Bob Dylan - Terra Vibe Park - 29.05.2010

Είναι ήδη Αθήνα λέει ο Bob;

Ναι θα τον πάνε για clubbing το βράδυ

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Tελικά δεν θα ανέβω dylan πήρα τηλέφωνο ticket house μόνο των 50 ευρώ έχουν μείνει…
Θα μείνω πάτρα όπου έρχονται οι Rotting Christ με 10 ευρώ!!!
Και θα χτυπηθούμε και δεν θα φάμε ταλαιπωρία!!!
:metal::metal::metal::metal::metal:

ρε ρομαντικ στειλε μου πιεμ και πες μου “ειμαι τρολλ”. δεν θα το πω σε κανεναν. απλα για να ησυχασω.

Μπράβο, σε ευχαριστούμε!

Πάω να γράψω στο thread των Rotting Christ ότι δν θα πάω Πάτρα να τους δω και θα κάτσω Αθήνα να δω τον Bob Dylan με 38 ευρώ.

Και την ταλαιπωρία της ενθικής οδού Αθηνών-Πάτρας θα γλιτώσω & θα δω ένα θρύλο της ροκ.

έλα κόψτε τις μαλακίες :smiley:

support δεν θα έχει τελικά έ? για την μπάντα με την οποία περιοδεύει ο ντυλαν τι ξέρουμε?

εχει βρει κανεις αφισα απο τη συναυλια?? στο tickethouse δεν εχει, μου ειπαν οτι εχουν βγαλει λιγες κ δεν τους πηγαν…

http://www.skylos.gr/index.cfm?q=articles/detail/323

λοιπόν παίδες, καλό συναυλιακό καλοκαίρο και καλά να περάσουμε όσοι επιλέξουμε τον dylan από την eurovision :smiley:

σε 8 ωριτσες θα δουμε ενα ζωντανο θρυλο live…
ελα να περνανε οι ωρες…

μακαρι να γινει κανα θαυμα να παιξει το masters of war αλλα κ με το lay lady lay βολευομαι…

Είδαμε ένα θρύλο της μουσικής και θα έχουμε να το λέμε. Εντάξει, δεν περιμέναμε και καμιά καλή εμφάνιση…:stuck_out_tongue:
Ο κόσμος που βρέθηκε ήταν πάρα πολύς. Πρώτη μου φορά στο τέραβάιμπ, οπότε δεν μπορώ να κρίνω, αλλα πιστεύω το 15χίλιαρο το χτυπούσε.

σετλιστ?Επαιξε ωρα?

σχετικά με τη διάρκεια 2 ώρες παρά 10 λεπτά

Με το Like a rollingstone δεν εκλεισε?

τα’σπασε ο βραχνοκοκορας…8)

ειδηκα στο παιξιμο(ειτε ηταν κιθαρα,φυσαρμονικα η πληκτρα) ηταν αψογος κ γινοταν πανικος οταν “σολαρε” με τη φυσαρμονικα…

στα φωνητικα ηταν καλυτερος απο οτι περιμενα κ ειχε κ πολυ ορεξη…
ειχε πολυ κοσμο (μη ζητησετε αριθμο γιατι τοσες συναυλιες εχω δει κ ακομα δεν μπορω να υπολογισω:p)…
γενικα ηταν μια πολυ ομορφη κ ιστορικη βραδια… εγω παντως εφυγα με ενα χαμογελο μεχρι τ’αυτια (κ μπλουζιτσα της περιοδειας, ηταν γαματη δεν κρατηθηκα)…

κομπλε κ τα λεωφορεια, ειχε γινει κ ενα τρακαρισμα στην αχαρνων κ σταματησαμε για λιγο αλλα με βολευε να κατεβω εκει κ την εκανα…

ολα καλα…:smiley:

όχι, δεν έκλεισε με το Like A Rolling Stone, αυτό ήταν προτελευταίο
έκλεισε με το All Along The Watchtower

Ναι σωστα.Ευχαριστω φιλε.:smiley:

Με όλο τον σεβασμό για τον θρύλο του, βαρέθηκα πολύ απόψε στο λάιβ. Εντάξει, δε περιμέναμε καμιά φωνή απο τον κύριο Ντύλαν βέβαια αλλά ομολογουμένως μετα βίας έλεγε κανείς φωνή αυτό που έβγαινε απο το λαρύγγι του.

Εντάξει μωρέ, καλά ήταν, οι μουσικοί μια χαρά και όταν ο Bob έπιανε την φυσαρμόνικα του ξύπναγε και ο κόσμος και νιώθαμε. We were there. :slight_smile:

αλλά δε τραγουδάς που δε τραγουδάς ρε γερόλυκε, κλείσε με ένα blowing in the wind να πιάσουμε όλοι οι 20 χιλιάδες κόσμου το τραγούδι τουλάχιστον…