Μόνο εμένα δεν με έχει ενθουσιάσει η 3η μέχρι στιγμής;
[SPOILER]Μου θυμίζει σε αρκετά σημεία την 1η. Δηλαδή έχει κάποια subplots τα οποία είναι τέρμα βαρετά. Επίσης ο Νάκι έχει φλωρέψει μέχρι εκεί που δεν πάει. Στην προηγούμενη τα κανε πουτάνα όλα με τον Τζίμυ και τώρα που ο Τσιπ δεν τον αφήνει τόσο καιρό να περάσει ποτά στην ΝΥ δεν έκανε σχεδόν τίποτα. Παπάρια μαφιόζος ξέρω γω.[/SPOILER]
Kαι τριπλοποστάρω γιατί μάλλον μόνο εγώ το συνεχίζω ή βαριέστε πολύ.
[SPOILER]Ήταν δεδομένο ότι θα τους στείλει ΠΑΚΕΤΑΚΙ ο Μασερία. Να δούμε τι θα κάνει ο Νάκι τώρα που είναι μόνος του γιατί δεν βλέπω πώς μπορεί να τη γλιτώσει.[/SPOILER]
το ξεκινησα προχτες αν και ειχα αλλες στα υποψιν… το hbo γενικα ειναι εγγυηση οποτε δε νομιζω να απογοητευτω… εχω δει 5-6 και μου θυμιζει πολυ deadwood ο ρυθμος που προχωραει, παραλληλα βλεπω sons αρα ειναι λογικο να μου φαινεται αρκετα αργο… buscemi-δυναμη, στο σοπρανος ειχε δειξει πολυ καλα στοιχεια και πιστευω μπορει να να κρατησει ψηλα τη σειρα…
Τα τελευταία 2 επεισόδια άγγιξαν την τελειότητα, που λογικά θα επιτευχθεί στο τέλος του κύκλου:
[SPOILER]Κομμένα κεφάλια για παραδειγματισμό/προειδοποίηση, new boss in town και δολοφονική συμμαχία Νάκι - Καπόνε - Μίστερ Γουάιτ. Ο Ροζέτι θα φύγει με εντυπωσιακό τρόπο λογικά… [/SPOILER]
[SPOILER]Εκπληκτικά τα δύο τελευταία επεισόδια. Αλλά το φινάλε του 11, μετά από σχεδόν 50 μαρτυρικά λεπτά γεμάτα αγωνία, για το πως θα την γλυτώσει ο Νάκι, σκάει αυτός εδώ και γράφεται τηλεοπτική ιστορία όπως λένε και σε ένα άλλο φόρουμ.
“AND THEN YOU AND ME SIT DOWN, AND WE TALK ABOUT WHO DIES”[/SPOILER]
Το μονο που δεν πολυκαταλαβα…Ο Nucky σε συνεργασια με τον υπουργο θα στειλει στη φυλακη τον AR??
Και ας σκοτωσει επιτελους καποιος αυτη τη μανα του Τζιμι…Ελεος πια[/SPOILER]
Με μόλις 8 επεισόδια.
Κρίμα, έχει τόσους χαρακτήρες και side stories (και βασισμένο σε αληθινά γεγονότα που τράβηξαν σχεδόν μία 20ετία), που θα μπορούσε να βγάλει άλλες τόσες σεζον.
Πρεμιέρα 7 Σεπτεμβρίου πάντως, αναμένουμε.
[SPOILER]Πόσο 8O ήταν η σύλληψη της μάνας του Τζίμι!![/SPOILER]
γελαω με το αποπανω ποστ γιατι και εγω ειχα ξεχασει καμποσα πραγματα :lol:
γενικα παντως πολυ δυνατο opener
[SPOILER]Oh no, no. Everything’s gonna work out fine! BOOM
Δολοφονια του ασυμπαθιστου -αλλα εξαιρετικου ηθοποιου- Τζο Μεσαρια. αποπειρα δολοφονιας απο τον Μαιερ στο Νουκι και πολυ δυνατη σκηνη με την κατακοιτη αδερφη του. Και η εξεγερση γαμησε σπιτια, αν μπορει καποιος να μου πει τι ελεγε στον Τσοκι ο τυπος που τον σημαδευε με το οπλο θα ηταν καλο. γιατι το εβλεπα χωρις υποτιτλους και ο τυπας μιλουσε super vintage black, καταλαβα μονο κατι για τηλεφωνα.[/SPOILER]