστεύω πως είναι ένας από τους πιο υποτιμημένους καλλιτέχνες στην Ελλάδα.
ακούω αυτό :
αν και δεν έχω πολυασχοληθεί (βασικά είχα ακούσει τα 2 album με τον Bolin λόγω κολλήματος με αυτόν τον πολύ μεγάλο κιθαρίστα) και
μπορώ να πω οτι δεν υπάρχει κάτι που να μην το έχει το [I]Rides Again[/I] και όχι μόνο αυτό ,αλλά και όλα τα tracks είναι καταπληκτικά .
funk : το πασίγνωστο Funk #49
heavy metal : το ριφ του The Bomber
κλασσικό 70’s hard rock : Woman (με κάτι απο πρώτα Jeff Beck) και Thanks
blues/funk με λίγο νότο : Asshtonpark (συν οτι όλα αυτά διαδραματίζονται σε 2:02)
aor : Tend My Garden
ακουστικό κομμάτι : garden gate
rock/folk : there i go again
τραγούδι ύμνος στη μουσική -μαγεία-κορυφαία αντίληψη στη μελωδία-με πνευστά κτλ : Ashes the rain and i
δίσκαρα με την πραγματική σημασία της λέξης .
καλά ξυπνητούρια στον εαυτό μου και καλά λιωσίματα στα ηχεία μου .
Παίδες έχω μείνει λίγο πίσω στη μαύρη μουσική κ θέλω τα φώτα σας… Σ’αυτή τη φάση ψάχνω σε soul παραδοσιακή (όπως ορίστηκε απ’την Aretha Franklin) που να ΜΗΝ είναι Aretha Franklin/Shirley Bassey (γτ απ’αυτές έχω ) ούτε James Brown/Ray Charles/Marvin Gaye (γτ κ απ’αυτούς έχω ) αλλά σε τέτοιο στυλάκι - καταλάβατε πανω-κατω. Τί δεκαετίας θα είναι δε μ’απασχολεί.
αυτό το ακούσατε φαντάζομαι, ετσι?
πανέμορφο album με κορυφαία τραγούδια για μένα τα: The Banjo Song, That’s All, Dark, My Home καθώς επίσης και το hidden cover του I’m So Lonesome I Could Cry.
Αν γουστάρετε τη φάση, το album θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω…
[B][SIZE=“5”]Kenny Wayne Shepherd Band’s New Album To Feature Both Chris Layton And Tommy Shannon[/SIZE][/B]
On August 2nd, Roadrunner Records/Loud & Proud will release The Kenny Wayne Shepherd Band’s new album, “How I Go,” featuring new songs and covers of music by Albert King, Bessie Smith and The Beatles. The band, which includes Kenny, Chris Layton, Noah Hunt and Riley Osbourn, was joined by Tommy Shannon as a special guest. The Kenny Wayne Shepherd Band is planning a U.S. tour to begin in July
ακούγεται ενδιαφέρον
Με γράψατε ρεμάλια όλα…
Curtis Mayfield δοκίμασες;
Nope… Thanks, θα δοκιμάσω
Δεν θα είναι η πρώτη φορά που παίζουν μαζί, Και στο Trouble is… του 1997 τους είχε μαζί και ο ίδιος είχε παίξει στο άλμπουμ που κυκλοφόρησαν οι άλλοι δύο ως Double Trouble με πολλούς καλεσμένους το 2001 (δεν μου έρχεται ο τίτλος τώρα! #-o)
Ακούω προτάσεις σε soul. Οτιδήποτε καλό/παραδοσιακό.
Ψάξε λίγο τα παρακάτω:
Οtis Redding
Sam Cooke
Bobby Bland
Delaney & Bonnie
Καλή ακρόαση!
τσέκαρε και τούτη δω τη διασκευή - είναι το μόνο που ξέρω από Curtis Mayfield αλλά gamay!
Thanks Mule! Να’σαι καλά φίλε! Στην πραγματικότητα Otis Redding ήταν το επόμενο πράγμα που θα τσέκαρα, τον είχα στα υπόψιν. Sam Cooke ακουστά - καλά είναι να ψάξω όντως, για τ’άλλα 2 δεν έχω ιδέα. Λίγο μόνο ακουστά Bonnie & Delaney. Thanks again!
Απ’ότι βλέπω δεν έχει γράψει κανείς για την Shemekia Copeland, την οποία και θεωρώ φωνάρα προσωπικά και με καλά κομμάτια. Έχω το ‘‘The Soul Truth’’ το οποίο έχει παίξει αρκετά…
(Άσχετο με soul, ok? Νομίζω πως είναι κυρίως προς το blues-rock)
[B]The Diplomats of Solid Sound[/B]
Με είχε πρήξει ένας φίλος για μια soul/funk μπάντα από την Iowa που τα τελευταία 10 χρόνια έχει κυκλοφορήσει μερικά δυνατά 7αράκια και 2-3 καλά στούντιο άλμπουμς. Τις τελευταίες μέρες ακούω συνέχεια την τελευταία τους δουλειά ([B]What Goes Around Comes Around[/B]) που βγήκε πριν λίγους μήνες σε cd κ βινύλιο από την Record Kicks. Είναι γεμάτο διαμαντάκια και αν δεν ήξερα γι?αυτούς θα νόμιζα ότι είναι μια ακόμη αδικοχαμένη μπάντα από τα 60ς.
Στη σελίδα της [B][U]Record Kicks[/U][/B] δίνουν το βινύλιο στα 12e αλλά θέλει 9e μεταφορικά
Οι προηγούμενες δουλειές τους ([I]που πρέπει να τσεκάρω σιγά σιγά[/I]):
?Instrumental Action Soul" ([I]Prescription Records, 2001[/I]),
?Let´s Cool One"([I]Estrus Records, 2003[/I])
?Destination Get Down!" ([I]Estrus Records, 2005[/I])
?Diplomats Of Solid Sound featuring The Diplomettes" ([I]Pravda Records/Record Kicks, 2008[/I])
το πρώτο single του δίσκου είχε τα παρακάτω:
[B][U]Back Off[/U][/B]
[B][U]B-o-o-g-a-l-o-o[/U][/B]
και η σελίδα τους στο [B][U]myspace[/U][/B]
Μια ωραία πληροφορία που δεν είχα ακούσει ποτέ!
Στο ομώνυμο άλμπουμ του Stephen Stills(που είναι πιο folk/country και μετράει!!!) συμμετέχουν οι Jimi Hendrix και Eric Clapton στα Old Times Good Times και Go Back Home αντίστοιχα!
Ορίστε και links!
Ωραίος Hopeto!
Πάρε και από εμένα μία προτασούλα που ξέρω πως θα σου αρέσει:
Δες ποιοί παίζουν μέσα!
Από τις καλές κυκλοφορίες των περασμένων μηνών, το απέκτησα πριν μερικές εβδομάδες.
A,ακούγονται ωραίοι!Κατεβαίνει!