Bob Dylan - Terra Vibe Park - 29.05.2010

Επείσης την κιθάρα ούτε που την ακουμπάει, κάθεται συνέχεια μπροστά απο ένα αρμόνιο

ΤΙ??? σοβαρα τωρα?? για ποιο λογο??

Πλέον παίζει περίπου τη μισή συναυλία με κιθάρα και την υπόλοιπη πίσω από τα πλήκτρα. Το 2005 τον είχα δει ανυποψίαστος και σε ΟΛΗ τη συναυλία έπαιζε πλήκτρα στην αριστερή γωνία της σκηνής…

αξιζει το live?? γιατι απο οτι εχω ακουσει εχω αρχισει κ φοβαμαι…

Εξαρτάται… δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν ξέρω το γούστο σου. Αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος, είναι πως μετά τη συναυλία, οι μισοί θα λένε πως είδαν τη συναυλία της χρονιάς και η άλλη μισοί πως είδαν αρπαχτή…
Αν πάντως αυτό σου λέει κάτι, εγώ θα πάω, και ας μη με είχε τρελάνει την πρώτη φορά.

καλα, οτι θα παω ειναι στανταρ… για το bob dylan μιλαμε… ουτε που το ειχα σκεφτει ποτε οτι θα τον δω live αλλα κ λιγο να απογοητευτω wtf, bob dylan θα εχω δει… ενα ζωντανο θρυλο…

Εγώ πιστεύω πως θα μου δίνει την αίσθηση που μου έβγαζαν οι Sabbath,o Waters,οι AC/DC…Ότι βλέπω ένα μεγάλο κομμάτι της μουσικής ιστορίας ζωντανά μπροστά στα μάτια μου!

δεν ξέρω για τους άλλους 2 αλλά οι AC/DC τα έσπασαν!!! δεν έκαναν ένα απλό live…
πάντως συμφωνώ και εγώ ότι και ο ντυλαν είναι κομμάτι της ιστορίας της μουσικής…

ξέρουμε πότε θα ανακοινωθούν τα εισητήρια από την didi music?

Πάντως καλοκαίρι 2008 που τον είδα δεν έπαιξε καθόλου κιθάρα , μακάρι τώρα να έχει αλλάξει άποψη.Αν θέλουμε να μιλήσουμε αντικειμενικά η απόδοση του ήταν μετριότατη και με έναν ήχο εντελώς άνευρο.Υποκειμενικά όμως σοκ και δέος με το που εμφανίστηκε μπροστά στα μάτια μου ένα από τα μεγαλύτερα ινδάλματά μου , ένας άνθρωπος που οι στίχοι του και τα τραγούδια του διαμόρφωσαν την προσωπικότητά μου,επηρέασαν τη στάση ζωής μου και τις αρχές μου σε πολύ σημσντικό βαθμό.Εντάξει μπορεί πλέον να μην το πολυέχει live αλλά και μόνο που τον βλέπεις μπροστά σου να το παλεύει είναι αρκετό να σου προκαλέσει ρίγη συγκίνησης.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν τον περιμένω να είναι καλός αλλά μάλλον θα πάω για ιστορικούς λόγους.

ε ρε βλακεια…ίδια μέρα με τους Epica???:frowning: δεν τα βλέπουν αυτά οι διοργανωτές???

Hands down, ποστ του μήνα.

true story

Terra vibe park εεε; :lol:

Να μαζευτούμε να πάτε. :stuck_out_tongue:

Σπερα μαγκες.

Λοιπον, κι εγω χαρηκα που ερχετε ο bob ελλαδα αλλα ακουστε αυτο: Περισι τον απριλη τον ειχα πετυχει τυχαια στην Ελβετια. Πηγα κι εγω ανηξερος γυρω στα 70 ουρα το εισιτηριο. Στην αρχη λεω ΟΚ Μπομπ ειναι αυτος. Ομως…
1ον: Οπως ειπε και καποιος παραπανω παιζει μονο πληκτρα πια (με πραγμαικα πολλα λαθη ΚΑΙ με εναν δευτερο πληκτρα να τον βοηθαει). Α παιζει και λιγο φυσαρμονικα αλλα να μην το σχολιασω. Ελπιζω να μην παιξει εδω.
2ον: Οταν αρχισε να τραγουδαει καταρχας επρεπε να περιμενεις να ακουσεις 2-3 φορες το ρεφρεν για να καταλαβεις πιο song ειναι, γιατι δεν τους ειχε κανει απλα διασκευη, αλλα αμα αλλαζες τους στιχους εβγαζες ενα καινουριο τραγουδακι.
3ον: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ 70 ΧΡΟΝΩΝ! ΔΕΝ-ΜΠΟΡΕΙ-ΑΛΛΟ!
Τελος παντων, πραγματικα αν θελετε να τον δειτε και ετσι απλα επειδη ειναι ο BOB DYLAN και ειναι ενας μυθος (που το σεβομαι, κι εγω ετσι σκεφτηκα μετα το τελος της συναυλιας οταν πηγα), να ειστε προεοιμασμενοι για το τι θα ακουσετε. Εγω παντως θα σας ελεγα αμα ειναι πανω απο 60 το ticket, ξανασκεφτητετο.
Μακαρι να βγω ψευτης.

(Αυτο ειναι απο τη γενευη οταν πηγα, αλλα σε σχεση με αυτο που ακουγοτανε, αυτο ειναι τελειο. Δεν ξερω τι στο διαολο του 'χουνε κανει.) http://www.youtube.com/watch?v=6GuvA4UCP0o

Σκατα video αλλα για να καταλαβετε…

Και αυτου του χουνε κανει πολλα για να ακουστει ετσι. Διαβαστε και τα comments

Αυτο ακουστε το οποσδηποτε για να καταλαβετε τη διαφορα. Ειναι απο το ιδιο tour αλλα στη Σουηδια.

Sorry guys αν σας τη χαλαω. Αλλα απλα για να σας προλαβω.
:-s

φοβερη επανεκτελεση του blowin in the wind :expressionless: :frowning:

αντε να με παρει τωρα ο υπνος…:frowning:

Λίγο off topic αλλά έτσι θα έπρεπε να είναι το blowin the wind!!!

Neil Young!!!

φακ, με ολα αυτα που ειδα σιγουρα δεν θα παω…