Bolt Thrower

γιατι ο σκοπος ειναι να μπαινουμε στα τοπικ της καθε μπαντας και να λεμε “ουαου μπανταρα, γαμαει κτλ”??? και αυτο το κανω καποιες φορες αλλα ειναι λογικο αν εχεις ενα παραπονο απο 1 μπαντα να το πεις (οτι καποια στιγμη πχ τουτοι εδω σε κουραζουν)…

@φοστ: ναι οκ, τα εχω και τα αλλα προς ακουσμα φυσικα απλως την περασα την φαση που με καυλ**αν πολυ και οταν ερθει η ωρα θα τους ξαναλιωσω. απο κει και περα σορρυ κιολας που βαριεμαι να ακουω (απο ενα σημειο και επειτα) μια μπαντα που σε καθε αλμπουμ παιζει ΑΚΡΙΒΩΣ στο ιδιο στυλ με 0 ποικιλια.

Όχι ρε παιδί μου, δεν το λέω γι’ αυτό.
Απλά εσένα ουσιαστικά σε κουράζει το βασικό στοιχείο που κάνει τους κάνει να είναι αυτό που είναι.
Δε θέλουμε ποικιλία στους Βοlt Thrower 8)

δεν εκτιμω τις μπαντες που παιζουν στο ιδιο στυλ συνεχεια ακομη και αν κατα καιρους βγαζουν ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. βασικα δεν ειναι τοσο οτι δεν τις εκτιμω αλλα οτι 9/10 φορες καποια στιγμη θα στερεψει το ποταμι (οπως με τουτους εδω) και η θα βγαλουν πατατες η θα κοψουν το αθλημα. εκτιμω πολυ βεβαια στους bolt thrower οτι δεν το εριξαν στις πατατες και περιμενουν να τους ερθουν ιδεες αν ειναι να γραψουν νεο αλμπουμ αλλα αν ηταν αυτη η κανονικη τους δουλεια δεν παιζει να το εκαναν αυτο…

Nαι ρε συ οκ,κουβέντα να γίνεται.Απλά μου φαίνεται λίγο αδιανόητο να βαριέσαι τους Bolt Thrower:p

αν μπορουσα να ξεχωρισω απο ποιο αλμπουμ ειναι καθε τραγουδι δεν θα τους βαριομουνα :stuck_out_tongue:

απο τις ελαχιστες death metal μπαντες που εχω σε υποληψη, απλα γαμ**ε! ψηφισα Mercenary γιατι ειναι το μονο που εχω…

Εμμ το 90% όσων ακούς παίζουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο στύλ με 0 ποικιλία, γιαυτό τα ακούς άλλωστε:p Βάλε ρε Warmaster να καταλάβεις γιατί τους ακούς, άκου και όλα τα υπόλοιπα, ένα κάθε μήνα μην πάθεις και τίποτα, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ακούς Those Once Loyal για να επιβεβαιώσεις γιατί τους άκουσες. Όπως πολύ ωραία είπε και ένας στα σχόλια του [B][U]Inside The Wire[/U][/B] στο utube “the sound and the raw brutality of BT is unmatched!”, ωραία λόγια, απλά και κατανοητά. Oι Bolt Thrower είναι ο βασιλικός πολτός του Death Metal, ωμό υπερσυμπιεσμένο ακατέργαστο Death Metal, ένα άλμπουμ τη φορά αλλιώς θα πλημμυρίσει Deathila το μυαλό σου:lol:

Μια απο τις μπαντες που γουσταρω τρελα.Ειμαι βεβαια ηλιθιος που το καταλαβα λιγες μερες μετα το λαιβ.#-o
The IV crusade απο εμενα γιατι ειναι το μονο αυθεντικο που εχω και το εχω λιωσει.

ειναι και θεμα ποικιλιας στον ηχο και φυσικα ποικιλιας στη μουσικη αλλα και στις ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ. σχεδον ολες οι μπαντες που εχω σαν πιο αγαπημενες απο τους bolt thrower στο ντεθ μεταλ πληρουν σε μεγαλυτερο βαθμο αυτα τα κριτηρια: δεν εχουν συνεχεια τον ιδιο ηχο, εχουν μεγαλυτερη ποικιλια στα κομματια τους (και στη μουσικη μα και στις δομες) κλπ. οι bolt thrower εχουν για μενα μια εξαιρετικη φωνη και ενα πολυ καλο “μουσικο στερεωμα” στο οποιο κινουνται αλλα καποια στιγμη θελω καποια και απο τις αλλες 50 πτυχες ττης μουσικης που αυτοι δεν προσφερουν. θελω ταχυτητα, θελω ΑΛΛΑ ΤΕΜΠΟ, θελω διαφορετικο στυλ στο σολαρισμα και πολλα αλλα που τουτοι εδω δεν κανουν και ΠΟΛΛΕΣ αλλες ντεθ μεταλ μπαντες κανουν. αλλα δεν τους κατηγορω γι αυτο, τους αγαπαω και ειναι πορωση και πολυ καλοι σε αυτο που κανουν…

εντιτ: και επειδη ο κυριοτερος λογος που εκανα το quote ηταν η πρωτη προταση σου, ΟΧΙ το 90% αυτων που ακουω εχουν μεγαλυτερη ποικιλια…:slight_smile:

Αυτο το επιχειρημα ομως δεν στεκει.
Γιατι απλα βγαζουν συνεχεια αριστουργηματα και οχι κατα καιρους. 8)

θα σ πω την αληθεια. ηθελα να σ απαντησω συγκρινοντας σ αγαπημενα μου τραγουδια με οχι και τοσο και αντιστοιχα με αλμπουμ. ομως ειναι ολα τοοοσο κοινα που ειλικρινα αν ερθει καποιος και μου πει οτι το “Pride” -που εγω σε σχεση με το “At First Light” το θεωρω χειροτερο και πιο βαρετο- ειναι το καλυτερο κομματι στο honor valour pride δεν θα εχω να του απαντησω κατι γιατι δεν διαφερει και πολυ με τα υπολοιπα.

απο κει και περα, στα δικα μου γουστα και κριτηρια καμια μπαντα δεν βγαζει συνεχομενα αριστουργηματα με ιδιο ΗΧΟ και ΟΛΟΙΔΙΟ στυλ (παιζει βεβαια να αναθεωρησω τωρα που ακουω misery index χαχαχα!).

Την προηγουμενη εβδομαδα ξανακουγα το Those Once Loyal και προσκυνησα,και απο χθες ξανακουω το The IVth Crusade και ξαναπροσκυνω!:bow2:

Ενταξει τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Μπορει να μη τρελαινεσαι τοσο γι αυτο το στυλακι πολεμικου death metal, μετα απο ενα σημειο δλδ να σου καθεται too much ρε αδερφε και να θες να αλλαξεις παραστασεις. Δεν το βρισκω κακο, ισα ισα.

ετσι ακριβως ειναι… :wink:

Μπήκα στο site τους να δω τί κάνουν αυτά τα παλικάρια και βρήκα αυτό :

[B]26 Sep 2011[/B]

Established 1986

Anniversaries are kind of easy to achieve. For a band, just don?t split up and you?ll reach one, whether it?s 10, 20 or 35 years. And this year we?ve reached ?25 years of not splitting up?!

[B]We managed to stop others from making a big fuss about it, and didn?t give in to the numerous offers and suggestions on how we should cash in on it[/B]! But it has made us appreciate the opportunities we?ve been given since 1986, and that we?ve been able to do everything we wanted to do without compromising in any way. We?ve been lucky enough to have played a lot of killer shows with great bands and met a lot of very cool people over the years, and we think that?s the stuff that deserves some kind of celebration.

So, [B]we want to organize a Bolty Birthday Bash, where we can reunite with some of these bands and invite you[/B], the people who have supported us over the last 25 years. We were hoping to have everything worked out by now, but it turns out [B]organizing a free show[/B] comes with its own unique problems, but we?ll get there in the end!

Well, that?s all we can say for now, there will be more news to come soon, so keep checking back…

Cheers
Bolt Thrower

[I]http://www.boltthrower.com/news/news.php[/I]

Μεγάλο καρφί στο πρώτο bold…
Άλλοι κάνουν anniversary tours και ανασταίνονται οικονομικά και αυτοί σκαρώνουν πάρτυ συναυλία με δωρεάν είσοδο. Respect (ξανά) !

Με εκείνο το άλμπουμ τί να γίνεται άραγε ? :-k

A μωρη μπανταρα !

Bump!Μετά απο τη συναυλία των Coroner,σκεφτόμουν τι άλλες συναυλίες ζωής έχουν περάσει και τις έχω χάσει και θυμήθηκα την Bolt Thrower,λόγω στρατού#-o
Ξέρει κανείς τι γίνεται τώρα στο στρατόπεδο τους,υπάρχει καμία πιθανότητα να μας ξανάρθουν;[-X:(

Θα παιζουν Warhammer μαλλον :stuck_out_tongue:

Ε αν ξανακανουν περιοδεια θα ερθουν σιγουρα.
Μετα τον χαμο που εγινε και στις δυο συναυλιες εδω.

Έχουμε updates σχετικά με το ποστ που είχα κάνει πιο πάνω.

To επετειακό show για τα 25 χρόνια από την ίδρυση των Bolt Thrower ονομάστηκε [B]Bolt Fest[/B] και θα λάβει χώρα στο [B]HMV Forum[/B] στο [B]Λονδίνο [/B]το [B]Σάββατο 7 Απριλίου 2012[/B].
Ας τα πουν όμως οι ίδιοι :

15 Dec 2011

Obviously you can?t charge people to come to your own birthday party, so as soon as we came up with the idea for Boltfest, we decided we should pay all the costs for the event ourselves. We also wanted to use Boltfest as an opportunity to do some good, and turn it into something more than just another show.
So we?ve decided to ask everyone to donate £5.99 to charity if they want to come to the party. This way, with your help, we hope Boltfest will raise £10,000 for a good cause!

The charity we?ve chosen is Teenage Cancer Trust*. We?re sadly among the millions whose lives have been affected by this devastating illness, and have seen first-hand the work charities like Teenage Cancer Trust do, and the difference it makes in those difficult times, so we?re very happy to be able to support this deserving charity.

Tickets are limited to 1800 and can be bought at the HMV Ticket shop from Friday 16th Dec 09:00 GMT.

There?ll be no service charge, as the HMV Ticket Shop has generously waived these extra costs for this special show. This way ALL the proceeds from the event (minus obligatory 3% PRS) will go to Teenage Cancer Trust.

Check here for ticket info, news and line-up announcements.

Cheers,
Bolt Thrower

How cool is that ! Πόσο πιο θεοί ? :bow:

Για μελλοντικές ενημερώσεις έχουν ανεβάσει ειδικό site, αποκλειστικά για το event :

[I]http://boltfest.boltthrower.com/[/I]

[SPOILER][/SPOILER]

Έτσι !

Ε τι να πει κανεις τωρα ? :smiley: