…
Mόνο εγώ αναρωτιέμαι τι γίνεται με αυτήν την συναυλία? Ούτε ιδέα για τα εισιτήρια, ούτε διαφήμιση, ούτε τίποτα, και είναι σε 1.5 μήνα :?
Και εγώ! Αλλά με αυτά που είδα στο γιουτιουμπ ψιλοξενέρωσα. Αν το εισητηριο δεν ειναι πολυ τσιμπημενο θα παω,κυριως για ιστορικους λογους.
Λογικά από Δευτέρα θα βγουν οι ανακοινώσεις
Αυτό.
Μάλλον από Τρίτη θα ξέρουμε για εισιτήρια,γιατί αν πας στην επίσημη σελίδα του Ντύλαν,πατήσεις tour και ψάξεις να βρεις την Ελλάδα,λέει δίπλα μια ημερομηνία για πώληση (4/13)
http://rocking.gr/article7314.php
39 ευρά το εισητήριο, πες 45…:roll: Μια χαρά αν σκεφτείς ότι φοβόμουν για 70… Απ’την άλλη δεν είμαι σίγουρος αν θα τα δώσω… :-k
Αν και θα προτιμήσω Epica εκείνη τη μέρα τα 39? και 45? μου φαίνονται λογικά για μια τέτοια συναυλία. Όσο για το 50αρι στο ταμείο, ρε παιδιά, υπάρχει κανείς που πάει μέχρι το Terravibe χωρίς εισιτήριο?
Εξαιρούνται όσοι πάνε για να μπούνε τζάμπα…
39 ευρω λογικη τιμη.περιμενα παραπανω.αν εχω παρεα θα τιμηθει.
πολυ καλα τα νεα… δεν το περιμενα κατω απο 55-60… πρωινο ξυπνημα αυριο κ βουρ για tickethouse…:drunk:
Ωραία, λογικές τιμές , μια χαρά.
+2112
m2!
το καλο της υποθεσης ειναι το Group θα γαμα κ θα δερνει!
πραγματικά ήταν ευχάριστη έκπληξη… και εγώ έλεγα στην καλύτερη 50 τα πρώτα και 60 μετά…
είναι και σάββατο οπότε πιστεύω να το μαζέψει το 10χίλιαρο…
Λογικες τιμες και ιδιιατερα ελκυστικες. Και εγω αναμεσα σε αλλους περιμενα το λιγοτερο 50. Μια χαρα λοιπον, για ιστορικους και μονο λογους αξιζει. Μακαρι παντως να παιξει καλα ο Bob και γενικα να το ευχαριστηθουμε!
πολυ καλη τιμη!!δεν το περιμενα. θα προσπαθησω να παω
παντως στην περιοδεια που εκανε στην ιαπωνια πριν 1-2 μηνες σχεδον σε καθε τραγουδι ηταν στα πληκτρα…
http://www.boblinks.com/032510s.html
αα κ δεν επαιζε το masters of war που ειναι μεσα στα 2-3 αγαπημενα μου…:(:(
:yahoo: μια χαρά τιμή!Και μιλάμε για ΝΤΥΛΑΝ…Να παίρνουν παράδειγμα άλλοι και να κατεβάζουν τις τιμές στο εξής.
περιεργως ωραιες οι τιμουλες…
η ημερομηνια ειναι λιγο προβλημα λογω εξεταστικης αλλα θα φιξαριστει…
σημερα διαβαζοντας για τα εισιτηρια μου ηρθε η σκεψη να παω.δεν ξερω αν θα ειναι καλος,αλλα θελω να τον ακουσω λαιβ
λογικα θα εχει πουλμαν η sunways ετσι??:-k
μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι
λογικά ναι…