Bob Dylan - Terra Vibe Park - 29.05.2010

Μα γιατι ζητάς “σορυ”.Γνώμη σου είναι.Για αυτό εσυ είσαι ο Majesty και εγω ο Bill-Young.Έτσι τα είδα τα πράγματα απο την μεριά μου.Thanks Anyway.Ήσουν στην συναυλία?Αν Ναι,Εσύ Τι “είδες”?

Εγώ να ρωτήσω κάτι,επειδή είχα βάλει ένα στοιχημα με ένα φιλαράκι ότι θα χει κάτω από 15000 κόσμο…
εσείς τι λέτε πόσο κόσμο είχε πάνω κάτω?αν φυσικά μπορείτε να κρίνετε γιατί και στις 2 συναυλίες π έχω πάει στο terravibe δεν αντιλαμβανομουνα πόσο κόσμο είχε.

Floydized ήμουν μέσα σε αυτούς που το φώναζαν γιατί μπερδευτικα με τον Bob.Καλά τι encore ήταν αυτό?Έφυγε για 10 δευτερόλεπτα και γυρνώντας είπε Like a Rolling Stone και All Along The Watchtower στο καπακι.Και συν το γεγονός ότι είχε παίξει 16 τραγούδια λέω δεν μπορει θα ξαναβγεί.Προς αυτο η παραγγελία.:lol::lol:

Φίλε censored το άρθρο στο site λέει γύρω στις 9.000 και γενικά μετα το τέλος που μιλούσα με κάτι παιδιά απο τους security είπαν σίγουρα 10.000.Λογικα δεν ξεπέρασαν τις 15.Κέρδισες μάλλον το στοίχημα.:lol:

Όχι το δικό σου review.
Του site το review.

βασικα κατι που επρεπε να γραψω πιο πριν αλλα επειδη περασα τοσο γαματα, μεσα στη χαρα μου το ξεχασα…

[SIZE=“5”]ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ… Ο ΝΤΥΛΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ!!![/SIZE]

Προφανώς και το μεγαλύτερο ποσοστό του κοινού πήγε απλά επειδή είναι ο Dylan και ξέρουν 2-3 τραγούδια. Απλά τώρα θα πίνουν το καφεδάκι τους εκεί στο Κολωνάκι και θα λένε στα φιλαράκια τους:

“Εγώ;;; Μεγάλος ροκάς… θα ξεχάσω που είδαμε τον ΘΕΟ Bob Dylan;;”

Και λοιπές τέτοιες φλωρίες…

Δε θα το έλεγα δήθεν, αλλά από τη στιγμή που ένα μέρος του κοινού ήταν μιας κάποιας ηλικίας (ή τουλάχιστον εμένα οι μισοί διπλανοί μου ήταν ηλικίας 40 και άνω :p) τι ακριβώς περίμενε να γίνει?να επικρατεί χαμός και κραυγές? Άλλωστε και ο Dylan ήταν αρκετά τυπικός.
Συγνώμη κιόλας αν παρεξήγησα την κριτική…:-s

αλλο λεει

μάλλον τον κορόιδεψες τον φίλο σου :smiley:
ακούς εκεί 15.000… οι καλύτερες προβλέψεις ήταν για γύρω στις 8 και τελικά μαζεύτηκαν περισσότεροι, γύρω στις 10…
οπότε σίγουρα το κέρδισες!!!