Bon Jovi - 20/7/2011 @ O.A.K.A

Καλημερα και απο εμενα. Υστερα απο 17 χρονια αναμονης και υστερα απο πολλες δεκαδες συναυλιες που εχω παει, μπορω να πω οτι ειμαι ολοκληρωμενος ως προς τα συγκροτηματα που ηθελα να δω και ειδα. Επιτελους τον ειδα,επιτελους ηρθε. Το ειπε και ο ιδιος αλλωστε “at last Athens”,αλλα εγω θα πω οτι τον περιμεναμε πολλα χρονια και δυστηχως μας ηρθε στα 50 του. Αυτο βεβαια δεν με χαλασε καθολου,η συναυλια ηταν σουπερ,ο κοσμος ηταν σουπερ, 2 ωρες και 20 λεπτα κοπανιομασταν αλλα και αγκαλιαζομασταν και κλαιγαμε και γελαγαμε και τα παντα ολα.
Ο ηχος στα 2 πρωτα κομματια ηταν καπως χαλια,αλλα ευτυχως το εφτιαξαν γρηγορα και απολαυσαμε μια υπεροχη συναυλια. Ισως ειναι μια απο τις συναυλιες που δεν θα ξεχασω ποτε. Μπραβο σε ολους και σε ευχαριστουμε Bon για την τιμη που μας εκανες,εστω και τωρα.

Υ.Γ. Μην συγκρινετε ACDC με την χθεσινη συναυλια. Αλλος κοσμος,αλλη μουσικη αλλα ακουσματα και γενικα δεν υπαρχει συγκριση.

Υ.Γ. LAY YOUR HANDS ON ME…ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ???

Εγώ ήμουν άνω διάζωμα και χτες και ac/dc και ναι χτες είχε περισσότερο κόσμο και στην αρένα και στις κερκίδες…

Τους είδα για δεύτερη φορά και για δεύτερη φορά είδα μια καταπληκτική συναυλία!
Εύχομαι να είμαι τυχερός και να τους ξαναδώ κάπου που τους αξίζει και όχι στο μίζερο ελληνικό κοινό…και εννοώ τους ψαγμένους ροκομεταλαδες…χτες,για πρώτη φορά στη ζωή μου χάρηκα τους “τρεντυ”!
Καλή σου νύχτα και όνειρα γλυκά ψαγμένε μου,μίζερε,έλληνα “ροκά” :lol:

Ρε, θα με τρελάνετε; Άλλο το πως διορθώνεται άλλα το που οφείλεται. Για παράδειγμα τα πίσω μεγάφωνα είναι πάντα σε χρονική καθυστέρηση σε σχέση με τα μπροστά έτσι ώστε να μην μπλέκεται ο ήχος.
Όταν είσαι σε 150 μέτρα απόσταση πρώτα βλέπεις και μετά ακούς. Τώρα το τι μπορεί να κάνει ο ηχολήπτης, είναι άλλο θέμα.

H συγκριση με τους U2 ειναι αναποφευκτη γιατι ειναι περιπου του ιδιου βεληνεκους συγκροτηματα (οι u2 μεγαλυτεροι)

Αν και δεν πηγα στους Bon Jovi ειμαι σιγουρος οτι οι U2 εδωσαν ενα πολυ ανωτερο show απο πλευρας παραγωγης και ενεργειας.Προσωπικα ειχα μεινει λιγο μαλακας με την αποδοση του Bono,μου φανηκε απιστευτος.

Σε αντιθεση με τον Bon Jovi που μου φαινεται οτι η φωνη του εχει σπασει περισσοτερο και εχει χασει τη δυναμη της

Οσοι πηγαν και στις 2 συναυλιες μπορουν να κανουν καλυτερη συγκριση σιγουρα.

Εγώ δε θα σε τρελάνω γιατί συμφωνώ μαζί σου ρε Cozy :). Ο ήχος τρέχει πιο αργά, τι να κάνουμε τώρα :D; Επομένως, αν είσαι 100 μέτρα από τα ηχεία θα φας στη μάπα σίγουρα ένα lag σε σχέση με αυτό που βλέπεις, δε γίνεται αλλιώς.

Εγώ δεν το είδα να σου πω την αλήθεια. Μην ξεχνάτε και πόσο πηγμένος ήταν ο κόσμος στους AC/DC, δεν μπορούσες να πάρεις ανάσα σε πολλά σημεία της αρένας.

Δε θα ξαναέρθουν. Ήμασταν 60-70 χιλιάδες πιστεύω.

Όχι, ο Bruce είναι μεγαλύτερος και στην Αμερική και στην Ευρώπη. Και σε δημοτικότητα εννοώ (γιατί είναι και σε αξία). Λίγο μεγαλύτερος, αλλά είναι. Α, και στο Νιου Τζέρζι είναι μεγαλύτερος :p.

Όσοι πήγαν και στις δύο συναυλίες μπορούν να πούνε ότι οι πραγματικοί stars και στις δύο μπάντες που αναφέρεις είναι οι κιθαρίστες 8).

#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o

Γελάνε μέχρι και τα πατώματα,οι τοίχοι,τα πουλάκια που κελαηδάνε μέχρι και οι πέστροφες στα ιχθυοτροφεία.

Σε κάποιο παράλληλο σύμπαν,ίσως και να ναι έτσι.

Κατά τ άλλα είναι σαν να λέει κανείς αντίστοιχα…“Σε 20 χρόνια από τώρα,πόσα τραγούδια του Dylan λες να μείνουν και πόσα του Bruce?Γιατί εγώ λέω ότι θα λήξει 10-1 το παιχνίδι και το ένα με το ζόρι.”.(υπέρ του Bruce πάντα)

Ίδια αντίδραση απ τα ντουβάρια,απ τα πλάσματα του δάσους και του νερού.

?

δηλαδη στο εξωτερικο πως ειναι το κοινο τους?

Έχει και γκόμενες με νυφικά και στέμμα που γράφει Miss Bon Jovi.Το χω δει ε,δεν κάνω πλάκα.

Ένα δίκιο το έχει εδώ ο φίλος.

Ωπ, sorry, αυτό το “ακούσαμε κι αυτό” το παρεξήγησα :stuck_out_tongue:

Πάντως η αδελφή μου που έχει πάει σε 2-3 συναυλίες συνολικά μου είπε ότι Bon Jovi είχε πιο πολύ κέφι από U2 χαχα

Θα επαναλάβω: Το κοινό χθες ήταν ΠΑΡΑ πολύ καλό. Στην Ευρώπη είναι πολύ πιο ήρεμο. Μην κρίνετε από συναυλίες 1.000 ατόμων στο Gagarin.

με ποιαν εννοια? μπορει να υπαρχει μια “μιζερια” αλλα σκεψου οτι η Ελλαδα δεν ειναι η χωρα που θα ρθουν να παιξουν οι μπαντες που ΑΥΤΗ τη στιγμη ειναι στην ακμη τους (και αν ερθουν μπορει να μην εχουν και τον κοσμο που θα περιμενε καποιος) σε αντιθεση με το εξωτερικο, οποτε εκει δεν εχουν και κανενα λογο να μιζεριασουν. σκεψου οτι πολλες απ τις μεγαλες μπαντες τις ειδες μετα απο 10 και 20 χρονια. και αφου λοιπον ο μπον τζοβι δεν μαζεψε 5χιλιαρικα ξερω γω για να δικαιολογειται το “μιζερο, αντι-τρεντυ (λολ)” ελληνικο κοινο, απο που προκυπτει ακριβως αυτο το συμπερασμα?

Συμφωνώ, το κοινό με εξέπληξε θετικά.

Oντως, μεγαλη συμμετοχη και απο τις κερκιδες.

Kι εγώ συμφωνώ, μια χαρά ήταν το κοινό.

Χτες πρεπει να σπασε το ρεκορ guinness για περισσοτερες γυναικες που εχουν ταυτοχρονο συγχρονισμενο πολλαπλο οργασμο, οποτε οσοι γραφουν για ψοφιο ελληνικό κοινο ή ειναι ντιγκιντάγκες ή απλά τρολλάρουν :slight_smile:

Κυρίως προκύπτει από το γεγονός ότι πολλοί/πολλές (που καταλάβαινες ότι δεν έχουν πάει ποτέ τους σε άλλη συναυλία) χόρευαν σαν να ήταν σε ντίσκο και το καταευχαριστήθηκαν, ούρλιαζαν στα ρεφραίν, χαιρόντουσαν με τις ποζεριές, βαριόντουσαν αν δεν ήξεραν κάποιο κομμάτι, ενώ εμένα (και δε νομίζω να είμαι ο μόνος) δε μου καθόταν καλά που τους έβλεπα έτσι, σχολίαζα την απόδοση της μπάντας, το σετλίστ, τον ήχο και όλα όσα ακούστηκαν σαν γκρίνιες εδώ μέσα.
Τελικά όμως, καλά έκαναν αυτοί, όχι εγώ.

γμτ,όλα ανάποδα τα βλέπω εγώ :-k
το κοινό μου φάνηκε πολύ light. περίμενα να έχει πολύ πιο τζέρτζελο. να συνεπάρει και λίγο η ατμόσφαιρα και τον τύπο που δεν είναι τζόβις και πήγε για τη βόλτα και για τη μπύρα εκεί. και τζόβηδες που έβλεπα τριγύρω και ήξεραν τα κομμάτια κτλ ήταν πολύ χαλαροί. πως να παρτάρεις έτσι? :stuck_out_tongue:

Κι εγώ μια χαρά το είδα το κοινό. Αφήστε τις μιζέριες. Επιτέλους, δεν είναι ρεαλιστικό να περιμένεις ότι σε μια συναυλία όλοι θα είναι hardcore fans και θα ξέρουν κάθε στίχο, θα περιμένουν κάθε γύρισμα στη φωνή του Jovi για να δουν αν το πέτυχε και θα ξενερώνουν που δεν είπε το Χ obscure τραγούδι από τον τάδε δίσκο. Μόνο στην Ελλάδα έχουμε αυτόν τον γελοίο ελιτισμό, να μετρήσουμε ποιος ήταν πιο πολύ fan. Και παλμό είχε η συναυλία και δύναμη και ενέργεια.

Ναι, συμφωνώ ότι σε κάποια σημεία η φωνή έφευγε, ναι θα θέλαμε και άλλο encore και κατά το προσωπικό μου πάντα γούστο - μη με flamάρετε :stuck_out_tongue: - υπάρχουν μπάντες με πιο μεστό περιεχόμενο, εντάξει, όμως τίποτα απ’ όλα αυτά δεν μειώνει το γεγονός ότι ήταν μια πολύ καλή συναυλία, πολύ γεμάτη και πολύ εκτονωτική.

Υ.Γ. Α, και για σταματήστε να ζηλεύετε μερικοί… :lol: Ναι, ο Jon ήταν αιτία να ουρλιάξουν-ουμε κάμποσες, και ας έχει κάνει το botox τη μουρίτσα λίγο ακίνητη… Performer, όχι βλακείες. Και χαμόγελο που σκοτώνει. Καλός, πολύ καλός.