Bon Jovi - 20/7/2011 @ O.A.K.A

10-1 θα λήξει αλλά όχι υπέρ αυτού που νομίζεις :lol:

τα 10 θα ειναι τα bon jovi εννοω ,μην γινει κανα λαθος .

αλλο μουσικος σεβασμος και αλλο η πραγματικοτητα .

2 ώρες και 20 λεπτά χωρίς ούτε ένα σόλο παρά μόνο τραγούδια; Και με αμείωτη ενέργεια και ένταση πάνω στη σκηνή; Ποιος άλλος το κάνει αυτό; (Εγώ που είχα και την πολυτέλεια όποτε ήθελα να κάθομαι στην κερκίδα και να ξεκουράζομαι, ήμουν “πτώμα” μετά το τέλος της συναυλίας.) Ναι, θα μπορούσαν να παιχτούν και άλλα κομμάτια, των οποίων η απουσία ήταν αισθητή. Τι να πρωτοχωρέσεις όμως από τόσα χρόνια πετυχημένης καριέρας; Επίσης μπράβο που δεν παίζουν κάθε βράδυ το ίδιο setlist, έστω και αν έτσι στερηθήκαμε κάποια κομμάτια που παίζουν άλλες βραδιές. Έτσι και το στοιχείο της έκπληξης (ίσως και δυσάρεστης καμιά φορά) υπάρχει αλλά και το συγκρότημα δε βαριέται (αναλογιστείτε άλλους - ονόματα δε λέμε - που μέχρι και το τελευταίο σόλο είναι κάθε βράδυ πανομοιότυπο, πόσο μάλιστα το setlist).

Εν κατακλείδει, μια πολύ καλή συναυλία, που η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ευχαριστήθηκε…

Μα για αυτό κοπανιέμαι! Με κάθε σεβασμό στην άποψή σου, νομίζω ότι είναι εκτός πραγματικότητας για να μη μιλήσω, δε, για καλλιτεχνική αξία που είναι υποκειμενική - μέχρι ενός σημείου όμως.

Ξεχάσα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που προτίμησαν να βιντεοσκοπήσουν τη συναυλία αντί να την απολαύσουν τη στιγμή εκείνη και έτσι τώρα εμείς οι υπόλοιποι μπορούμε να τη βλέπουμε ξανά και ξανά στο youtube…

ναι τη αποψη μου παραθετω ,σαφως δεν θα προσπαθησω να πεισω κανεναν, πιστευω ο χρονος μιλα σε αυτες της περιπτωσεις η εχει ηδη μιλησει .

Δεν παραγνωριζουμε καμια αξια , αλλωστε για καταξιωμενους καλλιτεχνες σε διεθνες επιπεδο προκειται , αλλα το τελικο αποτελεσμα ,που αρκετες φορες δεν ειναι και τυχαιο ,γερνει προς καποια μερια .

Την γνωμη μου προς τα που γερνει την ειπα …

dry county.

γαμιεστε:blow:

Ας ήσουν και πριν 15 μέρες στο Hyde Park στους ΒJ να τους άκουγες να παίζουν 3ωρο+ χωρίς να αφήνουν ΚΑΝΕΝΑ κομμάτι απ’έξω… :wink:

Συμφωνώ με aor γιατί πολύ απλά οι BJ είναι πιο εμπορικοί από τον Βruce, με ότι συνεπάγεται αυτό. Ειδικά εκτός Αμερικής οι Jovi δεν συγκρίνονται με Bruce. Ό,τι και να’ναι πάντως, RESPECT και στους 2.

ελπίζω να μην μπουν οι BJ στο γκρουπ των συγκροτηματων που πατησαν μονο μια φορα Ελλαδα κ δεν θα ξαναερθουν (πχ ACDC, Kiss, Aerosmith, Danger Danger Κλπ)

πόσος κοσμος τελικά είμασταν χτες???

Ειχε ιδιο με τους Πυξ Λαξ :stuck_out_tongue: και πιο πολύ απο ac/dc.Γενικά ηταν εντελως γεμάτο …

το πιο πολύ από ac/dc που το είδατε ας πούμε?

Απλά ελπίζω αν τους ξαναφέρουν να είναι Ιούνιο. Α, ναι, να μην ξεχάσω. Οι Έλληνες είμαστε τελείως ζώα! Και μη μου ζητήσετε να το εξηγήσω αυτό που γράφω γιατί δεν θα το κάνω.

Μπορεις να το εξηγησεις?

Δυστυχώς ισχύει…

όντως πιο πολλοί από ACDC…

Αν πει κάποιος ότι στην αρένα είχε 15-18000 κόσμο, θα πω ότι μόλις άνοιξαν οι πόρτες είχε μάξιμουμ 65 χιλιάρικα. Όχι άσχημα. Και ναι, στους ACDC ο κόσμος ήταν λιγότερος…

η αρένα ρε μάγκες από τη μέση και όσο πήγαινες πίσω ήταν πολύ χαλαρή από άποψη κόσμου. υπήρχε πουθενά το ίδιο στριμωξίδι που είχε στους αυστραλούς???το ίδιο άνετα άραζες αρένα χθες και το ίδιο στους ac/dc???

Θα σε πικράνω φίλε Elric, αλλά ναι. Βόλτες κάναμε στην αρένα στους Αυστραλούς. Και χθες ο κόσμος στην κερκίδα ήταν πολύ περισσότερος.

τι διάολο ρε πούστη, πόσο πιωμένος ήμουν τότε και τα θυμάμαι όλα πίχτρα (στην αρένα τουλάχιστον, κερκίδες δεν εστίαζα) :stuck_out_tongue: