Bolt Thrower

θεοί και μέγιστο συναυλιακό αποθυμένο. όταν φέρνουνε τους ίδιους και τους ίδιους είναι να απορείς γιατί ποτέ δεν φέρανε αυτόν τον κολοσσό εδώ.

φυσικά και δεν μπορώ να διαλέξω άλμπουμ. γιά την ακρίβεια έχω εγκλωβιστεί ανάμεσα σε warmaster, mercenary, those once loyal, fourth crusade, for victory

χαχαχα μας κάλυψες.Και επίσης,σε νιώθουμε

σχεδον ολα μου αρεσουν αλλα προσωπικη αδυναμια το mercenary λογω των κομματαρων no guts no glory,return from chaos και laid to waist. Jo Bench απλα φοβερη

Δυστυχώς ή ευτυχώς τα παληκάρια λένε : As most of you probably know, Bolt Thrower don’t like to play festivals, but as a lot of you want to see us playing festivals, we try and play at least one festival a year.

Ένα live τον χρόνο και να το παίξουν στο ελλάντα? ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΡΕ…προτιμώ να πάω να τους δώ όταν θα μπορέσω…να τους δώ εδώ στην γυφτοχώρα με τον γυφτοήχο (χωρίς παρεξήγηση για τους γύφτους έτσι…τρόπος έκφρασης είναι…) και τον κάθε καραγκιόζη διοργανωτή να μου πίνει το αίμα ΤΖΑΜΠΑ…ΟΥΣΤ ΡΕΕ
Για φέτος προλαβαίνετε όσοι μπορείτε πάντως.εκτός από την Γερμανία που θα παίξουν στο rockarea festival μαζί με όλους αυτούς και καμιά 20ρια γκρούπ ακόμη (3 μέρες 66 ευρώ ΜΑΖΙ με camping και παρκινγκ)

• AMON AMARTH
  • BELPHEGOR
  • BOLT THROWER ( The one & only European Festival Show in 2009 )
  • ELUVEITIE
  • ENDSTILLE
  • HAMMERFALL
  • HEAVEN SHALL BURN
  • KREATOR

θα παίξουν και στην Αγγλία 29 αυγούστου μαζί με Benediction για 15 ευρά —> http://www.theasylumvenue.co.uk/gig_details.php?ID=161

Πάρτε και μια γεύση από το live που δώσαν στo Αμέρικα πρίν κανα 2 μήνες :
http://www.youtube.com/watch?v=MzXjODBZ61w&NR=1 WAR/REMEMBRANCE
http://www.youtube.com/watch?v=jQtUNqjI_ms&feature=related WORLD EATER
http://www.youtube.com/watch?v=JRiGQx3TPO4&feature=related ENTRENCHED
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑRRRRGGGHHHHH ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩ

Τώρα τι να διαλέξεις, Warmaster που μας έμαθε τι σημαίνει Bolt Thrower ή Those Once Loyal που μας ξαναθύμισε με τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ τρόπο τι σημαίνει DEATH WALL OF SOUND στα 32 μας…Αληθινοί metallers με αληθινό ήχο για αληθινά αυτιά (και γερά σβέρκα:p)

μα τόσα χρόνια δεν μπόρεσε ΕΝΑΣ να τους φέρει γιά μιά συναυλία? μια γαμ…νη headline εμφανιση στο gagarin έστω.

Πάω ε…δε με νοιάζει τπτ.Έχω γίνει όχι γραφική,δεν ξέρω κι εγώ τι, που κάθε 2η κουβέντα μου είναι “άντε να έρθουν οι Bolt Thrower”…κι επίσης έχω πρήξει όλο τον πλανήτη με την παράκρουση που έπαθα στους Benediction.θα είναι πριμα.έχω και άδεια…

Εγώ πάντως αν είχα κάποια mοney στην άκρη και άδεια εκείνες τις ημέρες θα το κανόνιζα ΑΠΟ ΤΩΡΑ , το Asylum χωράει καμιά 500ρια άτομα οπότε είναι ΟΤΙ καλύτερο, θα είναι σα να παίζουν οι Βolt Thrower για πάρτη σου…πώω τώρα που το σκέφτομαι πρώτη σειρά και Κillchain σε μικρό χώρο…ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Ημουν εκει :D:D:D (rockarea festival)
πολυ ομορφο φεστιβαλακι με κορυφωση τους θεους. πραγματικα δνε εχω πολλα λογια. απλα επειδη δεν νομιζω να ρθουν ποτε αξιζει να πατε εξω. Αν και ειπαμε στον καρλ πλιζ καμ του γκρισ χαχαχ και ειπε το σχεδιαζουμε. παρτε και μερικες φωτογραφιες

το σετλιστ

At First Light, World Eater, Cenotaph, For Victory, No Guts No Glory, In Battle There is No Law, When Cannons Fade, Powder Burns ( διπλασια ταχυτητα), IVth Crusade, killchain και δεν θυμαμαι τι αλλο. λολ η τριχα ειχε σηκωθει καγκελο. και επισης η μαλλιακουρα πηγε συννεφο.

Εν τς μεταξυ ξεπαραδιαστηκαμε στο merchandise, Αφου φαγαμε 2.30 ωρες περιμενοντας να ανοιξει και βεβαια διπλα μας να ειναι το συγκροτημα. Αφου ανοιξε τα σηκώσαμε όλα και φύγαμε.

περα απο τους θεους ειδαμε και Belphegor, heaven shall burn, endstille, amon amarth, kreator, brainstorm, hammerfall, hackneyed, agnostic front(λιγο δλδ γιατι περιμεναμε στο merch), onslaught k.a

ειμαι οφτοπικ :S

μπαν, μπλοκ, ντιλιτ. Μόλις απέκτησες θανάσιμους εχθρούς το μισό φόρουμ

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:frowning:

8)8)8)

Η συντακτικη ομαδα του Ροκιν.γκρ σας ευχαριστει για την παραμονη σας (οσο χρονο κρατησε). Καλα ποστς σε αλλα φορουμς.

Ανετα εξωτερικο. απλα τα πραγματα. χρονια ηθελα να τους δω και το καταφερα, και ας ξεμεινα απο λεφτα κτλ κτλ

Στα γρήγορα. Πόσα τσοντάρει ο καθένας για να πληρώσουμε τον Hitman?

μα τον Π@@στη πρωι-πρωι…αντι να ειναι προσεκτικος και συκρατημενος…αντι να “πονεσει” κι εμας που ξεροσταλιαζουμε…
μου γ@@@ησε τη μερα…

ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ…[-X

Μάλλον Mercenary.

Επειδη μου εχετε ριξει απειρα καντηλια, και δλδ ελεος, σβηστε το να μην το βλεπετε. Ημαρτον πια, τραβηχτηκα μεχρι Γερμανια για να τους δω και ειναι πολυ απλο πηγαιντε και εσεις στην πιο κοντινη περιοδεια. Και εγω το 2006 που επαιζαν Ιταλια σιχτιριζα που δεν μου εφταναν τα λεφτα να παω. Ουτε σαμερ μπριζ το 2007.και δεν ειμαι αντρας

ειναι καλοπροαιρετα καντηλια μη μασας…

ασε που αν ερθουν στο γκρις, θα ζητας και credits :lol:

sorry για την αλλαγη φυλου!!!

οπως προειπωθηκε, δεν πιστευω οτι υπαρχει το παραμικρο κακοπροαιρετο συναισθημα στα οσα εχουν ειπωθει!
απλα σε ζηλευουμε και σε φθονουμε και θελουμε να σε κανουμε να εχεις τυψεις που δεν μας πηρες ολους μαζι να παμε να το δουμε και να νιωσεις οτι δεν ειναι καλο αυτο το κακο που εκανες και να μην μπορεις να κοιμηθεις απο τις τυψεις και να φυγεις, να πας αλλου!:stuck_out_tongue:

Μπραβο που τους ειδες!

Απο φωνη τι ελεγε?Γιατι οσα εχω ακουσει απο προσφατα λαϊβ , ηταν για τα μπαζα!:-k

Ο ήχος ηταν κρυσταλλο και η φωνή γαμάτη. ΠρΑγματικα δεν μπορω να βρω το παραμικρο ψεγαδι, εκτος του οτι θα επρεπε να παιξουν λιγο παραπανω. Μου εδωσαν την εντυπωση πως βαριουνται:p

λες?

κι εμενα κατι τετοιο μου περασε απο το μυαλο μετα την πρωτη “βρωμα” (μετεπειτα γεγονος) οτι δεν βγαζουν αλλο αλμπουμ (κατι “προσωρινο” το οποιο τελικα εχει γινει εφιαλτης!)

καλο θα ειναι να ισχυει οντως αυτο που λες (ναι,ειμαι δυσπιστας…)

Αν ερθουν Ελλαδα , θα σου κερασω ολες τσι μπυρες της βραδιας!:wink: