ήταν μια βραδιά που θα την θυμόμαστε για πολλά χρόνια… όχι γιατί παρακολουθήσαμε ένα μεγάλο λαιβ αλλά γιατί είδαμε από κοντά έναν ζωντανό θρύλο της μουσικής…
από τον ντυλαν ήξερα τι θα δω αλλά να σας πω την αλήθεια εμένα με ξενέρωσε πάρα πολύ ο κόσμος που ήταν λίγο στον κόσμο του…
το σαββατόβραδο και το σχετικά χαμηλό εισιτήριο βοήθησε να μαζευτεί αρκετός κόσμος… είναι γνωστό ότι στο τεραβαιμπ δεν μπορείς να υπολογίσεις εύκολα τον αριθμό αλλά εμένα αν με πίεζαν θα έλεγα γύρω στις 10χιλ…
αλήθεια πως το είδατε το καινούριο παρκινγκ? βόλεψε καθόλου?
setlist αν τα θυμήθηκα σωστα
Rainy Day Women # 12 & 35
Lay, Lady, Lay
I’ll Be Your Baby Tonight
Stuck Inside Of Mobile…
Desolation Row
Ballad Of Hollis Brown
Rollin’ And Tumblin’
The Lonesome Death Of Hattie Carroll
Highway 61 Revisited
Workingman’s Blues #2
Thunder On The Mountain
Ballad Of A Thin Man
Like A Rolling Stone
All Along The Watchtower
πιό πολύ βασισμένο σε rock n roll και μπλούζ κομμάτια,λιγότερο σε ακουστικά.Φοβερή μπάντα.Ο dylan σε πολύ καλή φόρμα σε σχέση με άλλες πρόσφατες συναυλίες,μας ταξίδεψε με τις 14 ιστορίες του,όσοι έχουν ασχοληθεί με τους στίχους του καταλαβαίνουν την “ιδιοφυία” του…
Κλασική μαλακασιανή ταλαιπωρία…που την ένετεινε η τροχαία με τους κώνους και τισ κορδέλες ,στο big 4 τα αυτοκίνητα θα φτάνουν στα διόδια…Χώρος ίδιος με πέρισυ κόσμος 11-12000
περασα πολυ ομορφα χτες το βραδυ
ωραιο σετ λιστ ο Dylan επαιξε κιθαρα ηταν πολυ ορθιος γενικα ολα ηταν πολυ καλα.
το group φοβερο. τζαμαρανε κ γενικα δειχναν οτι το διασκεδαζαν
αυτο που με χαλασε ηταν ο ηχος…
μεχρι την μεση της συναυλιας η ηχολιψια ηταν για τον πεο
ο τυπος που επαιζε μαντολινο Lapsteel banjo ζητημα να ακουστικε 3 φορες…
ιδικα στο rollin and tublin εχωνε ο αλλος με το slide αλλα μονο το χερια του βλεπαμε απο ηχο τπτ…
Πολύ ωραία συναυλία, έπαιξε δύο ώρες όρθιος ο παππούς και δεν βλέπω κανείς να το αναφέρει…
Καλό σετ λιστ, σίγουρα μπορεί κάποιοι να έχουν παράπονα αλλά με τόσο μεγάλη δισκογραφία είναι αδύνατο να ικανοποιήσει του κάθε ακροατή την κάθε καυλίτσα. :roll:
Καταπληκτική μπάντα, αλλά δυστυχώς θάφτηκε από την τραγική ηχοληψία… Αυτά που γράφει πιό πάνω ο Σάκης (χάρηκα που έστω και για λίγο τα είπαμε πάλι αδερφέ και σε ευχαριστώ και πάλι για το CD! 8)). Tόσο με το lap steel, όσο και με τα σόλα του Tεξανού κιθαρισταρά Charlie Sexton (για περισσότερα ψάξτε το θρεντ που έχω ανοίξει στα “συγκροτηματα” για τους Arcangels) που θαβόταν στη μίξη κάτω από το Hammond… [-X
Δεν θέλω να γκρινιάξω για τίποτα πάντως γιατί πέρασα πολύ καλά, μακάρι να μας ξαναεπισκεφθεί! :roll:
Δεν συμφωνώ στο ότι δεν έβγαζε φώνη , πριν δύο χρόνια που τον είδα δεν την πάλευε καθόλου και ουσιαστικά μιλούσε στο μικρόφωνο.Χθες τραγουδούσε κανονικά και μάλιστα σε κάποια σημεία έκανε και κολπάκια αλλάζοντας τον τόνο και το χρώμα της φωνής του. Κλάσεις ανώτερος σε σχέση με την προηγόυμενη περιοδεία του.
ασε το hammond κ η φυσαρμονικα καλυπτε τα παντα!
ισως ειναι η χειροτερη ηχολhψια πoυ εχω ακουσει σε Live
κ εγω χαρηκα που τα ειπαμε απο κοντα αλλα θα τα ξαναπουμε κ απο κοντα σε 19 μερες!
(οσο για το CD περιμενω την αποψη σου:) )
ότι ήταν καλυτερος από προηγούμενα λαιβ είναι γεγονός και σίγουρα οφείλεται και στο ότι η περιοδεία του πριν την αθήνα είχε ένα μεγάλο κενό για ξεκούραση ενος μήνα!!!
και η διάρκεια του λαιβ υπερικανοποιητική…
Το ότι έπαιξε 2 ώρες και μάλιστα όρθιος ήταν όντως πολύ σημαντικό!Προσωπικά μου άρεσε πολύ και ώρες ώρες αισθανόμουν λες και ήμουν σε country συναυλία με όλες αυτές τις μελωδίες και το ντύσιμο που είχαν κάνει!
Η φυσαρμόνικα ήταν όλα τα λεφτά!Μια χαρά κρατιέται ακόμα ο παππούς!
Ήλπιζα να πει το The times they are a-changing ή το hurricane ή knocking on heaven’s door, αλλά δεν πειράζει, στην επόμενη!
Παιδιά, ήταν πολυ καλά, είχε καλό ήχο, μερικές εκτελέσεις ήταν εξαιρετικές,η φωνή ήταν καλύτερη απο αυτό που περίμενα, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν όπως το περίμενα…
Μυθική συναυλία,μυθική εμφάνιση.
Μπορεί να με πείτε υπερβολικό αλλά για μένα ήταν ένα σοκ αυτό που έζησα χθες.Ήμουν απέναντι στον Bob Dylan…Έδωσε ρέστα χθες.Τον έβλεπα και πάλι δεν πίστευα ότι είναι άνθρωπος.Θεός.Απίστευτος.
Το Α και το Ω της μουσικής απλά.
Εν τω μεταξύ tsipouras αν κρίνω από το βίντεο πρέπει να ήσουν κάπου κοντά με εμένα.
Respect και στο παλικάρι που μου έδωσε μία τζούρα METAXA
Πάντως ούτε ένα κομμάτι από το πολύ καλό τελευταίο album και τρία απο το μέτριο προηγούμενο.Πολύ ευχάριστη έκπληξη τα The Lonesome Death Of Hattie Carroll και Ballad Of Hollis Brown από το τρομερό The times they are a-changin , δύο από τα κορυφαία τραγούδια διαμαρτυρίας του Βοb.
Ήμουν και εγώ εκεί.Χαίρομαι που βρέθηκα στον Bob Dylan γιατί όσο να 'ναι είναι τα θεμέλια της rock μουσικής. Αυτά που συνέθεσε ο άνθρωπος επαναλαμβάνονται ακόμα και σήμερα.
Όσοι ήρθαν είδαν εναν άνθρωπο εμπνευστή για όσους παίζουν-γράφουν μουσική και για όσους ακούν μουσική.
Στα + η εκτέλεση του Ballad Of A Thin Man και το ότι έπαιξε το The Lonesome Death Of Hattie Carroll
Στα + επίσης ο drummer που ήταν αλάνθαστος και fucking awesome.
Στα - οτι ο “τρελός” Dylan διασκεύασε ακόμα και το Like A Rollin Stone.
Ενταξει είπαμε είνα πολύ έξυπνο και δύσκολο να πειράζεις με ένα τέτοιο τρόπο ένα το τραγούδι ώστε να το κάνεις να φαίνεται αλλό τραγουδι, αλλα κάτσε “ρε” φίλτατε Bob τραγουδάς το no1 τραγούδι στο κόσμο, ε πες το αυτούσιο.
Στα - η γνωστή του εκεντρικότητα που ανάγκαζε τα παιδια της security εταιριας να τυφλώνουν με τα φώτα όσους εβγαζαν φωτογραφίες.Ειδικά εμείς που είμασταν μπροστα μερικές φορές δεν μπορουσαμε να δουμε την σκηνη.
Πανω κάτω η συναυλία ήταν καλη.Δεν περίμενε κανείς να ακούσε απο ένα άνθρωπο 69 χρονών την νεανική του βραχνάδα.
Και Τέλος ενα καλοπροαίρετο σχόλιο στον Μανώλη Γεωργακάκη στο άρθρο του στο site για την συναυλία σχετικα με το σχόλιο “βλακώδεις παραγγελίες”.Ε όχι και βλακώδης παραγγελία το “hurricane”