Boardwalk Empire (HBO - TV)

Μόνο εμένα δεν με έχει ενθουσιάσει η 3η μέχρι στιγμής;

[SPOILER]Μου θυμίζει σε αρκετά σημεία την 1η. Δηλαδή έχει κάποια subplots τα οποία είναι τέρμα βαρετά. Επίσης ο Νάκι έχει φλωρέψει μέχρι εκεί που δεν πάει. Στην προηγούμενη τα κανε πουτάνα όλα με τον Τζίμυ και τώρα που ο Τσιπ δεν τον αφήνει τόσο καιρό να περάσει ποτά στην ΝΥ δεν έκανε σχεδόν τίποτα. Παπάρια μαφιόζος ξέρω γω.[/SPOILER]

Διπλοποστάρω.

Έχτιζε τόσο καιρό ήρθε η ώρα να γίνει της καραπουτανάρας :slight_smile:

Kαι τριπλοποστάρω γιατί μάλλον μόνο εγώ το συνεχίζω ή βαριέστε πολύ.

[SPOILER]Ήταν δεδομένο ότι θα τους στείλει ΠΑΚΕΤΑΚΙ ο Μασερία. Να δούμε τι θα κάνει ο Νάκι τώρα που είναι μόνος του γιατί δεν βλέπω πώς μπορεί να τη γλιτώσει.[/SPOILER]

το ξεκινησα προχτες αν και ειχα αλλες στα υποψιν… το hbo γενικα ειναι εγγυηση οποτε δε νομιζω να απογοητευτω… εχω δει 5-6 και μου θυμιζει πολυ deadwood ο ρυθμος που προχωραει, παραλληλα βλεπω sons αρα ειναι λογικο να μου φαινεται αρκετα αργο… buscemi-δυναμη, στο σοπρανος ειχε δειξει πολυ καλα στοιχεια και πιστευω μπορει να να κρατησει ψηλα τη σειρα…

Τα τελευταία 2 επεισόδια άγγιξαν την τελειότητα, που λογικά θα επιτευχθεί στο τέλος του κύκλου:

[SPOILER]Κομμένα κεφάλια για παραδειγματισμό/προειδοποίηση, new boss in town και δολοφονική συμμαχία Νάκι - Καπόνε - Μίστερ Γουάιτ. Ο Ροζέτι θα φύγει με εντυπωσιακό τρόπο λογικά… [/SPOILER]

[SPOILER]Εκπληκτικά τα δύο τελευταία επεισόδια. Αλλά το φινάλε του 11, μετά από σχεδόν 50 μαρτυρικά λεπτά γεμάτα αγωνία, για το πως θα την γλυτώσει ο Νάκι, σκάει αυτός εδώ και γράφεται τηλεοπτική ιστορία όπως λένε και σε ένα άλλο φόρουμ.

“AND THEN YOU AND ME SIT DOWN, AND WE TALK ABOUT WHO DIES”[/SPOILER]

ειδα την πρωτη σεζον, αρκετα καλη σειρα δε λεω αλλα θα την αφησω προς το παρον γιατι εχουν αλλες προτεραιοτητα…

[SPOILER]Ποσο γαμησε το τελευταιο???

Richard Harrow ρε!!! Ποσο badass!

Το μονο που δεν πολυκαταλαβα…Ο Nucky σε συνεργασια με τον υπουργο θα στειλει στη φυλακη τον AR??
Και ας σκοτωσει επιτελους καποιος αυτη τη μανα του Τζιμι…Ελεος πια[/SPOILER]

αυτες τις μερες το ξεκινησα κ εγω,εχω δει τα πρωτα 5 επεισοδια,καλα το πανε

εκινησε κανεις τη νεα σεζον?εγω περιμενω να τελειωσω bb k dexter

To ξεκίνησα. Φέτος είναι η χρονιά του Richard Harrow.

Δεν ειχαμε καμια αμφιβολια. απο τους καλυτερους ηρωες που παιζονται τωρα στη τιβι

Θα τα δω ολα μαζι το χμας ομως

εχω δει τα πρωτα πεντε,μια χαρα κυλαει η σεζον,λογικα σε λιγα επεισοδια θα αρχισει να γινεται ο χαμος

τελειωσα την 4η σεζον!ακομα ενς φοβερος κυκλος!

[SPOILER]r…i.p Ριτσαρντ χαροου[/SPOILER]

τρομερή σεζόν, ίσως και η καλύτερη μέχρι τώρα (imho), μόνο επεισοδιάρες και ερμηνειάρες, κυρίως από Μιούλερ, Ναρσή και Χάροου…

[SPOILER]τεράστια απώλεια γμτ, για έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες έβερ… κρίμα :/[/SPOILER]

Εγώ ξεκίνησα σήμερα, είδα τα πρώτα δύο επεισόδια της πρώτης σεζόν. Καλή σειρά φαίνεται

Ο πέμπτος κύκλος θα είναι και τελευταίος τελικά!

Με μόλις 8 επεισόδια.
Κρίμα, έχει τόσους χαρακτήρες και side stories (και βασισμένο σε αληθινά γεγονότα που τράβηξαν σχεδόν μία 20ετία), που θα μπορούσε να βγάλει άλλες τόσες σεζον.

Πρεμιέρα 7 Σεπτεμβρίου πάντως, αναμένουμε.

[SPOILER]Πόσο 8O ήταν η σύλληψη της μάνας του Τζίμι!![/SPOILER]

[SPOILER]ξεκινησα την 5η σεζον?ο τσαλκι γιατι ηταν μεσα στη φυλακη?τι εχω ξεχασει?[/SPOILER]

γελαω με το αποπανω ποστ γιατι και εγω ειχα ξεχασει καμποσα πραγματα :lol:
γενικα παντως πολυ δυνατο opener

[SPOILER]Oh no, no. Everything’s gonna work out fine! BOOM

Δολοφονια του ασυμπαθιστου -αλλα εξαιρετικου ηθοποιου- Τζο Μεσαρια. αποπειρα δολοφονιας απο τον Μαιερ στο Νουκι και πολυ δυνατη σκηνη με την κατακοιτη αδερφη του. Και η εξεγερση γαμησε σπιτια, αν μπορει καποιος να μου πει τι ελεγε στον Τσοκι ο τυπος που τον σημαδευε με το οπλο θα ηταν καλο. γιατι το εβλεπα χωρις υποτιτλους και ο τυπας μιλουσε super vintage black, καταλαβα μονο κατι για τηλεφωνα.[/SPOILER]