Ποσο πιο ΘΕΟΙ γαμωτο.
Tα παραδειγματα για το ποσο respect ειναι η μπαντα ειναι πολλα.
Τιμες σε συναυλιες, πεταξανε τον δισκο επειδη ητανε μουφα, τωρα αυτο!
Νταξει, τελικα υπαρχουν και τετοιες μπαντες!
^ Όπως τα λες.
Εντωμεταξύ, ο δίσκος που απέρριψαν, χαλαρά πατούσε κάτω πολλές μπαντούλες, απλά ήταν αρκετά αυστηροί με τους εαυτούς τους και δεν το προχώρησαν. Το πιστεύω αυτό.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να βγάλουν όμως καινούργιο υλικό, μας το χρωστάνε…
Καλά το event αυτό θα είναι κόλαση έτσι. Να δούμε και τί άλλες μπάντες θα καλέσουν.
Τίποτα Benediction πιστεύω εύκολα…
Στο Λονδίνο; Και προ στιγμήν, κωλοχάρηκα ότι θα έρχονταν ξανά για λάιβ!
Benediction ειναι σιγουρο το ειχε πει ο μπασιστας σε ενα φιλο μου που σπουδαζει Αγγλια!
ειναι ο ορισμος της τιμιοτητας αυτοι οι ανθρωποι ετσι οπως φαινεται
ας κανουν οσο χρονο θελουν, οσο χρονο χρειαζεται για να ξαναπεταξουν μια ατομικη βοβα εφαμιλλη με those once loyal. και αν δεν τα καταφερουν η δεν ειναι ευχαριστημενοι με τα καινουργια, ας μη βγαλουν ποτε, εχουν βγαλει γιγαντιαια αλμπουμς μεχρι τωρα, εμενα μου φτανει.
εχώ και εγώ ένα τέτοιο (ποζεράς)
mono giayto 8anebeis ?
δεν σε πιάνω δικέ μου
mono gia th synaulia 8a anebeis agglia ?
ean nai, respect.
fimes lene gia benediction sto billing
ναι ρε μονο για την συναυλια ανεβαινω 8)
εχω ακουσει και εγω για τους μπενεντιξιον - ελπιζω να ισχυσει
[B][SIZE=“4”]Sold Out![/SIZE][/B]
05 Jan 2012Well, what can we say? We certainly didn’t expect the first piece of news on the new Boltfest website to be that it is now SOLD OUT!!
The tickets went on sale a week before the Christmas holidays so we thought we’d be lucky if we sold 50 or so before the New Year, we had absolutely no idea we would sell all 1800 tickets in 2 weeks, especially with no other bands announced, and virtually no promotion!
We are extremely humbled and would like to say a massive “THANKYOU” to every single one of you who have bought a ticket, with your help we will be able to reach our target in raising £10,000 for Teenage Cancer Trust.
We will be announcing the other bands on the bill very soon, so keep checking back for more info…
Cheers!
Karl, Jo, Baz, Gav & Kiddie
Ντάξει. Καλά. Έχουμε ξεφύγει…
Ωραία, ποιοί θα πάνε? εκτός από σένα ουλβα
Ασχολίαστο.
Της πλακας…
wtf??
:|:|:|
Aπλα δε γινονται αυτα!!
+8O :!: