Blues-soul-gospel-funk

Μια δισκάρα από Dr. John…

[SIZE=“3”][B][B]Tribal[/B][/B] / 429 Records 2010[/SIZE]

εγω θα σου πρωτινα το Stone Crazy του 1981
ισως το πιο “αλητικο” album του Buddy. :wink:

Motu - Time Runs Faster (2011)

ο δίσκος που ακούω τις τελευταίες μέρες . ακουστικά κυρίως μπλουζ με μπόλικη φυσαρμονικα και ηλεκτρική κιθάρα εδώ και εκεί να χαρίζει απλόχερα bluesy licks . ομορφιές !

ότι καλύτερο για να ξεκινήσεις τη μέρα σου , αυτός ο δίσκος για ένα ανεξήγητο λόγο με αφήνει με ένα αισιόδοξο χαμόγελο όποτε τον ακούω . enjoy ! :slight_smile:

μια υπενθύμιση
και επειδή η χρονιά έχει ακόμη πολύ "ψωμί"
ως το τέλος του μήνα θα έχουμε :

και

και οι 2 καλλιτέχνες πασίγνωστοι και με πάρα πολλούς fan ,
ενώ θα τολμήσω και μια πρόβλεψη οτι θα είναι δισκάρες!

τελικά ο Σεπτέμβρης δεν θα είναι τόσο κακός .

Τα περιμένω και τα δύο!!!Και μεγάλη παράλειψή μου είναι που δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με το περσινό άλμπουμ του Robin Trower!

Ωπ τώρα θυμήθηκα τον Winter…!
Τα λεφτά που θα βρούμε να μου πει κάποιος για αυτόν τον μήνα με τόσα που πρέπει να αγοράσουμε:?

Toυ Winter έχει ήδη παραγγελθεί, θα ακολουθήσει και του West! 8)

γαμώ τους δίσκους .
ταιριάζει 100% στο πως μου αρέσει να ακούω το blues μου (αγριεμένο) .

Μήπως άκουσε κανείς από δω μέσα το καινούριο του West;Σήμερα κυκλοφορεί επίσημα νομίζω απλώς ρωτάω μήπως είχαμε καμιά διαρροή στο διαδίκτυο:-s

Δεν ξέρω γιατί,αλλά κρίνοντας και από τις συμμετοχές,προβλέπεται δίσκαρος μμ;

Δεν το έχω ακούσει, περιμένω! :wink:

Eίναι δίσκαρος όντως,έχει γίνει ήδη παραγγελία και το περιμένω πως και πως!!!

Το έχεις ήδη ακούσει Ηοkam;

Yup,κανα 2 φορές μόνο βέβαια και αυτές στα πεταχτά,αλλά επειδή είναι mp3 και δεν έχω ιδέα σε ποιο κομμάτι παίζει ποιος περιμένω με το καλό το cd να το ακούσω-διαβάσω όπως πρέπει.Νομίζω ότι με τόσες κυκλοφορίες η 26η Σεπτέμβρη πρέπει να ανακηρυχθεί σε music day of the year!!:stuck_out_tongue:

Άσε και εγώ έριξα παραγγελία-“έκτακτη εισφορά” :stuck_out_tongue: :lol: σε γνωστό ιντερνετικό δισκάδικο και περιμένω!

Μου ήρθε mail από το Αmazon πως ο Winter καθυστερεί για 4/10 και έτσι μου καθυστερούν και τα υπόλοιπα CD που είχα παραγγείλει μαζί (Chickenfoot, Bonamassa)
Ερώτηση: Eίχε παραγγείλει κανείς άλλος τον Winter από αλλού; Kαι αν ναί υπήρξε αντίστοιχη καθυστέρηση;

Στο “Awaiting Stock” με έχει το Play.com

ΟΚ, ευχαριστώ! :wink:

Λοιπόν το ακούω για 5η συνεχόμενη φορά σήμερα και έχω να πω ότι τον βρήκα αριστουργηματικό…

Ειδικά τα One more drink for the road με Lukather,Τo The Moon,Standing on higher ground με Gibbons καθώς και τα Legend και My Gravity είναι κομματάρες…

Μπορώ να πω πως οι συμμετοχές των Joe Bonamassa και Zakk Wylde δεν με εντυπωσίασαν και τόσο,ειδικά του τελευταίου μπορώ να πω πως μου ακούστηκε και ελαφρώς παράταιρη…

Γενικά ο τιτάνας West έκανε μεγάλο comeback,το tone του είναι για άλλη μια φορά ανεπανάληπτο και οι συνθέσεις τους σε πολύ υψηλά επίπεδα.Επίσης στα συν το booklet της limited edition έχει και την ιστορία του West και γενικά η έκδοση της Provogue είναι άψογη!!

OK, ευχαριστώ για τις πρώτες εντυπώσεις και περιμένω! 8)

Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στην συνεργασία[B] Joe Bonamassa και Beth Hart[/B],με τίτλο [B]Dont Explain[/B].

Ο αγαπημένος workaholic Joe σε μια λιγάκι διαφορετική συνεργασία,συνοδεύοντας τη φωνή της Beth Hart σε διασκευές soul/blues κομματιών.

Δεν το χω ακούσει αρκετά ακόμα ώστε να χω ολοκληρωμένη άποψη,αλλά κάποιες εκτελέσεις μ έχουν ενθουσιάσει με το πρώτο άκουσμα,όπως πχ η διασκευή του Chocolate Jesus του Tom Waits,στην οποία η Hart μου θύμησε έντονα την Amy Winehouse,το ομότιτλο του δίσκου,το I’ll take care of you και κανά 2 ακόμα.

Ο Bonamassa στα συνήθη υψηλά επίπεδα κιθαριστικής συνεισφοράς,έχοντας παίξει κανα 2 αξιομνημόνευτα σολίδια.

Γενικά σαν πρώτη εντύπωση μου άρεσε πολύ και με τις ακροάσεις βλέπω ότι μ αρέσει περισσότερο.